לדוד דאור

טלוצי

New member
לדוד דאור

הייתי מאוד רוצה לאמר זאת אישית לדוד. אך איך עושים זאת. בחור חמד שכמוך,אל תהיה כל כך עצוב כפי שראינו אותך אתמול כשיהורם גאון דיבר עמך. אני יודעת שיש לך סיבה נוספת להיות עצוב. הארוויזיון זה לא משהו כל כך חשוב. אך יותר מכל אני מבקשת להציע לך עם כל הלב שתפסיק עם הקול הזה. זה יפה ומתאים אולי לאופרה. אך זה לא נעים לשמוע גבר עם קול כזה. מה רע היה בקול הטבעי שלך? אני שאלתי גם נשים וגם גברים ואנחנו פשוט לא אוהבים לשמוע אותך כך. חזור לקול שלך. אני כבר לא ילדה וחלק מהילדים שלי בגילך. כך שלא תחשוב שאני באה לקנטר או מכוונה רעה, באמת באמת מכל הלב. אז תחשוב על זה. לדעתי תהיה לך הצלחה רבה יותר עם הקול הנורמלי. אתה גבר תשאר כזה מה אתה צריך להיות אשה. כל טוב והחלמה לאביך.

../images/Emo5.gif יש לך הרבה טעויות, טלוצי!!! ../images/Emo5.gif

שלום לך גברת טלוצי.
אינני רוצה להעליבך, אבל אני חושבת שיש לך כמה טעויות בהודעה שכתבת לדוד ד'אור: האירוויזיון הוא משהו חשוב מאוד! הקול שלו מתאים לאופרה (בזה את צודקת) אבל אם הוא לא היה מבצע את כל שיריו (זה כולל גם את "להאמין"), לא היינו מגלים כישרון כזה אגדי ומוכשר.
אני עד היום לא מבינה איך ישראל הגיעה למקום ה-11 בחצי הגמר...כל מה שרציתי זה שישראל תהיה בעשירייה הראשונה שתעלה לאירוויזיון. מה היה קורה אם דוד ד'אור לא היה שר כמו שהוא שר כיום? לא היינו ברבע הגמר ובחצי הגמר!!! מתי תקלטי את זה, טלוצי? בעוד מיליון שנה?!
השנה לא צפיתי באירוויזיון, אבל שמעתי שאוקראינה זכתה במקום הראשון ושהמבצעת שלה דומה שתי טיפות מים לזינה הנסיכה הלוחמת.
אם תראי את ההודעה שלי "למה???" שנמצאת בפורום של "ערוץ E" היית מרגישה כמה זה כואב לכל מדינת היהודים ששונאים אותנו, את היהודים!!! עד כדי כך שונאים אותנו?!
אלוהים, עשה בבקשה שכל העולם יאהב אותנו, אפילו הערבים!!! בבקשה!
אני מתחננת ממך!!! אנחנו בוכים כל יום על איך ששנאתם של אויבנו גוברת מיום ליום!!!
בטח עכשיו הם צוחקים עלינו ומלגלגים עלינו, וכדי שיהיה להם מזל וגם כדי ששנאתם תגדל פי שתיים הם מעשנים חשיש וחיוכם האכזרי מתפשט על כל פרצופם, כמו השייח' יאסין (לפני שהוא מת!), רנתיסי (לפני שהוא מת!), סדאם חוסיין (לפני שהצבא האמריקאי תפס אותו!), ואפשר לציין גם את בן-לאדן (איפה הוא מתחבא לעזאזל?!).
אלוהים, אל תירדם לנו עכשיו!!! העם היהודי בצרות צרורות!!!
אף אחד לא אוהב אותנו, אף אחד לא מרחם עלינו!!!
רק האמריקאים אוהבים אותנו, עוזרים לנו, תומכים בנו מאוד מאוד!!! רק בגלל שאנחנו יהודים מסכנים לאללה!!!
אין חיבוק!!!
אין נשיקה!!!
אין מתנה!!!
אין פרח קטן!!!
פשוט כלום!!!
אפילו עדי אשכנזי, הלא היא גם יהודיה, צחקה על הבית של אנה פרנק ז"ל, ואני אומרת את זה כי אף פעם לא ראיתי יהודים שצוחקים על יהודים!
כל האויבים שלנו אומרים לעצמם כל חייהם: "זהירות! היהודים כאן!"
את מבינה, טלוצי? מה שאני מנסה לומר לך זה שיש אנשים שלא חושבים פעמיים ורושמים טעויות על יהודי אחד, וזה נחשב לכל יהודי בארץ! את אחת מהאנשים האלה, הבנת?!
בסה"כ, אל תעשי את זה יותר. זה פוגע בכל יהודי בארץ ובעולם. תודה.

למעלה