לדעתי במכירת החיסול של ישראל שמנהל

שרוף

New member
לדעתי במכירת החיסול של ישראל שמנהל

וסגנו שאיבד את חושיו עליהם לדרוש מארה``ב תקנה פדארלית שכל ישראלי שמוכיח שהוא חי בישראל לפחות 5 שנים והוא בעל אזרחות ישראלית יקבל גרין קארד אוטומאטי ועזרה במציאת עבודה ודיור בארה``ב. האין זה מחיר הולם לבגידת ארה``ב במפעל הציוני?

שרוף

New member
לא זכור לי שהזכרתי מחוייבות

אמריקאית לפי איזה שהוא סעיף בחוקת ארה``ב? כתבתי על מחוייבות כפי שהאמריקאים מציגים אותה כל הממבו ג`מבו ארה``ב מחוייבת לישראל למפעל הציוני ישראל חזקה זה אינטרס אמריקאי מובהק ועוד ועוד. ארה``ב לא חייבת לנו כלום אבל שלא ימכרו לנו לוקשים לא ארה``ב ולא הממסד הפושע שלנו. שיספרו את האמת. הכל אינטרסים של כלכלה עולמית ובעיקר נפט. הסכם ``השלום`` הכניעה עם מצרים הוא הביטוי הברור ביותר לצביעות של ארה``ב והממסד שלנו כלפי האזרח הישראלי. הלכו ומכרו לוקש, מילה,שלום כדי להעביר את ההסכם האומלל הזה.לא קיבלנו שום דבר בעל ערך אמיתי שאפשר להכניסו תחת המושג שלום כפי ששלום אמיתי אמור להיות (גם עם סוריה יש הפסקת אש מבלי שהחזרנו סמ, מרמת הגולן) ארה``ב מכרה את ישראל כדי לחזק את הקשרים שלה עם מצרים ועם העולם הערבי ואנחנו שילמנו את המחיר. תפסיקו להיות צבועים ולהשלות את עצמכם.זהו המהלך הראשון להחלמה מלאה ולעצירת ההתדרדרות בדרך למכירת כל נכסיה של ישראל בשביל ארה``ב ואירופה.

אבו-דני

New member
הכדור מסתובב והנסיבות משתנות..

שרוף ידידי (אתה מרשה לי לקרא לך ידידי?) בסוף שנות ה70 אכן התנאים חייבו את ארה`ב לשחר לפיתחם של המצרים והם כפו עלינו את ההסכם המביש הזה,ברם אל תשכח את הפיצוי הענק שקיבלנו ושהוסיף לעוצמתינו בטווח הארוך,אך זה לא העניין,כפי שציינתי בהודעה אחרת מבאקו תבוא הישועה,ברה``מ לשעבר מתקרבת לאירופה בצעדים זריזים,צינור הנפט היבשתי יונח גם הוא (בנוסף לזה שיגיע לים התיכון) היישר למזקקות לשביעות רצון הירוקים,ואז? ואז? שמעתה על רואנדה שמעת על המלחמות העקובות מדם שם? למי יש ראש לכושים/ערבים נחשלים ההורגים זה בזה? זה שם רחוק ולא מעניין כי אין נפט..הנפט הערבי יהיה מיותר. ההודעות שלך יהיו אופטימיות יותר,ובא לציון הגואל או הגועל תלוי אם אתה שמאלני או שפוי.... שלך האבו.....שרוצה להתגייס למליציה שלך רק אם הוא הגבר היחידי בין נשים.

אלוני.

New member
החוקה.

לא הזכרת מחוייבות אבל כן אמרת בגידה במפעל הציוני. אני מניח שברור לך שהמפעל הראשון שאליו מחוייבת ארה``ב הוא ביטחון ורווחה לתושביה היא. מעמדה כמעצמת על היחידה בעולם (בינתיים) מחייב אותה להתייחס לכל כדור הארץ וגם לחלל החיצון, כמובן שסדר העדיפויות נקבע גם על ידי שיקולים בטחוניים וכלכליים. אתה יכול להסביר לי למה אתה חושב שבעימות בינינו לבין הפלשתינאים הם אמורים לתמוך בנו?? קרא את דבריו של מרטין אינדיק ב``ידיעות`` לגבי אש``ף. ולגבי ההסכם עם מצרים , קיבלנו דבר בעל ערך אמיתי: שלום. (כמה מיליארדי דולרים במסווה של כל מיני פריסה מחודשים)

שרוף

New member
אלוני אני האחרון שחושב

שלארה``ב צריכה להיות מחוייבות כלפי איזה שהוא צד. אבל זה מה שהרגילו אותנו מינקות זוכר אתה ארה``ב רואה בישראל ידידת אמת מעוז הדמוקרטיה במזרח התיכון המחסום האחרון מפני השתלטות האיסלם בחלק הזה של המזרח התיכון וכל הבלה בלה. קראתי את מרטין אינדיק בידיעות ואכן הוא לי לא חידש שום דבר שלא ידעתי. אבל מרגיז אותי שהממסד שלנו עושה תעמולה שיקרית וניבזית ``בידידותה`` של ארה``ב כדי לכסות על ערוותו. על השחיתות שלו על הכסף שהממסד הזה מקבל מהאמריקאים ומאירופה כדי לשבת בשקט בזמן שאזרחינו נטבחים ברחובות. מרגיזים אותי השקרים של הממסד הכורכים את המלחמה בטירור עם מלחמה כוללת שטות גמורה ומפחידים את העם ההיסטרי הזה.

למעלה