לדיסקוס

לדיסקוס../images/Emo88.gif

אני יש לי פרופיל 82 ואני לא רוצה להתגייס לקרבי מה עושים
ואני עדיין לא קיבלתי את המנילה(שאלון העדפות)
זה בעייה

אני לא מבינה פה משהו

פשוט תגיד שאתה לא רוצה קרבי.. במנילה אל תבחר בכלל את האפשרות של הקרבי.. אתה לא חייב להיות קרבי אם אתה לא רוצה..!!

*superstar*

New member
מממ.. והקצין מיון יכול פשוט לא

להתחשב במה שאתה רוצה ובמה שאתה לא רוצה. הרבה מאוד תלוי בתאריך גיוס הסופי שלך.

מור86

New member
נראה לך שזה כל כך קל ללכת לקצין

מיון ולהגיד לו שהוא לא רוצה קרבי? תראה, הפרופיל הזה קרבי, ואני חושבת שכדאי לך לנסות להוריד עוד את הפרופיל לפחות ל72.. ככה אתה תוכל ללכת אומנם ליחדה קרבית אבל לא עד כדי כך קרבית.. משהו כמו שיריון אם אני לא טועה, ונ"מ... ל64 ממש לא נראה לי שתצליח להוריד... ולשירן.. במנילה של הקרביים, כלומר פרופיל 72 ומעלה, זו מנילה קרבית בלבד, ונותנים להם לדרג את התפקידים הקרביים. אני מקווה שתצליח להוריד את הפרופיל..

מור86

New member
למה אתה כותב ככה?

אז הוא לא רוצה להיות בקרבי.. ואם כמה שאני אולי חושבת שזה אסור, יש כאלה שפשוט לא יכולים להיות בקרבי..

Ed Hunter

New member
אני עם פרופיל 82...

עם אלרגיה מאד מסובכת, פציעה חוזרת בשורש כף היד, ועכשיו בנוסף לכל בעיות ברכיים(מאימונים של כושר קרבי)... אם מדברים על אנשים שלא יכולים להיות קרבי אז אני אחד כזה! אבל אני כן הולך להיות קרבי... למה? כי זה החובה שלי! לשרת את המדינה במקסימום שאני יכול! ואם הוא מעדיף לשבת בקריה או באיזה מחסן בזמן שאחד אחר עם פרופיל 72 עם בעיות הרבה יותר גדולות ממנו טוחן בשטחים אז הוא לדעתי אפס!

מור86

New member
מבינה אותך.. מבינה אותך במאה

אחוז, אם לא במיליון.ובאמת כל הכבוד לך. אבל מה אפשר לעשות עם כאלו? כלום, כי אם הם יילכו לקרבי הם לא יתרמו במאה אחוז כמו שחייל קרבי כן צריך לתרום (ולא יורדת על הלא קרביים, החבר שלי לא קרבי). אז בעצם זה לא שווה. לא רוצה להיות בקרבי, לא צריך. אני כבר מזמן הפסקתי לקחת את זה אישית, ולקחתי את זה אישית בעבר. ואתה צודק בקשר לשירות ולתרומה כי לי יש אבא מפקד בגולני שכל החיים שלו תורם ועוד פחות משנה אני מצטרפת אליו בלב שלם לתרומה.. אז פשוט אל תיקח את זה אישית.. ובאמת, כל הכבוד לך על הנכונות ללכת לקרבי (זה מכוון היה לEd Hunter).

Ed Hunter

New member
איזו השקפה?

שבן אדם אמור לתת את המקסימום מעצמו? אם זאת גישה של אפס אז אין על מה לדבר....

Ed Hunter

New member
תאמיני לי שעם 82 המקסימום שלו

זה הרבה יותר מלשבת בקריה....

מור86

New member
באמת? מה את אומרת??

עם פרופיל 82 הוא יכול הרבה מאוד! תני 15 סיבות למה הוא כן יישב בקריה על 82.

*superstar*

New member
מור אני לא מסכימה איתך...

מה לעשות, כולנו נדפקים בסופו של דבר.. והוא עם פרופיל קרבי הולך להדפק כמו כולם. אם היו חושבים שהוא לא יכול לתרום לא היו נותנים לו פרופיל כזה גבוה.

למעלה