לדיון

לדיון

"כל אחד מאיתנו הגיע לעולם הזה למלא תפקיד מסויים. החיים נותנים לנו הזדמנות לגלות מהו התפקיד." "לפעמים נצטרך להעזר במישהו נוסף כדי לגלות את תפקידינו". מה דעתכם על המשפט? למה הכוונה "להעזר במישהו נוסף", מיהו הנוסף הזה?

סוזי10

New member
אני יודעת מהו יעודי

בהחלט כמעט בטוחה בכך, ואני אסביר, אני בת 51 עם צרות ובעיות מכאן להודעה חדשה, וכמעט כל הבעיות שלי הן לא בגלל אני שלי אלא בגלל אנשים אחרים, כגון אחים אחיות אמא ילדים אחיינים וכו', על הכל אני היא המנצחת, כל בעיות המשפחה מתנקזות אלי ואני צריכה לעזור לכולם, וזה לא נגמר , כל פעם צצה לה בעיה חדשה יותר גדולה מהקודמת, ומי נושא בנטל? נכון אני, אז אני יודעת שהייעוד שלי זה לעזור לכולם מסביבי, ואני חוזרת ואמרת די הרבה פעמים, שאלוהים כנראה החליט בשבילי ואמר , לא יהיה לך שקט בחיים , אבל יהיה לך כוח להתמודד עם הכל, ובאמת הרבה פעמים אני שואלת את עצמי וגם אחרים סביבי שואלים, איך יש לך כוח? איך את מסוגלת? איך את לא מטמוטטת ?ואין לי תשובה פשוט יש לי, ושתבינו אם אני עם עצמי, אני בנאדם מרוצה מחייו בסך הכל , הכל מסביבי שייך לאחרים אבל אני איכשהו תמיד מעורבת. אז אני חושבת שאני יודעת מה הייעוד.אם אני בטוחה בזה בהחלט לא, והייתי שמחה אם הייתי יכולה באמת להעזר במישהו שיגיד לי שאני כנראה לא טועה.

chenby

New member
סוזי!!

ממה שלמדתי, ככל שמתמקדים בבעיות, ככה הן ממשיכות לצוץ. אולי היעוד שלך הוא משהו אחר לגמרי, אבל את אוהבת שצריכים אותך אז את נותנת את כל כולך למען אחרים ולא מקדישה כלום למען עצמך? היעוד שלי למשל זה להפיץ אור אהבה ושמחה בעולם. ליצור עולם טוב יותר עבורי ועבור הדורות הבאים... יש בזה המון נתינה, יש בזה המון קבלה - סינרגיה. זה לא גוזל ממני שום דבר להפך רק ממלא אותי. אם תסתכלי על הבעיות, ותפתרי אותן, מיד יופיעו בעיות חדשות, כי זה מה שאת מושכת. ממליצה לך לראות את הסוד,ו\ או לקרוא ספר מעולה - 7 ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד - של סטיבן קובי. חן איתן, נשיקות לך איש.

סוזי10

New member
דוקא כן עושה למען עצמי

כמובן שלא מספיק, אבל, כמה זה מספיק??? הבעיות צצות בגלל משפחה מאד מורכבת ומסובכת, ולא סתם הם מתחילות לצוץ, העבר משליך על ההוה וההוה ישליך על העתיד ,ולדעתי , וככה אני חושבת , ומותר לא להסכים. שאני עושה בדיוק מה שאתה עושה למען העולם, אבל יותר למען העולם הקטן שלי שהוא כמובן משפחה.מנסה ליצור עולם טוב יותר עבור אחיינים שלי בני 4 ו 5 שאני מגדלת אותם כרגע. עוזרת בזה לאחי וגיסתי , וכמובן לילדים שיצעדו לעבר עולם טוב יותר כדבריך. יש בזה המון נתינה בדיוק כמו שאתה אומר. תודה לך.

chenby

New member
תודה לך

אגב אני אישה :) מה שכתבת עכשיו נשמע הרבה יותר יעודי מאשר ההודעה הקודמת שבה כתבת שהנטל נופל עלייך.. אגב, אם את מאמינה שכל מה שקרה עד עכשיו הוביל למה שיש היום, ויוביל למה שיקרה בעתיד, אומר שאת יכולה לנתב את החיים שלך למה שאת רוצה שיהיה בעתיד ולא לתת לנסיבות לשלוט ולדעת בדיוק מה יקרה- שזה אולי עוד נטל ועוד בעיות... שוב אני אמליץ לך לקרוא את 7 ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד - תקראי, ספר שווה ביותר. יום קסום

סוזי10

New member
תודה לך אקרא את הספר

אבל למרות כל מה שאנו עושים יש עדיין דברים שלא תלויים בנו. וזה גורל , מזל , גלגול קודם תקראי לזה איך שבא לך. וזה ברור אני חושבת שהעבר משליך על ההוה. יש נסיבות שאי אפשר להתעלם מהם. והכוונה שלי שאם אני לא הייתי עוזרת למי שצריך במשפחה אז אולי זה לא היה איכשהו קצת מטופל ואולי ההתדרדרות היתה ממשיכה.עשוה כמיטב יכולתי.

chenby

New member
זה ללא ספק

את עושה את הכי טוב שאת יכולה... יש אנשים שלא יודעים שהדברים הרבה הרבה יותר אפשריים עבורם - בגלל נסיבות, חינוך, פרדיגמות שגדלנו עליהם.. אני בגישה שמי שהיית אתמול, זה לא מי שאת היום, יש לך את הזכות לבחור היות חדשה בכל רגע נתון בחייך.. כמובן שזו עבודה וזה אימון - להפוך את ההתחדשות להרגל... אגב מזל - זה ראשי תיבות של מקום זמן ולהיות לא מספיק להיות במקום הנכון ובזמן הנכון - צריך גם להיות האדם הנכון...

סוזי10

New member
ברור שאני לא מי שהייתי אתמול

אבל ההשלכות נשארות, יש צלקות כשהפצע מגליד .ודוקא מה שהייתי פעם משליך על מה שאני היום, על שום קמט בפנים אני לא מוותרת. הכל בדם יזע ודמעות. לא יכולתי להיות מי שאני היום ׁאם לא עברתי מה שעברתי . (ואני אוהבת אותי מאד כמו שאני)

רותי 11

New member
מישהו הנסוף הזה יכול להיות כל אחד

או כל דבר, זה יכול להיות הורה, בן משפחה, זה יכול להיות מדריך (לא בגוף), זה יכול להיות סתם איש אקראי ברחוב, יכול להיות מורה שלנו חבר או כל אדם שאנחנו מכירים. וכמובן סרטים, ספרים וכדומה.

dafdaf11

New member
באמת נעזרתי במישהו..

הבת הקטנה שלי הובילה אותי ועדיין מובילה אותי .אני לומדת ומתפתחת בזכותה. זה ספור מדהים...

dafdaf11

New member
הבת הקטנה שלי....../images/Emo23.gif

כשאני חושבת איך היא מובילה אותי, ליבי מתרחב. הקטנה שלי הוזמנה לחברת שלה,(הקטנה בכתה ב',). הגענו לביתה של החברה אך היא לא היתה בבית ואחיה אמר כי ילך לקרוא לה. נכנסנו אל הבית וראיתי כי דלת היציאה למרפסת פתוחה. מעולם לא עשיתי זאת אך אמרתי לקטנה" בואי נצא לגינה". מעולם, בבית שלא שלי ובטח כשאנשי הבית לא היו בבית ,לא הרגשתי כמו בביתי. בחוץ ראיתי את יופי הפרחים ולפתע על שולחן הגינה ראיתי קלאפי טארוט פרושים על השולחן. המחשבה הראשונה שלי היתה, מי משאיר קלפי כך ,הרוח יכולה להעיף אותם.. בעלת הבית הגיעה הביתה. הקטנה נשארה לשחק ואילו אני כשחזרתי לקחת אותה הבתה ביקשתי מבעלת הבית שתקרא לי בקלפים. מה שהיא אמרה השאיר אותי פעורת פה. אך הדבר הבא שאמר סחמר את שערותי. היא סיפרה שפתחה לעצמה קלפים בגינה וכשביקשה לסגור את הקלפים נאמר לה להשאיר אותם על השולחן וללכת. היא אמרה שנדהמה לשמע הבקשה הזו כי הקלפים יכולים לעוף ברוח!!! אך נאמר לה להשאיר את הקלפים על השולחן. מדהים!!!!ואני הגעתי. המשך.. הקטנה שלי הובילה אותי למפגש עם הילרית , ללימודי רייקי. גם למדתי טארוט... כאשר קורים לי דברים ומבלי שאספר הקטנה שלי חווה דברים ומספרת לי. אילו סיפרה את שקורה לה לפני שנה הייתי מתייחסת בביטל לדבריה אך אני מבינה את מה שקורה לה.יש עוד המון סיפורים אבל כל מה שכתבתי כאן התרחש בפסח האחרון ולחשוב איזו קפיצת מדרגה עשיתי........

למעלה