לדעתי אתם טועים

לדעתי אתם טועים../images/Emo58.gif

כל הסדרה הזו מיומה הראשון התעסקה בעיקר במערכת היחסים של בריאן וג'סטין. ראינו איך ככל שהזמן עבר בריאן עבר שינויים באישיות שלו והתפתח מבחינה רגשית כלפי ג'סטין. אז נכון, ההתקדמות היתה בצעדי צב אבל בעונה 4 ממש היה שינוי. אם הם יגמרו את זה במשהו אחר מלבד שהם ישארו ביחד זו פשוט התעללות בצופים. והסוף של הסדרה הבריטית ממש לא רלוונטי פה. אין הגיון בזה שבריאן יהיה עם מייקל - לא היה פירור של עלילה עד עכשיו בכוון הזה ואיכס....למה שיהיה? אין שום הגיון בזה שאם בריאן כל כך התקדם ושניהם עברו כל כך הרבה ביחד, שבסוף כל אחד ילך לדרכו. בשביל מה? מה ההגיון בזה? ומי שאומר שזה לא מתאים לבריאן להישאר עם ג'סטין...פשוט לא מחובר למה שעבר על בריאן למעשה מסוף העונה הראשונה (איך שהוא קיבל קשה את מה שעבר על ג'סטין עם כריס) ועד היום. אני באופן אישי נורא התעצבנתי על ג'סטין שככה הוא עזב את בריאן והסכים לעבור אחרי שהוא כמעט איבד אותו. האמת היא שאני מקווה שבריאן ימשיך הלאה וג'סטין יבין שהוא לא בכיס הקטן שלא אבל האמת...לא נראה לי שזה מה שיהיה.

pika17

New member
../images/Emo58.gif5

לדעתי הסידרה לא תסתיים בצורה אידיאלית או כמו שהמעריצים רוצים.אני חושבת שבריאן כן יגיד לג'סטין שהוא אוהב אותו ויתן לו ללכת[ג'סטין מקבל הצעת עבודה קבועה בסוף הסידרה]אני לא יכולה ליראות[והלוואי שזה יהיהי ככה]את בריאן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו ובוא נגור יחד איזה שהיא סצינה רגשנית חיבוק וסוף לא רואה את זה והגירסה הבריטית מאוד רלוונטית[יש איזה קטע בין מייקל לבריאן ליקראת הסוף]ואלוהים ישמור אם מייקל ובריאן יהיו ביחד בסוף.רק לא זה.לי אישית זה יהרוס את הסידרה אם בריאן וגסטין לא יהיו ביחד בסוף במיוחד אחרי שהנשמה יצאה לנו עד עכשיו.אבל אני כן עומדת בדעתי[והלוואי שאני טועה]שהסידרה לא תסתיים כמו שהצופים רוצים .אבל כידאי לחכות עוד קצת שהספויילרים יגיעו כמה שיותר לסוף.

ofrikit

New member
עוד לא קראתי הכל

כי אני מנסה להבין למי הגבת שאת "לא מסכימה איתו" ??

למעלה