לדעתי יש קצת בלגן עם Gmail

• פותח הנושא 0xxx0
  • פורסם בתאריך

0xxx0

New member
../images/Emo124.gif 5 הזמנות לג'ימייל ../images/Emo140.gif

מי שרוצה מוזמן להשאיר אימייל...

בשמחה רבה מאד דן הזמין אותי

ויש לי GMAIL . אני לא מצליח להיכנס מהפוקט לתיבת הדואר( לאתר שלהם אני גולש אבל מקבל מהאתר כי לא ניתן להכנם אליו עם מע ההפעלה שלי - דל 50V חדש...) אפשר לקבל הדרכה קצרצרה. במחשב האישי הצלחתי להגדיר וגם עובד. תודה מראש

כשאני יצליח להבין מה לא היה בסדר

אני יעשה מדריך מפורט לבאים אחרי ............... המכשיר למי שלא זיהה X50V .... תודה מראש למי שיענה

AmiDebesh

New member
דרך אגב לגבי צילומי המסך

אני משתמש בתכנת Magic SS שהיא כמדומני חינמית אינני יודע האם תתאים לVGA אבל לדעתי שווה בדיקה

carbo20

New member
פתרון אפשרי :

כנס לחשבון GMAIL שלך ולך לאפשרויות יש שם אפשרות להגדיר שהוא יאשר לך להתשמש בפרוקול POP3 בתוכנות כמו OUTLOOK לאחר שתבמן שם V . זה יעבוד.

AmiDebesh

New member
לאתר תכנס מה-PC השולחני

בפוקט תשתמש בתכנת הדואר. התכנה שמגיעה עם הפוקט עובדת טוב, תכנס לאתר (באמצעות ה-PC
) תמצא את ההגדרות המתאימות ל-POP3 ומשם תמשיך. במידה ואתה לא מסתדר, תחפש בהודעות ישנות שלי, יש קובץ עם תמונות מסך להגדרת הדואר. בהצלחה

מצאתי, הגדרתי, ולא עובד../images/Emo46.gif

מצאתי את ההודעה הישנה שלך. הגדרתי אותו הדבר. כמובן עם הפרטים שלי. וכשאני נותן לו לבדוק דואר הוא מחייג לי דרך הBT מתנתק ומחזיר אותי לשם וסיסמה. בדקתי..........אלו אכן השם והסיסמה שלי.... יש למישהוא רעיון. דבר נוסף יש לי עברית של אירון לVGA למה בהגדרות שצילמת כל המסך הוא בעברית ולי הכל באנגלית .. המכשיר כותב עברית גם ביומן ובכל מקום אבל מע' ההפעלה באנגלית. תודה מראש

AmiDebesh

New member
אם ה-BT מתנתק... כנראה שצריך

לפתור שם את הבעיות. אני לא משתמש הטכנולוגיה הזאת (לקוח פלאפון) לחיוג אלא רק ב-WIFI.

AmiDebesh

New member
לדעתי יש קצת בלגן עם Gmail

האם יש אפשרות בפורום לעשות רשימה על מעוניינים, וכאשר הם מקבלים תיבה מאחד הנדיבים בפורום שתהיה להם אפשרות להגרע מהרשימה? כך המעוניינים יקבלו, ואנו לא נבזבז הזמנות על כאלה שכבר יש להם. בנוגע לתכנת הדואר WebIS 2.1 אני כבר סיימתי את תקופת הבטא שלי עם התכנה אבל מצאתי קישור של מישהו אשר מצא (אולי דרך להגדיר. אז למעוניינים

למעלה