לדעתכם יש כזה דבר

אני חושבת שזה סובייקטיבי

תחשבי עלזה.. אם ילד בן 9 מרגיש מאוהב, הוא מאוהב. מן הסתם זה לא אהבה בוגרת, עם יכולת למחוייבות ולקשר ולמיניות ולאינטימיות וכל מיני דבר שחייבים כדי שמערכת יחסים תצליח, אבל זה אהבה שמתאימה לליד בן 9 וזה אהבה.. לנו זה נראה ילדותי וטיפשי, אבל זה רק כי זה אהבה תמימה.. לרובנו כבר אין את זה.. אנחנו מכניסים שיקולים של נוחות, של מחוייבות, של התאמה ועוד המון דברים לתוך מה שאנחנו קוראים אהבה..

גרמת לי חשוב..

מה זה גיל ההתבגרות.. הרי כביכול אני כבר סיימתי את ה"התבגרות", חוקית אני הרי בוגרת ואחראית למעשים שלי.. אבל אני מרגישה כמו ילדה ואני מרגישה מטופשת ותמימה, ואני עדיין לא רוצה לקחת אחריות על החיים שלי.. זה- מצחיק מה שאומרים- "ככל שאני יודע יותר, אני יודע שאינני יודע דבר".. זה נכון.. מילדה בת 14 שחושבת שהיא יודעת יותר טוב מכולם, אני מגיעה לגיל 18 ומרגישה שהיא לא יודעת כלום.... חחחח... לא חשוב.. סתם תהייה...

Zot ani 1

New member
מזדהה....:(

מזדהה עם כל מילה... גם אני לא יודעת הרבה מהחיים שלי.... ובגיל שההתבגרות אמורה להסתיים כמו שאמרת אני מרגישה שהיא ממש בשיאה... וכל הרצון הזה להתבגר ולהיות גדולים יותר לאורך גיל ההתבגרות והילדות, ובסוף אתה רוצה להיות ילד קטן כמו קודם...אובסורדי...

אני דווקא רוצה כבר להיות יותר גדולה

טוב אולי לא יותר גדולה.. אבל אני רוצה כבר לגור לבד ואני מרגישה שאני יוכל להסתדר בלי הורים יענו בלי לגור איתה כמובן אני לא רוצה לגור לגמרי לבד רק בלי המשפחה המעצבנת שלי!!!!!!!!!

:/ אני להפך..

אני יהיה בת 18 בעוד חצי שנה.. ואני היייתי מוכנה לקחת אחריות על החיים שלי כבר בגיל 16... וככל שאני מתבגרת כך זה גם גובר.. . טוב תמיד הייתי שונה :/

די נו בוריס יא מניאק ../images/Emo4.gif

למה אתה עושה דווקא?
אתה יודע שזה נושא רגיש אצלי

bariska

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gifלא היתכוונתי לדכאה../images/Emo10.gif

ymz

New member
בטח. הייתי מאוהבת 1000000 פעם

בילד מהכיתה, בילד מהכיתה המקבילה, בשכן וגם בחבר הכי טוב שלו. כמעט בכל זמן אפשרי, בטום קרוז, בכמה ספורטאים. סליחה אם שכחתי מישהו.

vk3

New member
כן ../images/Emo7.gif

וזה כול כך כואב
אני מאוהב עכשיו בטירוף...

AeroSlash

New member
קיריל!!!! גיל 7 זה עדיין לא התבגרות

סתם סתם... מבינה אותך...

AeroSlash

New member
יאאאאאאאאאאא

גמני יודעת עליה..... כמה רומנטי מצידך קירילקה
...

AeroSlash

New member
"מישהי" סיפרה לי...

תורידי את הגבה, היא תתקע לך ואז סתם יהיה לך פרצוף לא פורפורציונלי...

למעלה