לדינו

saraomer

New member
לדינו

אני שמחה להצטרף לפורום של דוברי ספנולית שעוד מעט נכחדים, אני נכדה גאה ליוצאי סלוניקי שעלו לארץ בשנת 33, מעונינת לשמוע שוב את השפה הכי יפה בעולם, ומתגעגעת מאוד לימים של פעם

saraomer

New member
ברכות לכולם

שלום אטודוס', חזרתי היום מאילת, סטובה קון לס קריטורס, אי קון לוס נייטוס, ברוך השם, אי פיזימוס אורס בוונס, תודה על כל התגובות שקיבלתי, היה כיף לפתוח לראות, יללה, לדבר ספניולית, לא לשכוח מאיפה באנו

POLICE 1

New member
../images/Emo24.gifשריקה ביאן וינדה אל פורום

saraomer שריקה יאסו ברוכה הבאה לפורום כאן תמצאי את כל אשר חפצת בו.

רותי ב.

New member
באין ב'נידה שרה ../images/Emo140.gif

קואנטו מאס ב'אנה ב'ניר אי פארטיסיפאר אן מואסטרו פ'ורו, אנסינה פודמוס טנר אונה אספראנסיה (תקווה?) קה אסטה לינגואה נונקה ב'ה דספארסר. ברוך בואך

בואן ב'ינידה שרה ../images/Emo140.gif

אני משתדלת לדבר לאדינו בכל הזדמנות שיש לי. אם אני נפגשת עם מישהו שמדבר לאדינו אני מיד עוברת ללאדינו- ואם זה בחברה מעורבת - אז אני מערבבת מילים בלאדינו ומתרגמת לשאר הנוכחים. זו שפת אם שלי ואני מאוד אוהבת אותה- זו מעין התרפקות על הילדות...ובכלל על העבר בו היתה כל המשפחה כולל סבים וסבתות בחיים... נעת נותרו רק געגועים.

Sarika

New member
שרה, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

סטאס אנב'יטאדה אה פארטיסיפאר קון מוזוטרוס אן אסטי פ'ורו מאראב'יוזו.

faridi

New member
שרה קרידה

צפי נא בלוח אירועים, יש שם עדכון על ערב שירת לדינו ביהוד. יש לך הזדמנות טובה להתרפק על נוסטלגיה. אסטה לה ויסטה!

aviev1

New member
שבוע טוב לכולם.. שרה ברוכה הבאה.

פה לא רק תשמעי , אלא אפילו תשירי לדינו..

tsiporganeden

New member
ביין וינידה, אקי אס אל לוגאר מאס

קרנסיוזו אי אמימוזו קה אי, וון אסנטה טה קון מוזוס, קומו טה אגראדה לה קאבה קרידה?

למעלה