דניאל k לא גבר ולא "גבר" אז תפסיקו כן, זה בטח אחד החברים של ביג די המגניב *גרופית* סתבו.
T Tapuhi New member 9/7/03 #18 דניאל k לא גבר ולא "גבר" אז תפסיקו כן, זה בטח אחד החברים של ביג די המגניב *גרופית* סתבו.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/7/03 #25 *SIGH* ../images/Emo176.gif סייג לחכמה שתיקה. i learned from the best, מה שנקרא..
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/7/03 #26 היי קבל משו מאגניב ../images/Emo176.gif (אני כותבת הרבה כי ממממשששעעעעמממםםםםםםםםם פהההההההההה)
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/7/03 #33 יו אר סוווו ../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gif "רוצים לדעת מה המשאלה שלי?... המשאלה שלי, היא לקרוא מחשבות דרך קו טלפון. כמו... שמרית... לבבי." סטיופיד ביטץ'.
יו אר סוווו ../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gif "רוצים לדעת מה המשאלה שלי?... המשאלה שלי, היא לקרוא מחשבות דרך קו טלפון. כמו... שמרית... לבבי." סטיופיד ביטץ'.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/7/03 #35 האמת היא שנזכרנו בזה לאחרונה../images/Emo176.gif כשאמרתי לשמרית שהיא צפויה או משו בסגנון.. וזה עשה לה אסוציאציות לזה או משו כזה
האמת היא שנזכרנו בזה לאחרונה../images/Emo176.gif כשאמרתי לשמרית שהיא צפויה או משו בסגנון.. וזה עשה לה אסוציאציות לזה או משו כזה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/7/03 #23 זה לא הגוטי הזכר? ../images/Emo176.gif כל הקטע של ה"פסססטטט.. מיצי... פססט.." די מסגיר.