לדעתי!!!

אבי בן 1231

Well-known member
הגיע הזמן לפרק את החברה הרקובה הזו, לחכות שוב אלף או אלפיים שנה ולנסות שוב!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
מתנה נפלאה קיבלנו מהקב"ה וזכינו לחיות בדור תחילת הגאולה. רק כסיל יוותר על כך. לגבי "החברה הרקובה" הזאת, החברה הישראלית אינה רקובה. מי שרקוב בתוככי עצמו אולי יראה זאת כך. אינני יודע. אבל החברה הישראלית בס"ה היא חברה נהדרת. לא הייתי מחליף אותה בעד שום הון שבעולם. אשריך ישראל!

SupermanZW

Well-known member
כיצד יש לעשות זאת? מה צריך לקרות במהלך האלף או אלפיים שנה? מה מבטיח שאם אז ננסה שוב זה יצליח? האם יתכן שאפשר לתקן גם מבלי לפרק או שיש ממצאים המראים שזה בלתי אפשרי?

אבי בן 1231

Well-known member
כיצד יש לעשות זאת? מה צריך לקרות במהלך האלף או אלפיים שנה? מה מבטיח שאם אז ננסה שוב זה יצליח? האם יתכן שאפשר לתקן גם מבלי לפרק או שיש ממצאים המראים שזה בלתי אפשרי?
מה יקרה בעוד אלף או אלפיים שנה, איני יודע, אז נזדיין בסבלנות ונחכה.
ולשאלתך האם יתכן שאפשר לתקן, אז אני מאוד סקפטי עד בטוח שאי אפשר.
שים לב שגם בשני דברים "מאוד משמעותיים" בחיינו לא מגיעים להבנה או הסכמה.
1. תאריך הבחירות - 25.10.2022 או 1.11.2022, חשוב מאוד, ד.א. איני מסכים עם שניהם לדעתי בכלל עדיף ה 3.11.2022.
2. הרמטכ"ל הבא, מועמדו של גנץ או של ביבי.
ובאופן כללי, כיצד הגענו למצב שבו מפלגות עם פעילי ימין מובהקים פורשים ממפלגת האם הימנית הגדולה, מחלישים את הימין וחוברים לשמאל, שמאל קיצוני והדובדבן שבקצפת הערבים, ועוד יש להם את החוצפה להאשים אותי שבגללי אנו מקיימים בחירות בפעם החמישית.
רגע סליחה טעיתי הם לא מאשימים אותי בכלל אלא את הפושע, גנב ושקרן שלא הואשם בכלל עדיין.

SupermanZW

Well-known member
מה יקרה בעוד אלף או אלפיים שנה, איני יודע, אז נזדיין בסבלנות ונחכה.
ולשאלתך האם יתכן שאפשר לתקן, אז אני מאוד סקפטי עד בטוח שאי אפשר.
1. תאריך הבחירות - 25.10.2022 או 1.11.2022, חשוב מאוד, ד.א. איני מסכים עם שניהם לדעתי בכלל עדיף ה 3.11.2022.
ובאופן כללי, כיצד הגענו למצב שבו מפלגות עם פעילי ימין מובהקים פורשים ממפלגת האם הימנית הגדולה, מחלישים את הימין וחוברים לשמאל, שמאל קיצוני והדובדבן שבקצפת הערבים, ועוד יש להם את החוצפה להאשים אותי שבגללי אנו מקיימים בחירות בפעם החמישית.
רגע סליחה טעיתי הם לא מאשימים אותי בכלל אלא את הפושע, גנב ושקרן שלא הואשם בכלל עדיין.
דבריך נכונים, אך אני מסיק מהם שנחוץ זעזוע משמעותי למערכת כדי שאפשר יהיה לתקן את המצב (מעדיף להיות אופטימי) רק מכיוון שאם נניח שאי אפשר לתקן גם לא ננסה. את הזעזוע אפשר להביא באמצעות מצב שיאלץ את רוב האזרחים לצאת מאזור הנוחות שלהם, תוך תקווה שזה יגרום להם להתאחד למען מטרה משותפת או נגד אויב משותף (שתי האפשרויות עשויות לעבוד) ולכן הצעתי, לא מתוך הסכמה עם דרכה, אלא כדי לזעזע את המערכת, הצבעה למפלגה ערבית, כך שלא יהיה אפשרי להקים ממשלה ולכן תשונה מחוסר ברירה שיטת הבחירות. יכול להיות שזה יעזור.

אבי בן 1231

Well-known member
דבריך נכונים, אך אני מסיק מהם שנחוץ זעזוע משמעותי למערכת כדי שאפשר יהיה לתקן את המצב (מעדיף להיות אופטימי) רק מכיוון שאם נניח שאי אפשר לתקן גם לא ננסה. את הזעזוע אפשר להביא באמצעות מצב שיאלץ את רוב האזרחים לצאת מאזור הנוחות שלהם, תוך תקווה שזה יגרום להם להתאחד למען מטרה משותפת או נגד אויב משותף (שתי האפשרויות עשויות לעבוד) ולכן הצעתי, לא מתוך הסכמה עם דרכה, אלא כדי לזעזע את המערכת, הצבעה למפלגה ערבית, כך שלא יהיה אפשרי להקים ממשלה ולכן תשונה מחוסר ברירה שיטת הבחירות. יכול להיות שזה יעזור.
הצבעה למפלגה ערבית עוד עלולה להפתיע שיהיו ראש ממשלה,
שר ביטחון ושר לביטחון פנים ערביים ואז נהיה מסודרים!!!

נערך לאחרונה ב:

nothing but the truth

Well-known member

1. בסופו של דבר הוחלט על האחד בנובמבר. זו לא הייתה סתם גחמה אלא קשור בחופשה של תלמידי ישיבות. והבחירות חייבות להתקיים ביום ג' בשבוע, אז ממש לא הבנתי מאיפה הקרצת את ה 3 בנובמבר.
2. יש כאן סוגיה האם ממשלת מעבר יכולה למנות אנשים בכירים. דעתי האישית - כיוון שמדובר במינוי שהתחילו לדון ולבחון עוד טרם הוחלט על בחירות, בהתחשב בעובדה שלרמטכ"ל יש קדנציה שיודעים מראש מתי היא מסתיימת (אני מודע שאפשר להאריך), שלא מדובר במשרת אמון (כדוגמת מנכ"ל משרד ממשלתי) ושאנו עלולים להכנס שוב לסחרור שלא ידוע מתי יסתיים - יש להמשיך עם תהליך מינוי הרמטכ"ל.

אבי בן 1231

Well-known member
1. בסופו של דבר הוחלט על האחד בנובמבר. זו לא הייתה סתם גחמה אלא קשור בחופשה של תלמידי ישיבות. והבחירות חייבות להתקיים ביום ג' בשבוע, אז ממש לא הבנתי מאיפה הקרצת את ה 3 בנובמבר.
2. יש כאן סוגיה האם ממשלת מעבר יכולה למנות אנשים בכירים. דעתי האישית - כיוון שמדובר במינוי שהתחילו לדון ולבחון עוד טרם הוחלט על בחירות, בהתחשב בעובדה שלרמטכ"ל יש קדנציה שיודעים מראש מתי היא מסתיימת (אני מודע שאפשר להאריך), שלא מדובר במשרת אמון (כדוגמת מנכ"ל משרד ממשלתי) ושאנו עלולים להכנס שוב לסחרור שלא ידוע מתי יסתיים - יש להמשיך עם תהליך מינוי הרמטכ"ל.
ומאיפה הקרצת את שאלתך??!!
האם אני חייב לשתף פעולה ולספר לך את כל סודותיי??

nothing but the truth

Well-known member
ומאיפה הקרצת את שאלתך??!!
האם אני חייב לשתף פעולה ולספר לך את כל סודותיי??

זה נראה שיש לך פתיל קצר...
אין בתגובתי שום שאלה למקרה שלא שמת לב.
בחירות בישראל מתקיימות רק בימי שלישי. ה 3 בנובמבר לא יום שלישי. זה הכל.
לא ברור לי על איזה סודות אתה מדבר וזה גם לא מעניין אותי.
שתה כוס מים והרגע.

אבי בן 1231

Well-known member
זה נראה שיש לך פתיל קצר...
אין בתגובתי שום שאלה למקרה שלא שמת לב.
בחירות בישראל מתקיימות רק בימי שלישי. ה 3 בנובמבר לא יום שלישי. זה הכל.
לא ברור לי על איזה סודות אתה מדבר וזה גם לא מעניין אותי.
שתה כוס מים והרגע.
סליחה טעות שלי אכן בניגוד לחוק לא סימנת את שאלתך בסימן שאלה חוקי אך עדיין זו שאלה!!!
"מאיפה הקרצת את ה 3 בנובמבר". שיטת העתק הדבק.
אם כך יש בתגובתך כן שאלה למקרה שלא שמת לב!!!
כן, יש לי פתיל קצר לקרציות!!!
לא, תודה על ההצעה לשתות מים, אתה כנראה גם קמצן שתציע לי
בוודאי מי ברז ולא מים מינרליים, אך אם תוכל אנא שלח פנטה לימון. תודה מראש.

nothing but the truth

Well-known member
סליחה טעות שלי אכן בניגוד לחוק לא סימנת את שאלתך בסימן שאלה חוקי אך עדיין זו שאלה!!!
"מאיפה הקרצת את ה 3 בנובמבר". שיטת העתק הדבק.
אם כך יש בתגובתך כן שאלה למקרה שלא שמת לב!!!
כן, יש לי פתיל קצר לקרציות!!!
לא, תודה על ההצעה לשתות מים, אתה כנראה גם קמצן שתציע לי
בוודאי מי ברז ולא מים מינרליים, אך אם תוכל אנא שלח פנטה לימון. תודה מראש.

לא סימנתי את המשפט בסימן שאלה משום שלא מדובר בשאלה. המשפט שלי (או חלקו) מתחיל במלים "ממש לא הבנתי... ווגו', ולכן מדובר במשפט חיווי ולא במשפט שאלה.
בדיוק כמו שאם מישהו יאמר - אינני יודע היכן שמתי את המפתח, לא מדובר בשאלה אעפ"י שהמילה "היכן" מופיעה בו.

כשהצעתי לך לשתות מים , ממילא לא התכוונתי להגיש לך , אלא המלצתי לך לעשות זאת בעצמך (אתה חופשי לבחור בין מי ברז למים מינרלים).

רק בריאות וכל טוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
החוק מחייב שהבחירות תתקיימנה ביום שלישי. ה-03/11 לא מתאים מבחינה זו.
ובאופן כללי, כיצד הגענו למצב שבו מפלגות עם פעילי ימין מובהקים פורשים ממפלגת האם הימנית הגדולה, מחלישים את הימין וחוברים לשמאל, שמאל קיצוני והדובדבן שבקצפת הערבים
ככה זה כששונאים. השנאה מעוורת עיני צדיקים וגורמת לטירוף ולקפאון הפוליטי כבר שנתיים ומעלה. שנאת חינם = שורש כל רע.

למעלה