לדורון - תפתח אספנות דחוף! אספן בשם מוטי מעוניין לקנות ממך את הכרטיס ב- 200 ש"ח. בהצלחה, תמיר.
A astrok New member 24/9/03 #1 לדורון - תפתח אספנות דחוף! אספן בשם מוטי מעוניין לקנות ממך את הכרטיס ב- 200 ש"ח. בהצלחה, תמיר.
A astrok New member 24/9/03 #5 כן, התכוונתי אליך!@! אספן בשם מוטי מאספנות, מעוניין לקנות ממך את כרטיס ההגרלה ב- 200 ש"ח. כדאי לך למהר... שנה טובה, תמיר.
כן, התכוונתי אליך!@! אספן בשם מוטי מאספנות, מעוניין לקנות ממך את כרטיס ההגרלה ב- 200 ש"ח. כדאי לך למהר... שנה טובה, תמיר.
A astrok New member 24/9/03 #7 הכרטיס הגרלה, זה שכתבת עליו פעם בפורום, וכתבתי שאני אסטרוק וכתבת כל הכבוד על הזיכרון... רגע, זה בכלל אתה... שנה טובה, תמיר.
הכרטיס הגרלה, זה שכתבת עליו פעם בפורום, וכתבתי שאני אסטרוק וכתבת כל הכבוד על הזיכרון... רגע, זה בכלל אתה... שנה טובה, תמיר.
A astrok New member 24/9/03 #9 איך...קוראים לאיש דורון, והוא פרסם את הכרטיס כשהתחלתי בפורום. רגע, קראו לו דורון בורשטיין. זה אתה? תמיר.
איך...קוראים לאיש דורון, והוא פרסם את הכרטיס כשהתחלתי בפורום. רגע, קראו לו דורון בורשטיין. זה אתה? תמיר.
D doroni10 New member 24/9/03 #10 אני הוא אבל אני לא זוכר כרטיס הגרלה.... הראתי כאן כרטיס אוטובוס מקליבלנד שנשלח כבר לאחד מאספני כרטיסי הנסיעה מהפורום. אבל אני לא זוכר שהראתי כרטיס הגרלה...
אני הוא אבל אני לא זוכר כרטיס הגרלה.... הראתי כאן כרטיס אוטובוס מקליבלנד שנשלח כבר לאחד מאספני כרטיסי הנסיעה מהפורום. אבל אני לא זוכר שהראתי כרטיס הגרלה...
D doroni10 New member 24/9/03 #13 בהחלט לא אני העלתי את זה לפורום. אתה בטוח שמישהו בשם דורון בורשטיין העלה את זה לפורום???? ממתי ההודעה? תוכל לבדוק בבקשה? (תאריך מדוייק). זה מעניין.... דורון,
בהחלט לא אני העלתי את זה לפורום. אתה בטוח שמישהו בשם דורון בורשטיין העלה את זה לפורום???? ממתי ההודעה? תוכל לבדוק בבקשה? (תאריך מדוייק). זה מעניין.... דורון,