לדודו - אופנועים

shoei5

New member
לדודו - אופנועים

אני חדש פה. אני וחברתי הגשנו בקשה להגירה בערך לפני חצי שנה. שאלתי אליך היא: על פי שמך אני מבין שאתה חובב אופנועים בכלל ושטח בפרט. אחד הדברים שאני אצטער להשאיר מאחור זה את האופנוע המושקע שלי (שטח). האם טיולי שטח ואופנועי שטח הם דבר מקובל בטורונטו? האם נוסעים שם עם אופנועים בכלל בכבישים בחודשי הקיץ? כמו כן קראתי שאתה גם חובב אופניים - אנחנו גם אבל מדפדוף אחורה קראתי שמדובר בעיקר על רכיבת שבילים בפארקים? האם קיימים מסלולים מסודרים לאופני שטח? תודה רבה. shoei

drz400e

New member
אז ככה

שאלה מצוינת. גם אני השארתי את הDR שלי בארץ בכאב לב נוראי. גרתי שנתיים בניו יורק ושם אתה פשוט לא יכול לרכב בשום מקום. כל השטחים הציבוריים-כלומר יערות וכאלה,נחשבים פארקים ואסור לנוע בהם ברכבים ממונעים. יש לא מעט בעלי שטחים פרטיים שפשוט מוכרים כרטיסי כניסה לאדמות שלהם וזו האפשרות היחידה לרכיבה(זה ועוד כמה פארקים נידחים בלי פיקוח...). מה שגרם לי לוותר על רכיבה להרבה זמן.הם ממש קיצוניים שם ובהמון פארקים לא נותנים אפילו לאופניים להכנס לשבילים בטענה שהם טוחנים את השבילים..... פה המצב קצת שונה,בעיקר בזכות הסנומובילים. אני גר בטורונטו וגיליתי שלא מעט שטחים מבסביב לעיר פתוחים לרכיבה. עדיין לא קניתי אופנוע ,אבל אני שוקל DRZ400(לא היה קשה לנחש,נכון...) בכל אופן, אני עוד לא פעיל ברכיבה פה-אבל בהחלט יש כאן. אתה יכול לנסות גם ליצור קשר עם החבר'ה האלה,ואל תשקח כמובן שאם יש לך עודף אנרגיה צפון אמריקה היא גן עדן למוטוקרוס-עם הרבה מסלולים וארגונים ותחרויות. בקשר לאופניים-פשוט נהדר פה. שבילי שטח מדהימים בתוך העיר,פארקים לאופניים בלבד ואין סוף מסלולים. תגיע לפה,כנס לחנות אופניים,ואחרי שתרגע מהמבחר של הציוד תעבור למדף הספרים. אני מכיר לפחות ארבעה ספרים על מסלולים ופארקים באזור,ושוב-ים של ארגונים,ארועים ותחרויות.

shoei5

New member
גדול!!!!!!!../images/Emo61.gif

אחי, שינית לי את כל המצברוח - החבר'ה האלה פשוט גדולים קטעי וידאו ע נ ק י ם - ראית מה עושים על השלג? במקום דיונות יש להם שלג - גדול. כולם יכולים להצטרף אליהם - כך כתוב באתר שלהם. בוא נוסיף לזה את העובדה שקראתי במוטו ( מגזין האופנועים הישראלי) שהמחירים הכי זולים לאופנועים זה בקנדה... אני כבר מחכה להגיע (עוד שנה+) ולו רק כדי לקנות לי איזה yamaha wr בזול ויאללה... תודה תודה, Shoei.

drz400e

New member
WR משומש

אתה יכול להשיג ב$3000-4000 דולר קנדי מה שיקנה לך בארץ אולי טוסטוס..... תציץ באיביי

למעלה