אירה תלמד אותך,היא היחידה מבנות הזוג שמוכנה לעשות הכל כדי לא להיפסל מהמרוץ וחוץ מזה שהיא כל כך כל כך רוצה את הדירה הזאת שלא יודעת אם ראיתם היא רצתה להתחלף עם גיא במשימה עם כל החרקים.נכון שהיא בלחץ ובוכה המון אבל כנראה שהיא לא מסוגלת לחשוב אפילו על זה שהיא תודח מהמרוץ.לפי דעתי זו שטות גמורה מה שאתה אומר
ולגלות אירה קצת שונה ממה שרואים בטלוויזיה. אני לא מאמינה שהיא כל הזמן צועקת והיסטרית, אבל בתנאי התחרות זה יוצא ממנה. קחו לדוגמא את הראיונות שלהם לאחר כל יום. אז היא הרבה יותר רגועה ושקולה נכון??
אירה לא מטורפת ולא נעליים יש לה כוח רצון גדול והיא לחוצה תחשבו שזה שבועיים שאתה כמו סיר לחץ אירה פרפקציוניסטית אבל אפילו אחרי כל הלחץ והבלאגן רואים שהיא בן אדם טוב ומדהים אירה שמראים לך על המסך זה לא אירה שהיא באמת היא לא באמת כל הזמן צועקת זה מה שבוחרים להראות
היא באמצע תחרות וכל הזמן בלחץ היו כמה רגעים שפשוט אמרתי יאא כמה שהיא לחוצה וצועקת כל הזמן אבל אפשר להבין אותה... ובפרק האחרון שהיה אז שהיא ישבה עם ההודית הזאת לבחור לה בגד לחתונה של חברה שלה אז היא לא הייתה לחוצה היא פשוט ישבה ועזרה לה לבחור אהבתי את אירה בקטע הזה...
לדעתי אתה מטורף../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif
אם אתה מגבש דיעה כל כך מהר על מבלי להכיר אותה לעומק במציאות אז אתה פשוט בן אדם מסכן! שמעת פעם על נפלאות העריכה? שמעת פעם על רצון להצליח? שמעת פעם על פרפקציוניזם? אירה הגיעה לשלב הזה בתחרות רק בזכות עצמה.. לא בזכות קומבינות או עזרה מאחרים.. הכול בזכות הרצון להצליח והחוכמה שלה! מדובר בתחרות.. נראה איך אתה היית מתנהג בתחרות שכזאת.. מן הסתם זה חשוב לה אז היא נותנת את כל כולה ודואגת שיצליחו! חוץ מזה שלא נדבר על גיא שהיה מוציא אפילו אותי מהכלים.. האדישות שלו! אז כדאי שתירגע ומהר לפני שהילדים שלך יסבלו!
אם היית שם לב לדברים שכתבתי.. אם היית טיפה שנון ומנסה לקרוא בין השורות שלי.. לא היית מתייחס למה שכתבתי בצורה שכזאת! זה רק מראה על רמת ההשכלה שלך ורמת הניתוחים הפסיכולוגיים שכל כך התרברבת בהם בשרשורים קודמים שפתחת! ובזה הסתיים הדיון "המפרה" שלנו! יום טוב!
היא פשוט עסוקה בעצמה ובדירה ולא אכפת לה מה קורה מסביב. כולל מה קורה עם בן הזוג המסכן שלה...(שימו לב לקטע עם המשימה של הג'וקים..ממש על הז** שלה שגיא לא רצה לעשות את זה..) העיקר הדירה..רודפת בצע צעקנית ומרגיזה.