לדוגמה...

לדוגמה...

לכל איש יש עיסוק שמתאים לו. שימעו סיפור אמיתי על עיסוקי ועל הפיתוי היומיומי המעלה סומק בלחיי.בתור בחורה קצת פראית קצת לא ברורה, אני נאלצת לפגוש יום יום בעבודתי נערים מתבגרים חרדים עם קשיים שונים להשתלב בחברה. אני בחורה חילונית שלא לאמר אתאיסטית מתלבשת בצינעה מולם אך הם במחשבתם חושבים שאני מאוד חריגה הרי הגרבונים שאני לובשת שחורים ושקופים ולא אטומים כפי שאימותיהם ואחיותיהם לובשות. הנעליים אינם נעלי נוחות שחורות עם שרוכים עבים אלה נעליים שחורות מבית אופנה איטלקי דקיקות עקב וחדות אימום.גם השמלות השחורות ארוכות השרוול שלי מעט שקופות והן נחות בחדווה על קימורי גופי הנשיים. לעומת הנשים בהן הם נתקלים שיופיין נעלם בתוך לבוש מגושם ותכליתי. אני תמיד אוספת את שערי הבהיר לקוקו גבוה ומתאפרת מאוד מעט, לפני שאני נוסעת לשכונות החרדיות אני גם מורידה את הלק מציפורני כדי לא למשוך תשומת לב מאנשים ברחוב. אבל כמו בסיפור "מעלה קרחות" בו ראש העיר של הקרחים מרגיש שעיר עם שערה אחת על ראשו ומגיע לעיר השעירים ושם אומרים לו" סתלק מפה קרח"כך גם אני, למרות הכיסוי אני חשה בפיתוי. מבטים עורגים, מילומולי תפילה חרישיים בקרב המבוגרים ואצל המתבגרים חיוך מבויש, השפלת מבט ולפעמים גם הכנסת היד מתחת לשולחן ומבט מזוגג בעיניים. הפאנטזיה שלי היא לגלות לבחור כזה את חדוות המין אך לא אוכל לעשות זאת כי מקצועי מקצוע מכובד, אמות המוסר חלות עלי וכן ניצול קטינים לרעה הוא לא מקובל עלי אבל מצד שני המיית הקרביים הוי המיית הקרביים.

המממ ...

ראשית כל בנוגע להודעה הקודמת שלך: אני יכול לדבר רק בשם עצמי ולומר שהייתי שמח מאוד לראות סיפורים מאותו סוג שציינת . ןלעניין הכתיבה שלך : אהבתי מאוד .במיוחד את האיזכורים הקטנים השמורים לפעמים לבעלי ידע איזוטרי ("אימום","מעלה קרחות" וכד´). מה שכן ,תמיד יש להשמר מנסיון לכתיבה מתוחכמת יתר על המידה ו"עמוסה" , ולתת כבוד לעלילה הסיפורית באשר היא. ושוב : כתיבה איכותית .עלי והצליחי .מצפה לסיפורים ארוכים מפרי מקלדתך

Black Scorpio

New member
מדליק ועדין אבל עדיין משאיר יותר

מידי לדימיון בפנטזיות מותר הכל ,ומשטרת המוסר מפסיקה לפטרל בנבכי מוחותנו הקודחים כך שגם עם לעולם לא תחצי את הקו ותאמצי ללבך ולגופך חרד צעיר ובתול עדין הפנטזיה יכולה לספק אותך, ואותנו....... נחמד ביותר ובקשר למשאלה הקודמת לא כל אחד יכול לכתוב בשפה יפה וגבוהה, ומעבר לזאת היו סיפורים " חזקים " הכתובים בשפה בוטה כי זאת הפנטזיה עצמה חזקה ובוטה אשמח לשמוע עוד מפרי עטך

מימוש

חברים יקרים תודה על התגובות הן מאוד מחזקות ונותנות תחושה טובה של ב"יחדנס".נתתם לי תחושה כל כך טובה ויש לי הרגשה שאני מכירה אתכם וזה קצת מביך... תודה על ההצעות למימוש הפנטזיה אך כל היפה בפאנטזיה מבחינתי זה המתח שבאי מימושה. זה באפשרות של להיות מכשפה ולהראות כפיה. אם אממש אותה לא אוכל "ללכת איתה" עוד ועוד. את התגובה הזו הייתי כותבת אילולי פגשתי הבוקר בבחור מדהים. התמימות היא מופלאה. המבט הירוק מאחורי הזגוגיות העבות, השיער על החזה מציץ מבין החולצה הלבנה המרושלת.המילים אותן הוא בוחר מילים של שבת אולי מפני שהוא מדבר בדרך כלל אנגלית.הבחור סיפר לי שהוא מכיר את העולם שלי, שבעבר הם היו חילונים ובגלל חזרה בתשובה של האב כל המשפחה חזרה בתשובה.הוא מספר לי ברמז על געגועיו לחיים שלפני המהפך וכמה הכל כך קריטי מבחינת הגיל שלו שלא הספיק לדעת אשה. "קם און" אני תוהה ביני לביני על שלל הפירושים של הביטוי באותיות עבריות ואנגליות.אלוהים שלח לאברהם נסיון ובחובו ציווי לעקוד את בנו ועצר אותו באמצע. ומה איתי ??? אולי אני בנסיון?... עוד מעט הוא חוזר הנה לחדר לשמוע את דעתי המקצועית על אחיו שבגללו הגיע אלי. הפגישה תתרחש בערך בארבע. הורדתי את החזייה וכעת השמלה השחורה שלי זאת הקצת שקופה יכולה להיות "כרטיס לכיוון אחד". נדבר בלילה בי...

1) אם יש את הגנב ...

שרוצה להתפס ,הרי שאת הגנב שפורץ לעצמו חור בגדר , בכדי שאותה פרצה תקרא לו וגו´ . 2) יתכן והמכשפה בעייניך היא הפיה בעיניו, והפיה בעיניך היא המכשפה שלו . 3)אל תבני על זה שאלוהים יעצור אותך באמצע ,מקסימום הוא יהיה מספיק נחמד כדי לזרוק לך קונדום משמיים . 4) :) גדול

חרד ללא חרדת חדירה...

בארבע ורבע הוא נכנס לחדר מיד הרחתי את האפטרשייב המדהים הנעים הזה שאני אף פעם לא מסוגלת לשחזר ב"סופר פארם" מול הברביות המטופחות שמנסות באובססיביות כפיתית למכור לי. הריח הזה היה האות מבחינתי כי ריחות פשוט "עושים לי את זה". כל פרומון שעף באוויר הבעיר אותי מבפנים,היה קשה לשחק אותה "קול" והבחור בכל זאת בן ח"י שנים כך שמת הוא לא. מיד שאלתי אותו את שאלת מיליון הדולר שבמצבים אחרים היתה מביכה מאוד:"זה נשק או שאתה מאוד מחבב אותי"? השולחנות במשרדים הממשלתיים זה לא משהו. החיספוס של הפורמאיקה, החריקות של הרגליים העשויות ממתכת לא ידועה לא עשו טוב למחלקת שאירים בקומה למטה מה שבטוח שהמנעול ננעל היטב במשרד הפרוצדורה ההפוכה של להיפתח היתה זרה לו קצת יותר... למנעול כמובן...אבל סיפור ראוי להתחיל מההתחלה... כפי ששיערתי הבחור היה באמת תמים הוא חיפש את הנשיקה, את הליטוף, את החיבוק את הגישוש. ההתפשטות היתה קצת מהוססת למזלינו השמלה נתקעה לי בעגיל מה שהוסיף נופך אקזוטי לסיטואציה והותיר אותי בעיניים מכוסות ואותו הרעב למגע ולנגיעה די מסופק כמדומני. יש גם הרבה מה לאמר על המזגנים במשרדים הממשלתיים הם מאוד דיכוטומיים או הקפאה או בישול. הפעם היתה זו הקפאה מה שעודד את פיטמותי להזדקר הרגשתי מאוד סקסית.הבחור נגע,טעם,נישק, גישש מישש ועוד פעלים על אותו משקל אין ספק שהעונג הוא הפשע המושלם.לאחר שלא יכולתי יותר להתאפק הנחיתי אותו בעדינות אל קודש הקודשים שלי שטופל בקדושה הראויה. אכן גמירות חסדים היתה זו.

Black Scorpio

New member
הכתיבה שלך גורמת לי

לזיקפה שונה הרבה יותר אפשרויות לדימיון! ספרי על העונג שחווית ושלא היה עונג שבת ספרי על נער בתולי שקיבל שיעור מאלף בעינוג אישה רוצה לדעת איך היה המגע הראשוני עם קודש הקודשים ולא בגיל י"ג שנים תענוג

הסברים בגוף ה"שרט"

למתענינים,בשלב זה אני מסתפקת באורגזמה אינטלקטואלית למבקשים במילים ברורות- זיוני שכל.כיף לי לכתוב את הדברים וקשה לי עדיין לפרט שכחתם שאני פיה? ובהסבר למבקשים במילים ברורות- בתוליות הנערים היא הבתוליות שלי ואיך אוכל לפרט דברים שאני לא מכירה? סתם!!!!(המכשפה הזאת)

מממ אהבתייייי

אני אומרת שגם אפ מבצעים פנטזיה, אחרייה תמיד יבואו חדשות

למעלה