לנצח ילדת הלילה
New member
לדניאל ודניאל
דג´ה וו.... כל כך מוזר לראות אצל אנשים שונים שאני לגמרי לא מכירה את אותו הריב שהיה לי לפני שנה וחצי.... את האמת לא חשבתי שאני אראה את זה מול העיניים ועוד במילים כל כך דומות...כמו להסתכל במראה לא כל מה שהוא סופי הוא לנצח אולי במקרה הזה כשיש חתונה זה משהו אחר...אני בכל מקרה הייתי אז קטנה מדי בשביל להתחתן...וגם עכשיו כמובן...
מילים קשות לא תמיד באות מהלב לפעמים לא מבינים עד כמה בן אדם חסר עד שהוא באמת חסר לפעמים כשמנסים לשנוא אוהבים עוד יותר יש קשרים שלעולם לא ניתן להתיר יותר מרגע הקשירה גם אם הקצוות יהיו רחוקים כמו שמיים וארץ נמצאת במערכת יחסים שנתיים אחרי ריבים של חודשיים וחצי, וחצי שנה כל כך דומים מבחינה מילולית לאלה לא תמיד מילים מבטאות מה שיש בלב ולפעמים...כמו אצלי,הקשר מביא את הקצוות להיות ביחד כמה רחוקים שלא יהיו בהצלחה.... (רצף מחשבות בעקבות הגילוי שיש אולי עוד אנשים שהרגישו מה שאני הרגשתי...
) אוהבת... רק אותה לנצח
דג´ה וו.... כל כך מוזר לראות אצל אנשים שונים שאני לגמרי לא מכירה את אותו הריב שהיה לי לפני שנה וחצי.... את האמת לא חשבתי שאני אראה את זה מול העיניים ועוד במילים כל כך דומות...כמו להסתכל במראה לא כל מה שהוא סופי הוא לנצח אולי במקרה הזה כשיש חתונה זה משהו אחר...אני בכל מקרה הייתי אז קטנה מדי בשביל להתחתן...וגם עכשיו כמובן...