לדניאל ולאומה!!

LuNaTiC

New member
לדניאל ולאומה!!

אוקיי, למי מכם שלא הספיק לראות את תמונת ההנטאי (פורנו) הנהדרת של אש וברוק שדניאל יקירינו *משליכה קרמבו על דניאל* שם כאן, שידע שאכן דבר כזה התרחש בפורומינו היקר. הקשב נא, ידידי, בפורום זה יש גם ילדים ש.. וול, זה לא לגילם... וחוץ מזה, לא כולנו רוצים לראות את ברוק אהובינו בתנוחות מסויימות עם חברו למסע. אני לא בטוחה שיש כאן מישהו שרוצה לראות. בלה. NO NEED FOR HENTAI! אמ.. ונראה לי שביפנית זה.. hentai muyo? חחח כמו טנצ´י מויו.. אבל.. אני סוטה מהנושא.. דרך אגב, לידע כללי.. גם סוטה (pervert) זה הנטאי.. כאילו, זה גם פורמו וגם סוטה.. לידע הכללי..המ.. אהם אהם, מה שאני רוצה להגיד זה... בלי תמונות כאלה יותר!! בסיידר?? כי דניאל, עד כמה שלפעמים יוצאים לך דברי חוכמה מהפה, אתה ככה קרוב *עושה תנועה עם האצבעות שמראה כמה קרוב* להשעיה זמנית מהפורום.. ואני לא רוצה:(((( *ענבל בוידוי* וזהו. -ענבל- נ.ב - דניאל... אתה כל כך צפוי... עוד לפני שראיתי את התמונה ידעתי שזאת אותה תמונה שבזדון שלחת לי באיי סי קיו! לירון, אם את רוצה לראות - התמונה עוד אצלי. בלההההההה.

o.h

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

DANIEL GOT HIS ASS KICK´D HA HA HA....... סתאאאאאם, דניאל אל תעלב! או<פ>יר

Oh my!

רחמנא לצלן! כאלה תמונות!! כאלה דברים מפרסמים אצלנו בפורום?!? תמונות פוקימון!?!? אוי הבושה..... דרך אגב, זו הסיבה שהפורום היה מנותק לפני פלוס-מינוס חצי שעה?

S.Riddle

New member
אוקי דניאל, בוא נעשה ככה:

אני עוד לא הספקתי לראות את התמונה. ענבל הולכת לשלוח לי אותה. אם אני אגלה שהיא יחסית בסדר, אין בעייה. אבל.... אם אני אגלה שמה משהו שהוא לא למורת רוחי, כמו משהו משפיל לגבי ברוקי (מאש לא אכפת לי במיוחד...), אני מציאה לך להכין שכפ"ץ ולברוח מהמדינה כמה שיותר מהר!!! -לירון-

דניאל, כדאי לך לברוח!

כי התמונות באמת לא יהיו למורת רוחה של לירון... וענבל, את צודקת במיוחד... s@me @ne

PopPy

New member
חחח

למען האמת הממ מבחינה של.. אר.. לא חשוב, זה בסדר, אבל.. הממ את לא תאהבי את.. אר, את הרעיון הכללי... הממ... |S| פופי |S|

אני מניח שלא ראית את התמונה, נכון

כי אם כן היית אומר רחמנא ליצלן לא על העובדה שזה תמונת פוקימון, אלא על העובדה שזה תמונת פורנו... ולא נראה לי שזה הסיבה שהשרת נפל, אלא אם כן רבבות אנשים נהרו לפה כדאי לראות את התמונה והפילו את השרת... s@me @ne

S.tal

New member
הממממ....

אוי..., זה היה כ"כ מגעיל..., כשראיתי את זה בהתחלה לא הבנתי מה זה..., יותר נכון לא רציתי להבין מה זה..., והכי נורא כשאח שלי גם היה בחדר..., אבל לא נראה לי שהוא הספיק לראות..., וטוב שכך! איכס! זה ממש מגעיל...! ולכן אני לא אמשיך לדבר על זה......

PopPy

New member
בעע לא צחקתי על התמונה אלא על..

אר.. מה שמישהו אמר... התמונה דוחה ושלחתי הודעת נאצה על דניאל אבל זה נמחק עם ההודעה, ו.. אמרתי שאני לא יודעת עם.. אר, מעריצות אריק (זה השם בכלל? לא זוכרת איך קוראים לו...) יואהבו את זה כי הן רואות אותו ערום או.. אר שהם ישנאו את זה בגלל.. בעע בגלל הסיבה שאני שונאת את זה.. |S| פופי שפורשת בשביל לנקות את החדר (ותחזור תוך 10 דקות, לא שזה מעניין מישהו) |S|

Marty McFly

New member
תגובה לכולכם!!!

אוקי, אחרי שבעטו בי, ירו בי, ביתרו אותי, הוציאו לי את כל הביפנוכו ובעיקר את הקישקע, אני חייב להגיב: ענבל, אני לא אעשה את זה יותר. (וואי, אני מתנצל הרבה בזמן האחרון...) כל מי שממש אוהבת את ברוק, אני מצטער. חשבתי שאולי דווקא תהנו. (שוב, מצטער..) אבל זה היה בשביל הקטע, ולא התכוונתי להגעיל/להפחיד/לסבך מישהו בצרות פה בפורום. סתם זה בשביל הקטע, ולא ידעתי שאתם עד כדי כך רגישים. אני לא אשים יותר הנטאי פה, ואני לא הנטאי... ואני לא כל-כך צפוי כמו שאת חושבת ענבל!! אז, שוב ושוב ושוב, אני מתנצל. וlast time! דניאל, שהצליח לחזור לחיים אחרי התעללות בגופה שלו.

LuNaTiC

New member
אווו יופי!!

אז סלחנו לדניאל? אני בטוחה שללירון יהיה ממש קשה.. חחחח אני בכל אופן עברתי את זה כי.. בלה.. העיקר שאף אחד מכם לא ישים פה תמונות הנטאי או משהו.. בסדר? זה לא מתאים כאן, בפורום.. ו... דניאל... תפתיע אותי!!

למעלה