לדודה החדשה

לדודה החדשה

חבל שגם את איתנו. עם זאת אנחנו חיים!!!!! בימים אלה יש לחולי fmc יותר כאבים בגלל חלופי עונות. מנסיוני אני מבינה שאין לכאבים כל גבולות. עם זאת אני מציעה לך לבדוק אצל רופא המטפל בבעיות מעיים גסטרו.. האם יש לך בעיה בקיבה. רצוי לדעת לשלחולי fmc יש לעיתים קיבה עצבנית. הדבר גורם לכאבי בטן, שילשולים או עצירות. וזה חלק מהתסמינים של המחלה. כמה שיותר מנוחה בימים אלה. אם ניתן לא לצאת החוצה בשעות החום. הרבה שתיית מים, אכילה שפויה ולא זלילה ולמי שיכול לצעוד לצעוד לצעוד. בבוקר מוקדם או בערב לאחר שהים מתקרר מעט. לקחת מים לצעדה ולא למהר אלה לצעוד בקצב אחיד גם לאט זה 100%. בהצלחה.

UNIVERS1

New member
שלום דודה לבנה!!

ההליכה האיטית בשעות הערב הקרירות בהחלט סייעה לבעלי בהפחתת הכאבים בעת האחרונה (שבועיים אחרונים). רק אתמול הוא נאלץ לוותר על ההליכה היום יומית לאור העובדה שהלך עם בתנו לבית הספר להצגה, ובעקבות זה חש מעט כאבים בערב. אני מקווה שישוב אל ההליכה ובכך יפחתו הכאבים. גם לגבי האוכל: אין "להעמיס" בשעות הערב כל סוג של מזון, אלא משהו קליל יותר, שמתי לב שהכאבים מתעצמים למחרת כאשר ערב קודם לכן הבעל אכל "ללא הבחנה". דודה, יקירתי אני מאחלת לך ים.... לא ... אוקיינוס של בריאות וגם לכולם! אוהבת ומעריכה, סימה

למעלה