לדודו טל הנכבד:

ashton20041

New member
לדודו טל הנכבד:

את השיר "רק אותך רוצה" אני שומע נון סטופ ברדיו עד היום. אז אל תספר סיפורים על גלגל"צ שמלמלץ ...ששיר אחד לאלף ישראלי נכנס לפלייליס המעפן שלהם. המטרה שלך,ושל עוד כמה עיתונעים צרי עין דיי ברורה. להוריד את מאיה מהפסגה,לרדת עליה וכך שאף אחד לא יאהב אותה. זה ברור שחצי מהעיתונעים חובבי שרית חדד , כמוך מביעים קנאה למאיה ופוחדים שהיא תרסק את שרית לגמריי. ויש כאן עוד כמה נדחפים כמו"איציק B" שמנסה לעקוץ פה בלי סוף. אני יודע שהמון אנשים מחכים לנפילה של מאיה....והיו שמחים להפיל אותה מעטה מעטה. ואלה רק המעריצים הנוכלים של שרית חדד שנופלים על כל זמרת שמאיימת על שרית. מאיה היא גדולה מהחיים ולא יעזור!!!!! לא הקנאה שלכם ולא כלום. אולי היא תפגע קצת מהתקשורת העויינת,אבל אני בטוח שבחו"ל שבקרוב היא תפתח שם קריירה יערכו אותה יותר ולא כמו עיתוניים ציניים בישראל....(?) הזדעזעתי לקרוא את מה שכתבת....הכתבה הזו מוכיחה לי איזה מין סוג של עיתונעי אתה...ולאיזו דרגת שפל אתה יכול להגיע. שיהיה לך המשך יום טוב.

דודו טל

New member
חבל שאתה צווח לפני בדיקה

אבל אם היית כל כך חכם, ובא ממקום כל כך טוב היית פוגש כתבה דומה שעשיתי על שרית חדד בתחילת החודש האחרון. לעניינו, מאיה בוסקילה לא עניינה אותי וגם לא ממש מעניינת אותי, למקרה שלא שמת לב במדינה שלך השירים שהופכים ללהיטים מוכתבים על הרדיו, במקרה הזה גלגלצ.. אז עזוב את הרוע בצד ותיצמד לעובדות, עם כל הקושי בדבר, מדובר בעובדות שגם אם נעצום עיניים הן ישארו שם.. אחלה ערב שיהיה לך..

למעלה