לדעתי בני האדם

inbar243

New member
לדעתי בני האדם

התפתחו מלטאות, זה הגיוני הם סגלתניים מאוד, מחליפים צבע לפי המצב, כמו בני האדם! מאז שאני קטנה האמנתי בזה , וזה מה שההורים שלי לימדו אותי ואני לא יעז לחשוב אחרת אז תכבדו בבקשה, רציתי לשמוע מה דעתכם

T r i v i n

New member
שטויות...

הדמיון הגופני והגנטי בין בני האדם לקופי האדם הוא גדול הרבה יותר מהדמיון בין בני אדם ללטאות(ששיכות בכלל למשפחה אחרת).

inbar243

New member
אבל

ההורים שלי אמרו שהם דיברו עם מרצה חשוב מאוד שאמר שיש גם סיכוי שהם התפתחו מלטאות הקופים גם התפתחו מלטאות ואנחנו התפתחנו מהקופים לטאות-קופים- בני אדם שווה גם ל לטאות-בני אדם תנסו להתבונן בלטאה ותראו שיש סיכוי גדול מאוד אנשים הם סגלתניים כמו לטאות והתכונה הזאת שלנו הגיעה מהלטאות

T r i v i n

New member
אז המרצה מדבר שטויות...

האב הקדמון של היונקים התפתח מזוחלים וממנו התפתחו כל היונקים. אנחנו וקופי האדם התפתחנו מאב קדמון משוטף ואנחנו מאוד רחוקים מהלטאות.

Caligola

New member
המין האנושי (הומו ספיאנס) התפתח

מפריימט קדום דמוי קוף, הפרימט דמויי הקוף התפתח ממין שהוא דמויי למור (Lemur) ובהמשך המין הנ"ל התפתח מסוג של זוחל קדום (ולא כל זוחל הוא לטאה, הבדל משמעותי), הזוחלים התפתחו מדגים, וכן הלאה עד אשר מגיעים לתא הראשון.. לכן, נכון להגיד שהמין האנושי התפתח מזוחלים בדיוק כפי שזה נכון לומר שהמין האנושי התפתח מפרימט דמוי קוף, גם זה נכון, וגם זה נכון. [ במאמר של סלע 1 באזור המאמרים של הפורום ניתן למצוא את לוח הזמנים הגאולוגי המתאר את ההתפתחות האבולוציונית שהתרחשה בכדור הארץ ]

raziel47

New member
אני היחידי שרואה שהיא צוחקת?

זה כמו להגיד שבני האדם התפתחו מחרקים כי הם נודניקים ונמצאים בכל מקום, אבל אם את באמת חושבת ככה אז קודם כל סליחה, ואם את מעוניינת ללמוד על האבולוציה של האדם תדעי שדבר ראשון אנחנו אמנם חולקים אב קדמון משותף עם הלטאות ,אבל אנחנו לא צאצאים ישירים שלהם, ודבר שני ,אין ויכוח גדול על מוצא בני האדם לפחות ברמת דיוק כמו שאת מציגה אז אין טעם שתתעקשי כאן סתם על דעה בנושא שנחתם, כדאי לך לעשות חיפוש פשוט בגוגל קודם ולראות בעצמך את אלפי המקורות והראיות בנושא, ואם אח"כ את חולקת על הממצאים ,תחזרי ותתווכחי, ד"א מצאתי עכשיו מקור נחמד ללמידה על אבולוציה בכלל אם את יודעת אנגלית סבירה ויש שם גם על התפתחות האדם http://www.podcast.net/show/42722

למעלה