לדעתי הפורום צריך....

דר אמיר

New member
לדעתי הפורום צריך....

מנהלים חדשים למה המנהלים של היום מגיבים בפורום פעם בעשור לא עושים כלום לא מעיפים את אביחי שהתלוננתי בפינהם על זה שהוא קילל אותי למה הוא באמת מודגש באדום? אז הקיצר בואו נכין עצומה להעפת אביחי והמנהלים ונביא מנהלים חדשים !!!

פלורי2

New member
סליחה על כל הכבוד../images/Emo46.gif

אני אגיד לך כל מה שיש לי להגיד לך
זה ש"כמה המנהלים מגיבים", זו לא בעיה שלך! זו בעיה שלהם, והם יפתרו את זה עם עצמם. אולי זה באמת לא צודק שהתלוננת לפניהם והם לא עזרו לך, אבל יש מקום אחד-"המסר". שלח להם מסר בקשר לזה, והם יענו לך. ולמה הוא מודגש באדום? כי ככה החליטו! אנחנו פה בפורום, אוהבים את אביחיוש
, ולא רוצים להעיף אותו משוק מקום אצלינו!! ואתה לא יכול להגיד לנו לפתוח עצומה, עם כל החוצפניות המטורפת שלך והדברים המגושמים שאתה אומר, שמור אותך לעצמך!!!! לא טוב לך????
עוף מפה

פלורי2

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

איך בידיוק תעיף אותי, דיסלקט
(סליחה על הקללה)

פלורי2

New member
אם כל הכבוד, המנהלים כבר יצדקו אותי

וגם כל הפורום יצדיק אותי!!! אני וותיקה פה-ומי שיעוף פה-זה אתה

פלורי2

New member
חח ריתוששששששששש

חולה עלייך כפרה
מאמי
|
|
!
!
!|!\1\1\1\1[\1\1\1\ עזבו חירפון

אמיר כנס שניה../images/Emo26.gif

אנחנו וותיקים בפורום ואנחנו יודעים בדיוק מהו האופי האמיתי של אביחי שלנו...ככה שאם הוא קייל אותך באיזשהו צורה סימן שהיתה לזה סיבה כי אביחי לא ככה בדרך כלל. בקשר למנהלים הם כותבים מתי שהם יכולים והמון...ככה שאתה כנראה לא נכנס הרבה!!

כנסס..../images/Emo110.gif

תראה.. כולם פה מכירים את המנהלים טוווווווב מאוד.. וגם את אביחי.. כולם פה חושבים שמגיע להם.. ותאמין לי שהם עשו המון כדי להגיע לזה! אני לא חושבת שיש לך זכות לבוא ולהגיד שלא מגיע להם כי אתה ממש לא יכול להגיד את זה כשאתה לא רואה הכל. זכותם של המנהלים להגיב כמה שבא להם.. אם זה קצת או הרבה.. הם אלה שדואגים שלא יעשו בלאגן בפורום ולשרשר הכל
אולי אתה לא רואה את זה.. ואני בטוחה שאביחי לא קילל.. גם אם כן אז היתה לזה סיבה.. המנהלים פה כ"כ מגיע להם.. וגם לאביחי!

כנס רגע...

תראה מה שקורה לך עם אביחי אני חושבת שזה בינך לבינו... אביחי השקיע(עד שהגיע הבית ספר הזה) את כל כולו בפורום... הגיע לו.. ואין סיבה להוריד ממנו את האדום... בקשר אלי ואל איילת אתה צודק... אני מפוצצת בלימודים מעל הראשש... ואיילת בצבא... אני באמת חושבת להביא לפה עוד משהו... וניראה כבר מי זה יהיה... בכל מקרה אף אחד לא עף מפה...

שיוש 12

New member
נכון !

לדעתי אביחי בסדר גמור וגם המנהלים זה שיש לך בעיה איתם אז אתה תהלץ להיסתדר איתם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק לע העיפו את אביחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה אנשים יכולים להיות ס_ _ _ _ _

למעלה