rubber duck
New member
לדניאל דקל
העברתי את הודעתך ואף הסברתי מדוע עשיתי זאת שים לב כי לא מחקתי את הודעתך אלא צירפתי אותה אל התגובות לאירוע יש שם המון תגובות חיוביות ויש גם שליליות אין הבדל ביניהן מבחינת משקל אני מבין שנפגעת וכואב את כאבך אולם בין זה לבין הצפת הפורום בהודעות של נפגעתי אני כועס יש מרחק ב מאד באהבה
שרון
הודעתך תימחק מיד לאחר כתיבת הודעה זו אני יודע שצליל קראה את הודעתך והיא תגיב בהתאם לשיקול דעתה כפי שאתה רשאי להגיב בהתאם לשיקול דעתך ועוד משהו לכולם כשאתם מגיבים לנושא שכבר רץ בפורום הרי שלמען הסדר והנוחות של כולנו עידף להגיב בתוך השרשור זה מקל על כולם ברוב הפעמים אני אצרף את ההודעה לשירשור הקיים
ועוד משהו קטן השווית אותי לאבי וורטהיימר האם אני אמור לראות בכך כינוי גנא או מחמאה אבי וורטהיימר עשה את הצעד הראשון להכנסת נושא הטיסנאות לאינטרנט בארץ ולמעשה כל האתרים שפועלים כיום נהנים במידה זו או אחרת מהתהליך שאותו החל אבי בנקודה מסוימת החל אבי לפעול בצורה שלא נראתה להרבה אנשים אבל עדיין יש לזכור לאבי חסד נעורים על היוזמה והעשיה ולסיכום אינני בגישה לש מחיקת הודעות לא מחקתי עד כמה הודעות למעט הודעות שחזרו על עצמן וזו תהיה גם גישתי בעתיד סוג נוסף של הודעות שאמחק יהיו הודעות שמטרת היחידה היא להשמיץ אדם
העברתי את הודעתך ואף הסברתי מדוע עשיתי זאת שים לב כי לא מחקתי את הודעתך אלא צירפתי אותה אל התגובות לאירוע יש שם המון תגובות חיוביות ויש גם שליליות אין הבדל ביניהן מבחינת משקל אני מבין שנפגעת וכואב את כאבך אולם בין זה לבין הצפת הפורום בהודעות של נפגעתי אני כועס יש מרחק ב מאד באהבה