לדעתכם: האם יש סיכוי? שיבחר בארה``ב נשיא שחור ומוסלמי (לשעבר) אובאמה למי שלא יודע..
ש שומר 23 New member 19/1/08 #1 לדעתכם: האם יש סיכוי? שיבחר בארה``ב נשיא שחור ומוסלמי (לשעבר) אובאמה למי שלא יודע..
מ מיידלע19 New member 19/1/08 #3 הסיכויים לדעתי גדולים יש מלאאאאאא כושים שם... כל הארלם דבר ראשון בוחרים בו....
ש שומר 23 New member 20/1/08 #4 לא יותר מלבנים והלבנים לא יבחרו בו וגם הרבה כושים לא כי אמא שלו לבנה ..
י יוסלהשועל New member 20/1/08 #5 לדעתי תשאל הפוך... מה הסיכויים שיבחר אחד לבן הרי פשוט שכולם יבחרו בשחור הם הרי הרבה יותר מקובלים בחברה האמריקאית...
לדעתי תשאל הפוך... מה הסיכויים שיבחר אחד לבן הרי פשוט שכולם יבחרו בשחור הם הרי הרבה יותר מקובלים בחברה האמריקאית...
ש שומר 23 New member 20/1/08 #7 מה פתאום החברה האמריקאית בנויה על לבנים סע ותראה הבעיה שכל רואי הסרטים בטוחים שיש שם 80% כושים וכו` אני אומר שאין לו סיכוי.. נחכה ונראה..
מה פתאום החברה האמריקאית בנויה על לבנים סע ותראה הבעיה שכל רואי הסרטים בטוחים שיש שם 80% כושים וכו` אני אומר שאין לו סיכוי.. נחכה ונראה..
י יוסלהשועל New member 20/1/08 #8 כנראה... שקמת משינה וכתבת תגובה אחרת לא היית קונה את הלוקש...כאילו שאני לא יודע שהרוב לבנים.
י יוסלהשועל New member 20/1/08 #10 אתה משחק אותה תמים... או כשחילקו את השכל הלכת בדיוק לשירותים ודאי שיבחרו בלבן...
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #11 אם לאנשים יהיה שכל והם יבינו שאם שחור הצליח להגיע עד לנשיאות יש לו בטוח תכונות שאין ללבנים האחרים, אז יש סיכוי. אם יש סיכוי שיהיה להם שכל? לא נראה לי...
אם לאנשים יהיה שכל והם יבינו שאם שחור הצליח להגיע עד לנשיאות יש לו בטוח תכונות שאין ללבנים האחרים, אז יש סיכוי. אם יש סיכוי שיהיה להם שכל? לא נראה לי...
ש שומר 23 New member 20/1/08 #12 מבט אחר אולי זה אומר שיש לו יועצים טובים וקול טוב ולא שהוא מוצלח במיוחד . אין היום הכל זה היועצים וזהו..
מבט אחר אולי זה אומר שיש לו יועצים טובים וקול טוב ולא שהוא מוצלח במיוחד . אין היום הכל זה היועצים וזהו..
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #13 תחשוב על כושי שמהבצ'פר כולם מתעבים אותו והתקדם עד כדי נשיא?! נו נו