לדור

לדור

די נמאס לי מהפורום הזה!!! אתה לא מתחשב בנו בגרוש!!! אם אתה רוצה שנלך מפה אז תגיד!!!!!! יאללה אני עברתי לפורום מוזיקה שחורה!!!!!!! וכשתתחיל להתחשב גם במה שאנחנו רוצים תודיע לי, בייייייייייייי!.

dor302

New member
סליחה????

למה אני לא מתייחס? אני פתחתי לכם שירשור בשבילכם והחלטנו שתפסיקו עם הסיפור על ליאון זה היה ונגמר זה לא צריך להיות בפורום כי זה לא קשור לתוכנית וואי בלילה ובטח לא לחיי הפרטים של המנחים!!!! אם יש עוד בעיות אתה מוזמן לפנות אותם אלי במסרים ואשמח לעזור לך!

אנחנו הפסקנו

לכתוב על ליאון. אבל אתה מחקת לנו את השרשור שבו כתבנו הודעות פרטיות. חשבנו שאתה מרשה לנו לדבר בהודעה אחת בשרשור..

סוף כל סוף שמת לזה סוף!

כמו שאומרים: סוף טוב הכל טוב.... ימי הגאולה הגיעו! רק אני חושב על האנשים בפורום מוזיקה שחורה - איזה מסכנים הם לא יודעים מי נופל עליהם - מישהו צריך להזהיר אותם!

moran2003

New member
לשרון ואסף וגם לכולם

תגידו אתם שפויים??? אחרי שאתם הצפתם את הפורום בליאון ואני יודעת מה... פתאום אתם אלה שבסדר? פתאום המנהל לא מתחשב בכם? עזבו את המנהל הוא בסדר גמור, זה לא קל להיות מנהל בפורום. לשרון- נכון שליאון פגע בך אבל עם כל הכבוד לא היית צריכה לבוא ולספר את זה בפורום... (אני לא מתכוונת לפגוע) ושכולם ישמעו וכמובן להציף אותו בליאון... כי מהרגע שאתם הגעתם וזה סבבה יש פה הודעות לא קשורות והם פרטיות ... ואם לא ידעתם הגענו לשנת 2003 ובשנה הזאת יש טכנולוגיות חדשות כמו : טלפון/פלאפון, מסרים, אימייל, צאטים.. שלא כולם צריכים לשמוע את הפרטיות שלכם ונכון המנהל אמר לכם שאתם יכולים לרשום הכל בהודעה אחת אבל אני רוצה להגיד שההודעה הזאת בכלל לא קשורה ואני אישית לא הייתי מסכימה לזה, כי זהו פורום לוואי בלילה ולא על "מה אתה עושה היום"או "רוצה סנדוויץ" ... קחו את זה לתשומת ליבכם! ולדניאל - תירגע .. לא צריך לקלל ולריב אפשר לפתור את זה בצורה יפה

מע?! אני קיללתי?! ../images/Emo123.gif

אני אולי כעסתי ורבתי אבל אם תסתכלי טוב טוב - בכל ההודעות שלי לא תראי קללה אחת! איזו חוסר אחריות מצידך לרשום דבר כזה! ולפי דעתי המנהל לא ממש בסדר כי הוא לא היה צריך להרשות להם לרשום הודעות פרטיות מלכתחילה והוא היה צריך למחוק את זה מזמן ואם המריבות שלי עם המעורבים בדבר גרמו לו לשנות דיעה אז את צריכה להודות לי! מה גם... שהוא מחק את ההודעות שלי עם סבתא שלי...

moran2003

New member
לדניאל

אוקי אני מתקנת את עצמי ... לא קיללת אלא כעסת.. אני חושבת שבדבר אחד הוא לא היה בסדר וזה היה לתת להם לרשום בהודעה פרטית

כולם

לכו תזדיינו אתם לא יודעים מה הפסדתם. ואתה דניאל... יא בן .... אמרת שהפסקת לריב איתנו אז מה קרה חזרת לזה?! יאללה הבנתי שמשעמם לך בחיים ושאין לך מה לעשות חוץ מלקלל בנות 15 אבל דייייייייייי!

למעלה