לדניאל דקל

rubber duck

New member
לדניאל דקל

העברתי את הודעתך ואף הסברתי מדוע עשיתי זאת שים לב כי לא מחקתי את הודעתך אלא צירפתי אותה אל התגובות לאירוע יש שם המון תגובות חיוביות ויש גם שליליות אין הבדל ביניהן מבחינת משקל אני מבין שנפגעת וכואב את כאבך אולם בין זה לבין הצפת הפורום בהודעות של נפגעתי אני כועס יש מרחק ב מאד באהבה
שרון
הודעתך תימחק מיד לאחר כתיבת הודעה זו אני יודע שצליל קראה את הודעתך והיא תגיב בהתאם לשיקול דעתה כפי שאתה רשאי להגיב בהתאם לשיקול דעתך ועוד משהו לכולם כשאתם מגיבים לנושא שכבר רץ בפורום הרי שלמען הסדר והנוחות של כולנו עידף להגיב בתוך השרשור זה מקל על כולם ברוב הפעמים אני אצרף את ההודעה לשירשור הקיים
ועוד משהו קטן השווית אותי לאבי וורטהיימר האם אני אמור לראות בכך כינוי גנא או מחמאה אבי וורטהיימר עשה את הצעד הראשון להכנסת נושא הטיסנאות לאינטרנט בארץ ולמעשה כל האתרים שפועלים כיום נהנים במידה זו או אחרת מהתהליך שאותו החל אבי בנקודה מסוימת החל אבי לפעול בצורה שלא נראתה להרבה אנשים אבל עדיין יש לזכור לאבי חסד נעורים על היוזמה והעשיה ולסיכום אינני בגישה לש מחיקת הודעות לא מחקתי עד כמה הודעות למעט הודעות שחזרו על עצמן וזו תהיה גם גישתי בעתיד סוג נוסף של הודעות שאמחק יהיו הודעות שמטרת היחידה היא להשמיץ אדם

שים לב, לא השמצתי אף אדם...

ההודעה היתה ברוח טובה, ומכיוון שצליל הנכבדה הפעילה לאחרונה בפורום אפילו לא הגיבה לענין,רציתי שההודעה תופיע בתורנושא נפרד עד שתקבל תגובה הולמת.האם קיימת בעיה עם כך? לגבי אבי,יש לי הרבה הערכה אליו,כיוון שהצליח לצבור ניסיון וידע רב בזמן קצר,רק ש"ההצלחה עלתה לו לראש" והתחיל להתנהג בצורה מגעילה בפורום. חבל שאתה נסחף אחריו.ביקשתי ממך להשאיר את הודעתי כיחידה נפרדת, ושוב הורדת אותה. בהערכה רבה לפועלך, דניאל דקל

rubber duck

New member
../images/Emo45.gif מקווה שלא נפגעת

מה דרך שבה נהגתי הסיבה שבחרתי ללכת בדרך זו והסברתי אותה גם קודם היא הרצון לפורום מסודר מחיקת הודעות כשלעצמה אינה הסגנון שלי בכל מקרה
שרון

דניאל דקל

אם היית רק מספר לי שרצית לעלות איתנו ביחד לא נראה לי שהיתה עם זה בעיה אבל מכיון ששמרת את זה "בסוד" שמעתי את התלונה שלך רק כשהגעתי הביתה בכל מקרה קודם כל תתקשר אלי מפני שאין לי את המס, שלך ושנית באמת לא היה מזיק עוד דאון ביחד איתי בעולם של המרשרשים

hifly

New member
תגובה לדניאל

אם אתה זוכר דיברנו בשבת לגבי צרופך לצוות של חשמל באויר,אני העברתי את זה הלאה לצליל. איני יודע למה לא צורפת לחשמל באויר ,אבל אני מיחחס את זה לטעות בתום לב של צליל,שעבדה כמו משוגעת כדי לתאם תדרים והמראות,תחת מבול של בקשות,וכניראה שענינך נפל איפה שהוא.תבין שהעומס באויר,ועל הקרקע היה עצוםכולם רצו להמריא,והמציגים שהתיבשו בצד צפוני,כל 5 דקות באו לשאול מתי תורם וכו וכו.כל זה הוסיף ללחץ על כולם.אני לא חושב שיש כאן איזה שהיא נקמה פרטית של צליל.בסך הכל כמעט כל יושבי הפורום השמיצו את הקלוב יותר מפעם אחת.אני מקווה שניראה אותך באירועים דומים,וגם בעין יהב ושם אני מבטיח לך אישית שיהיה יותר מסודר מהשנה.למדנו המון לקחים,ונישם אותם שנה הבאה.כבר היום הוצאתי מכתב סיכום אירוע והמלצות לגבי מבנה האירוע בשנים הבאות וכו וכו.המיכתב ישלח ליוסי שווקה,וגילעד וליבני. אז דני להתראות בינתים

club

New member
תגובה קצרה לדניאל ולעוד כמה אנשים..

שלום דניאל,ושלום לכולם. דבר ראשון ברצוני להודות לכל האנשים שעמלו, השקיעו ועבדו קשה ביום שישי ושבת ! אני באמת לא רוצה לרדת לפרטים קטנים ולא חשובים, אבל כולכם יודעים שהיו מעל 60 מטיסים ביום שבת, כולם רצו לעלות לאוויר ולהראות את כשרונם לקהל, אבל בשל קוצר זמן ורצון לסיים את התחרויות ורק אחר כך להציג את כל טיסות הראווה קרו מקרים שכמה מכם לא יכלו לעלות לאוויר או לא הספיקו, או התייאשו והלכו הביתה לפני שהאירוע הסתיים. ולמקרה לגופו: דניאל נכבדי, לכשהגעת אלי עם רצונך להטיס את הדאון החשמלי אמרתי לך שתוכל להטיס עם חשמל באוויר - בזמן שלהם, ואפילו אמרתי לך שעוד כ-30 דק יהיה תורם, נכון או לא נכון ? כשקראתי לחשמל באוויר קראתי גם לך, לצערי לא הופעת והם עלו לאוויר בלעדייך. תבין שכמו עוד אנשים שקראנו להם ולא הגיעו, פיספסת את חלון הזמן שלך, ואנו היינו חייבים להמשיך הלאה ולא לחזור אחורה, אני מצטערת אם הרגשת (וכמוך עוד מספר אנשים) שעשיתי את זה בכוונה ואני מצטערת אם נפגעתם. אבל, באירוע כזה, עם מספר כל כך רב של אנשים - מתחרים ומטיסים - לא לכל אחד היה ייצוג באוויר ועל כך אני מצטערת, אבל זה פשוט היה בלתי אפשרי שכל אחד יעלה לאוויר בזמן המוקצב שהיה לנו. אני בטוחה שלשנה הבאה כל הלקחים הושגו והארגון והיישום יוכח באירוע בשנה הבאה. בנוסף, אני מצטערת שאריה פישמן חושב שאני צעירה מדי וחסרת נסיון לניהול אירוע שכזה, אני מבינה שמטרתך אריה היא לעזור ולתת רעיונות ופתרונות לעתיד, ועל כך תודתי, אבל אל נשכח שאתם ממשיכים לרדת לפסים אישיים ועל זה אני לא מוכנה להגיב !!! אני מייצגת את קלוב התעופה לישראל - אני רכזת הספורט של קלוב התעופה לישראל, אני מדברת בשמו וגאה בכך ! ולכל מי שיש בעיה עם זה, איתי או עם משהו שאני עושה מוזמן לבוא ולדבר ניפגש וניישר את ההדורים. כי מי שמכיר אותי אפילו קצת יודע שאני דבר ראשון יודעת להקשיב, אח"כ אני מיישמת ! יש לכולכם את הכתובות שלי, טלפונים וכו´ ואתם מוזמנים לדבר על הכל, וזה לא חדש לכם !!! בברכת התעופה, צליל מאיר רכזת ספורט קלוב התעופה לישראל.

לצליל... מקבל את ההתנצלות...

הכי חשוב ללמוד לקחים !!! 60 מטיסים זה באמת הרבה,ואם היה עודף הייתם צריכים לעשות דילול רציני מראש !!! כמו כן היה צורך לתת ייצוג הולם למגוון ענפים בטיסנאות הרדיו. משום מה היה ייצוג כמעט אפסי לתחום הדאונים וחבל,כיוון שאנשים בורים לגמרי בנושא הזה. ישנם דאונים שמסוגלים להגיע ל 200 קמ"ש ויותר, ומסוגלים לפתח 10G ויותר בפניות מטורפות! הם גם מסוגלים לשהות שעה ומעלה באוויר (בתנאים של תרמיקה/LIFT טובים) השקט והשלוה הכרוכים בהטסת דאון (ובסיכון אפסי לריסוק) כובשים אותך לאט,לאט ואין אפילו צורך במסלול המראה !!! (כל שדה ירוק ורענן בא בחשבון) אני בטוח ששי מ"חשמל באוויר" מסכים עם כל מילה. אגב האם אתה מכיר את ישראל אופק ממחלקת F3B לשעבר? תוכל לפנות אלי בדוא"ל המוצג. כמו כן ה SPEED 600 שקניתי ממך בעין יהב עובד נהדר...

hifly

New member
תגובה לצליל ולכולם

קודם כל לצליל שעבדה כמו"חמור" תחת לחץ עצום מצד המטיסים,ומצידינו,כל הכבוד שהחזקת מעמד.כל אחד היה יכול לטעות ולפספס מתחרים בעומס כזה,אבל אנחנו לומדים מטעויות,וכל מה שנירשם כאן בפורום,ובכלל דברים שאנשים רא וגם אני ,כבר נירשמו אצלי במיסמך המלצות לשיפורים לגבי השנה הבאה.אני מתכוון לישם כל המלצה וכל שיפור פחות או יותר באירועים הבאים.ממה שלמדנו כאן בגדול אנחנו ישראלים ולא אירופאים ממושמעים וכיוון שכך נצטרך להקשיח יותר את החוקים,ונוהלי התחרויות,אין מה לעשות.להלן מספר המלצות בקצרה שאני ממליץ לאירועים אחרים ודומים. בטיחות- גדר כפולה-כשהטיסנאים וציודם יושבים בין שני הגדרות,ומשאירים שולים נקיים של 5-6 מטר לפחות מהמסלול.(המלצה של גדעון עציוני ) גדר הצופים(האחורית) מוגבהת- לפחות 1.8 מטר. נושא התגיות-ישמר ויוחמרו התנאים לקבלתם-אין יותר נשים וילדים,סבתא, וסבא במסלול..... על המסלול עצמו יהיו באותו זמן רק המטיס,והמטיס הבא אחריו,שופטים,צוות הנהלה,סדרנים,וצלמים ז"א כ 10 עד 15 איש ,ולא 200 כמו שהיה. נושא התדרים-אין שימוש יותר בשום תדר שונה מהתקן-כל עוד המכוניות משתתפות באירוע-אין שימוש בטיסנים בתדר 40.00 שהוא תדר קרקעי למכוניות. כל טיסנאי שרוצה להשתתף יצטרך להשתמש רק בתדרים של 72.00,75.00,או 53.00 ואין חריגים בנושא. שיטת השימוש ביום שישי באטבים ושלטים של תדרים היא שיטה מעולה אבל באירופה-כאן אנחנו לא מספיק ממושמעים,ועדין היו פתיחות רדיו מקריות כניראה שגרמו לחלק מאיתנו לחזור עם שקיות הביתה. שנה הבאה-גם בשישי החופשי יפקדו מכשירים-נכון זה קצת לא נוח אבל הבטיחות מעל הכל,ועדיף לחזור עם טיסן שלם. הטסה-רק מעבר לקו המסלול-כל חציה תגרום לנחיתה מידית של המטיס ולביטול השתתפותו אם לא באירוע לפחות באותו מקצה. לגבי חלוקת הימים-יום שישי כניראה-חצי יום חופשי וחצי יום תחרויות. שבת AIR SHOW בדיוק כמו שכתוב רק הצגות של טיסנים מיוחדים,סקייל,ענקים,אוירובטיקה מיוחדת,וכל דבר מעופף ומוזר שמעניין קהל "לא טיסנאי".והיום יקוצר ויגמר עד שעה 14:00 מכסימום-קצר וקולע לקהל.במרכז היום חלוקת גביעים למנצחים מאתמול לפני קהל של 2000 איש ולא קהל של 50 טיסנאים-צריך לתת להם את הכבוד המגיע להם-.אחרי סיום היום בערך ב 14:00-תשאר חצי שבת נוספת להטסות חופשיות נוספות למי שירצה להשאר. עוד לגבי התדרים-אנחנו בודקים אפשרות השכרה,או רכישה של מכשיר לבדיקת תדרים והתראה לגבי תדר נוסף,או תדר שגולש לשכנו(המלצה של אבי ורטהימר) נקוה שזה יחסוך עוגמת נפש למטיסים. מערכת הגברה!!!!!!חזקה יותר!!!! כרוז-צריך משהו שיודע לדבר כמעט ללא הפסקה,וגם להלהיב ולשתף את הקהל.יוכנו לכרוז כל פירטי המשתתפים בתצוגות כולל הפרטים הטכנים של הטיסן,ושל המטוס האמיתי,במיקרה של סקייל,כדי שהקהל ידע מה מתרומם באויר וכו וכו, אלו הם רק מעט מההמלצות והשיפורים שכניראה נכניס לאירועים הבאים,ישנם עוד המון רעיונות,נקווה שנוכל לישם את כולם. לגבי מה שאריה כתב- היו מים זורמים-מאחרי סככת הצל- מסלול המכוניות נבנה במקומו הנוכחי-כיוון שהרוח הוא בדרך כלל צפונית והאבק לא צריך להגיע לסככת הצל.נגד שינוי כיוון רוח אין לי פיתרון כרגע. לגבי מוכרי המזון,אסטטי או לו-בגלל זה היו יותר מחמישה מקומות שבהם אפשר היה לקנות מזון ושתיה.שלוש שאנחנו אישרנו להם,ועוד מספר חפרים שלא יודע מאיפה הגיעו. אז שתהיה לנו שנה טובה ומוצלחת בברכה אמיר

hifly

New member
אבא זאת מור ואני רוצה להגיד לך דבר

בלי קשר לאירוע המדהים שהרמת... למ בנות לא יכולות להיכנס למסלול... מה קרה אין מתחרות בנות?! מה זאת ההפליה הזאת!!!! אני מציעה לך לתקן את מה שרשמת... ומהר!!! אוהבת מור...

Drive Guy

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif זה היה גדול ../images/Emo127.gif

hifly

New member
יפה יפה עושה לי פדיחות בפורום

ועוד משתמשת בסיסמה שלי אני כרגע במישרד ועונה לך משם. אולי באמת הגיע הזמן שתבואי איתי בשבת וניראה אם את רצינית?? אבא אמיר אגב היא בת 14 וזו הפעם הראשונה שהיא אולי, מראה התענינות בתחביב של אבא שלה.

rubber duck

New member
למור ולאמיר ../images/Emo13.gif

יאללה אני רוצה בעוד שנתיים את אלופת ישראל ב f3a
שרון

|היי אמיר ומור

היי אמיר כשהטסנו בבסיס בשבתות עם קצת על האש אל חלמנו שעוד עשרים שנה תרים ארוע בגודל כזה אמנם לא היתי נוכח אבל עקבתי מקרוב וגם במדיה כל הכבוד ושימותו הפלצנים לך מור אינך מכירה אותי אבל יש לי בן בגילך וילדה בגיל 12 שניהם מטיסים איתי כל שבת יש להם טיסן סולו והילדה מכוונת לתחרות הבאה מקווה לראות שם גם אותך במיתחרים אמיר האישה גם מצטרפת אבל בנתיים היא בונה לנו רק סנדוישים וקצת עם הבאוזר של התה והקפה יענע פיקניק משפחתי אתה יודע

hifly

New member
הי אודי

מור מתחילה השבוע קורס סימולטור בבית,שתרגיש קודם כל את הסטיקים,ומה זה בכלל ואז ניראה את הרצינות שלה. והטייס הקטן שיש לי גם בבית יחכה קצת עד שיגדל מספיק. אבא אמיר

leef

New member
צליל התכוונתי לכך בלבד

כשרואים באקאי בשמיים מנחיתים את כל הטיסנים ובודקים מי טס בו ומעבירים תלונה למנהל התעופה על כך במידה והוא חוזר . ובכלל בנושאי בטיחות . בסך הכל את התחרות ניהלת יפה , וראיתי כמה את מתאמצת ואכן זה לא קל אך עלייך קצת ללמוד את המושגים המקצועיים בתחום בכדי שכולם יבינו ושאף אחד לא יניע את פיו בגיחוך . כמובן שיש בי כעס על נדב על מה שעשה לי בארוע שהפקתי ונדב היה הקלוב כמובן , אך אשמח לעבוד עם משהו וכמובן לעזור , אשמח ליעץ בכל בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה . אריה פישמן

למעלה