לדוד משה הייתה חווה

sporTV

New member
לדוד משה הייתה חווה

ולדוד עוז יש אחיינית קטנטנה ומתוקה
שנולדה לפני שבוע פלוס..... אפשר לקבל עצות איך תפקיד הדוד אמור להתבצע? ושאלה רפואית - האם אני יכול לסכן חלילה את העוללה (עם כל החיידקים שלי...), או ההפך - מתי עלי להיזהר ולשמור מרחק? לעונים נכונה יינתן פרס (כבר אחשוב על משהו...) לילה טוב

sporTV

New member
שאלתך מועברת אל

דר' דוד שוסיוב - מומחה מחלות ריאה ילדים ורופא במרפאת CF בבית חולים הדסה הר-הצופים. בברכה, פיצול האישיות שלך.

sporTV

New member
../images/Emo101.gif בשם דר' שוסיוב

שאלה: האם סיאפניקים מסכנים תינוקות או ההפך? תשובה: לא! אתם לא מסכנים אחד את השני כל זמן שאין לכם שפעת. מזל טוב, דר' דוד שוסיוב - מומחה מחלות ריאה ילדים ורופא במרפאת CF בבית חולים הדסה הר-הצופים.
דברי הרופא בפורום אינם מהווים ייעוץ רפואי או תחליף לייעוץ רפואי.

DUDE הדוד ("בדיחה כמעט פרטית")

האם ברכנו אותך ואת משפחתך במסגרת הפורום הזה? אם כן ואם לא- ברכותיי לך, לאחותך ולכל המשפחה. שכל אחד יהנה בתפקידו החדש (כמה שינויים יכולה לגרום עוללה אחת קטנטנה) בבריאות ובשמחה עד 120

itamarc8

New member
לדוד עוז היקר מזל טוב!!

אז אני מברך אותך ואת המשפחה במזל טוב להולדת האחיין שלך ואני יכול לומר לך שלי יש 17 אחיינים ומתוכם ייש לי עוד 12 הילדים של האחיינים שלי במילה מובנת לאמא שלי יש 12 נינים וכולנו מרוצים ומאושרים וכייף להיפגש כולם יחד .אז שא ברכה ממני והמון בריאות לך ולכולם וחורף חם ונעים לכולכם ממני איתמר.

vikvik

New member
מזל טוב!

מי כמוני יודעת כמה גוש קטן כזה של חיים מביא שמחה. מנסיון גם אם את בן , היא תתאהב בך יותר , לפחות בהתחלה...ככה אנחנו הבנות :) אם כי לא רק בגיל הינקות קל להתאהב בך

sporTV

New member
../images/Emo9.gif אני זוכר שבימי שוויץ

כשהייתי בן 10, אני דווקא התאהבתי בך. אהבה מוחמצת קוראים לזה?
תודה רבה (לכל המברכים! ולאלו שרוצים לברך ועדיין לא הספיקו) על הברכות החמות (אמסור גם למשפחתי) והאיחולים המרגשים! המשך בשורות טובות, עוז.

למעלה