לדעתי....

דרדקן

New member
נראה לך שהיא היתה מוותרת על

3 חודשים עם המדהימון המדהים שלנו. לא רק זה היא נשארה איתו עוד 3 חודשים וממש ממש לא רצתה לחזור לעבודה. אני לעומת זאת בתוקף היותי חסר סבלנות מדופלם, ובעל גישה של אהבה קשוחה וחינוך קפדני כבר מגיל 0 סביר להניח שלא הייתי מצליח לשרוד את התקופה הזו וגורם לקטנצ'יק ים של בעיות.

דניאלה צודקת

הרי בכל סוג של קהילה (דתיים,אשכנזים הומואים וכו` וכו`) תמיד יהיו אנשים אם נטיות כאלה ואחרות תמיד יהיו רוצחים ותמיד יהיו כאלה ששכבו עם 10 בחורים או יותר וזה בכלל לא קשור למה הם מאיפה הם וכאלה זה משהו אינדיבדואלי ופשוט אין צורך להכליל

דרדקן

New member
לדעתי כל מי ששכב עם 10 שרמוטות

כאילו שכב עם עולם ומלואו והוא עצמו שרמוט. אדון פרנהייט יקר, דעותיך החשוכות כמו נלקחו מספר החוקים של הטאליבן, שם היה נהוג למול נשים ולחתוך אברי מין של אנסים (טוב זה דווקא רעיון לא רע בכלל). לדעתי מי שמביע דעות כמו שלך חייב להיות לפחות בן 150 שנים ולגדול במקום בו סקס היה בחזקת טאבו ושהחדירו בו מגיל ינקות שתאוות בשרים היא דבר בזוי שיש להתבייש בו ושהופך את העוסק בו ללא טוב מבהמת השדה. השאר את דעותיך הפרימיטיביות לעצמך, בחיאת.

עם שכבתי עם 9 אני בסכנת השתרמטות?

מזה הדבר הזה? לא שמעתי על סקאלה שמודדת את מידת ה"שרמוטיות" של הבחורה, ובכלל שרמוטה זה מושג מטומטם, שכל אחד יעשה מה שטוב לו בחייו. ואגב, לא רק המושג מטומטם, גם אתה מטומטם.

דרדקן

New member
בהחלט כן ../images/Emo88.gif

עכשיו אם את לא רוצה להפוך שרמוטה יש לך רק שתי אפשרויות. הראשונה לא לשכב יותר עם אף אחד. השניה למצוא את אחד מה-9 שכבר שכבת איתם ולשכב רק איתו במשך שארית חייך. בעצם יש אפשרות נוספת, לשאול מkרן את הספריי נגד טרולים שלה ולרסס את הצדיק שהתחיל את השרשור הזה.

prodigy45

New member
בואנה...בנאדם צא מהסרט...

איפה אתה חיי?!?! מה הקטע?...אתה קוצה לזיין חופשי ולהתחתן עם בתולה?.. השטויות האלה כבר לא רלוונטיים בכלל... כל אחד חיי כרצונו כל עוד הבנאדם שלם עם עצמו אף אחד לא זונה ולא שרמוטה... אתה צריך שמישהו ינעראותך מהבועה שאתה חיי בה

צודק!

(ותיקון, זה משלושה גברים ומעלה) הן אחו-שרמוטות, מסוכן מאוד לבריאות כדאי לך מאוד להתרחק מהן כי אתה עלול לחטוף כל מני דברים לא עלינו (סטירות למשל). כדי להיות בטוח לגמרי שאתה לא בטעות מבלה עם אחת, אני מציע שלכל בחורה שתרצה להתחיל איתה תיגש ודבר ראשון תשאל אותה (בנימוס!) אם היא שרמוטה. אם היא עונה שלא, אז בהצלחה! זו שיטה בדוקה שלעולם לא יצא לך אפילו _בטעות_ להתחיל עם שרמוטה או להגיע איתה למיטה. ככה אתה יודע שלא תידפק בחיים. תשאיר אותם לטמבלים שלא מכירים את השיטה. השרמוטות האלו דופקות רק את הפראיירים. אגב, הפורום הזה מלא שרמוטות וזה מדבק דרך המקלדת, אני מציע לך לעבור לאתר אחר, ותזכור לשאול את כולן לפני!

אני בד"כ רק קורא, אבל אני רוצה

לדעת... למה דווקה 10
למה לא 8 או למה לא 12
יש חישוב מיוחד לזה
איך זה עובד

daniella1980

New member
למה לא, כי אתה מניח שיש לה

במה להתבייש ולכן להסתיר? ולגבר באותו מצב?

למעלה