לדעתי ההפקה טעתה בכך

מרק בצל

New member
לדעתי ההפקה טעתה בכך

שהם מספרים לנו שעלמה זאק הייתה שמנה פעם, אפילו בתור משחק זה לא הכי אמין, לא יכול להיות שמישהו שהיה שמן פעם כמו שמתארים אותה יראה כל כך טוב אחר כך בלי שום איזכורים לשומן שהיה. היא פשוט פצצה. אתם לא חושבים?

Broken Wings1

New member
לא חושבת ככה.

זה לא כזה נדיר כמו שעושים מזה.. מה שלי לא הסתדר, הדרך בה היא ירדה את עודף המשקל.

מרק בצל

New member
אוקיי אז אנחנו

מסכימים בגדול שיש פה בעיה לוגית בעניין, כל אחד בראייתו הוא את הבעיה, אבל זה שיש הסכמה זה מראה שיש בעיה, ואגב - מה שאת אומרת זה מה שאני אמרתי במילים אחרות. איך היא ירדה, ואיך לא רואים שום זכר לזה, זה בגדול אותו דבר.

לא כזה נורא

קודם כל אני מכירה כמה וכמה בחורות שלא הייתם מאמינים שהיו פעם שמנות. שנית, מתי זה כבר היה יכול לעלות קודם? אפשר לחשוב כמה פרקים ראינו עם הזוג הזה והיו דברים יותר דחופים להתמודד איתם. בקשר לאיך שהיא ירדה, באמת מוזר, אבל אני מכירה מישהו שגם איבד כך הרבה ממשקלו והוא עד היום רזה. במיוחד אם המחלה הזו עשתה משהו למטבוליזם שלה, יש סיכוי שהיא גרמה לכך שכיום אין לאורנה בעיה לשמור על משקלה הנמוך.

מרק בצל

New member
תסלחי לי על הבורות

אבל מה הכוונה "עשתה משהו למטבוליזם שלה" שנית, לגבי הלעלות קודם או לא, לא כתבתי על זה

מטבוליזם = חילוף חומרים

לאנשים שמנים יש בדרך כלל חילוף חומרים איטי יחסית, וזה מקשה עליהם לרדת במשקל ו/או לשמור עליו. לאנשים רזים מטבעם יש בדרך כלל חילוף חומרים מהיר. יש מחלות שעושות משהו לחילוף החומרים (למשל מחלות שפוגעות בבלוטת התריס). אם המחלה של אורנה הפכה את חילוף החומרים שלה למהיר יותר, יכול להיות שהיא תישאר רזה מבלי שהיא תצטרך כל הזמן להילחם עם עצמה, כמו רוב האנשים שמרזים תוך מאמץ מכוון, ואז זה לא יהיה כזה עניין בחייה. נכון שזה לא המצב הכי נפוץ, אבל הוא גם לא בלתי אפשרי.

Broken Wings1

New member
ממ..

אני הבנתי שהתכוונת לעובדה שהיא ירדה המון ונראית ככה בכללי זה לא אמין מבחינת משחק. ואני התכוונתי לעובדה שהיא ירדה המון אבל אין לזה שום הסבר הגיוני. זה לא ממש אותו דבר. אבל לא נהיה קטנונים

לא ממש..

נראה לי שהיא התכוונה זה - איך היא ירדה במשקל, היא הסבירה שהייתה חולה.

זה אמין ואפשר

עם הרבה עבודה. מכירה אנשים כאלה, בכל זאת עברו המון שנים 15 לפחות לא?

למעלה