לדעתי שרון פה.

שרון,

איך היה בכחול הגדול? צדת דולפינים או שאת דולפין נט סייפ? (אל תעני, אני שואל מתוך נימוס. לא יותר) יאללה, כמה שחיפשתי אותך בים האדריאטי. לרגע היה נדמה לי שפגשתי בך. אבל אז התברר, כי זו עוד סרבית מקומית. הבעסה. תא``י (ששלח את לבו בבקבוק. ועכשיו, הוא מתחרט על כך)

שרון-ב-

New member
כבר מזמן צדתי

שני דולפינים (החרוטים על גופי במקום צנוע) קיבלתי את הבקבוק (בראש), יין משובח ביותר (הפיל אותי שדודה לחסדי הנשרים באזור) למה מתחרט :-( נהניתי מכל טיפה שרון ששולחת לך כמה לבבות רזרבה

שרון-ב-

New member
אז אם אתה מאלץ אותי..

(טוב בסדר, אתה יכול להפסיק עם הלשון אני עונה לך ) זה היה השיר של הסרט ``קפה בגדד`` שרון שלא מפרטת מעבר למהירות המותרת בחוק

שרון-ב-

New member
WHO THE FUCK IS

לוליטה ? שרון שאליהו הנביא היה אצלה לפני חמש שנים ומאז נעלמו עקבותיו (מה אני אשמה שהוא היה זקן כל כך ???)

מה זאת אומרת מי זו לוליטה?

לוליטה היא זונת הפורום, לא ידעת? (אלמטרי) נו השיר ששר הדוד הזה (שנכון לכרגע הוא לוליט אבל על פי הקול שלו הוא אוטוטו לוליטה) תא``י (מרכז מטה המאמץ בחיפושים אחר האליהו)

שרון-ב-

New member
עבר סירוס ?

כזה כאילו..כשלוחצים מועכים מורידים שם אז הקול הופך כזה... שרון ברגע קל של חוסר תקשורת עם תלתן חסרת הבנה אבל מלאת.... תורמת את חלקה בחיפושים אחרי אליהו..(הנה השיניים !)

מכיוון והוא נורא רוצה...

לזכות באירוויזיון (עוד שבועיים ימים, תשע שעות וארבעים ושש דקות עד לביג איוונט (אל תשאלי...)) ומכוון ונגמרו לנו הגימיקים, הוא שוקל להסיר רק אשך אחד. כך הוא יהיה מטצו-סופרן. ואת תעזבי את אליהו, גמרת עליו... תא``י (שעדיין לא יודע אם יסע לקופנהאגן בעוד שבועיים)

שרון-ב-

New member
הההההההההההההההה

למה לא אמרת קודם למה ???? (אבוד מראש לא הייתי טורחת להעלות אותו על המטוס או על המונית) שרון מבינה מהר כשמסבירים לאט וגומרת מהר כש......

למעלה