לדב

מיר11

New member
לדב

איך אתה מצליח לחיות את הזמן אני משתדלת אך לא מצליחה מנסה לחיות את היום והרגע אך זה כרוך בהמון מאמץ וכוח ולא תמיד יש מכל מקום יישר כוח

malib10

New member
מיר...טלי? אתן ערות בשעות כאלה../images/Emo8.gif

איך אתן מתפקדות למחרת בבוקר?

מיר11

New member
טלי

כן לצערי הרב אני ערה כמעט כל לילה עד השעות הקטנות לפעמים קוראת או גולשת ולפעמים מיואשת לא תאמני מתפקדת מצויין אחת לכמה לילות אני ישנה היטב

תשמעי המחשבות הן הבעיה

וכל עוד הן נשארות אצלך בראש לא תרדמי טוב את צריכה לשלוח את המחשבות והדאגות לדרכם אולי שיחה אל תוך הלילה בה תשפכי את הלב תעזור לך אולי זה להחליף מיטה אותה חלקת איתו , שלא קיים יותר בחייך גם אני עברתי את זה בתקופה הראשונה לאחר האובדן הייתי ישנה שה ביום וכל הלילות עירנית עד שגיליתי את הצט שאז המחשבות פורחות הולכת לישון בשעה 2 וקמה ב8 בלי שעות מתעוררת מהאור של החלון

מיר11

New member
מסיכת הכוכב

את צודקת אבל אין לי ממש שליטה זה פתאום קופץ המחשבות הן לא רק על האובדן זה המכלול לדוגמא כל החברים שהיו נעלמו ואני לא מבינה למה ישנם האומרים שהנשים מפחדות שמא אקח את בן זוגן שטות מאין כמוה אך לי אין שליטה על מחשבות ופחדים של אחרים יש לי את שלי ניסתי לצור חברויות חדשות וזה לא כלכך מצליח לי כנראה שיש לי המון מעצורים גם הכתיבה כאן בפורום לקחה לי זמן רב אני רשומה באתר מזה שש שנים השתתפתי לסרוגין בכתיבה. משתדלת לקחת את כל העצות לסדר אותן ולנסות לאט לייסמם

לי יש הצעה

במקום להתמקד במילים אני בוחרת להתמקד במשחקים משחקים של קלפים או מה גונג , כאילו משחקים מאמצים את השכל ומעייפים מאד ואז נכנסים לישון בכייף זה משחק קלפים יפני שאני שעות מבלה מולו בלילות ,נסי אותו , אפילו האחיינית בת ה5 התאהבה בו את צריכה למצוא קלפים זהים להקליק על האחד ואז על השני הטריק שהם מונחים בשכבות והגישה רק לקלף החיצוני של השורה ימין או משמאל ושמסיימים מתפרץ הר הגעש http://www.freegames.ws/games/boardgames/mahjong/freemahjong.htm

למעלה