לדבר

niya

New member
היי דליה חנום וברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות כאן פרצופים (או ניקים חדשים)
על מה את רוצה לדבר? את מוזמנת להתחיל ולהגיב לשרשורים קיימים, או להעלות נושאים משלך

JUN JUN

New member
פרסים יקרים. האם בירכתם את דליה חנום לשלום?

צ'טוריט? צ'קר מיקוני חאלה? מה נשמע ? צ'יצ'י מיחי? למי שלא הבין, דליה חנום היא דודה שלי ואני הבת של סבא רחמים
החדש בפורום (ראו הודעות קודמות) וכולכם מוזמנים לברך את שני האחים (דליה חנום וסבא רחמים) על היוזמה , הם גולשים מתחילים ומתלמדים...
בעזרתו הנכבדה של פרויז1 גם אבא שלי חוגג על שירים בפרסית מבוקר עד ערב בלפטופ שלו.
ולמי שלא יודע - דליה חנום היא גם שחקנית קולנוע מפורסמת... בימים אלה היא ממש מככבת בבתי הקולנוע.
אז ברוכה הבאה דליה חנום! דאס !

פרויז1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gifאני שמח לקרוא את הודעתך.

ושסבא רחמים חוגג על הקישורים שנתתי לו ועוד בלפטופ הפרטי שלו. ושלא יגידו שלפרסים אין מעוף, אההה? תגידי לסבא רחמים שאני לרשותו בכל קושי תפעולי באינטרנט. ואני ביום חמישי הקרוב אהיה בכל מקרה בארוע תרבות פרסי על להקקה ]פרסית, אוכל פרסי וריקודים בפרסית. אתה מביא את סבא רחמים? אני אביא מצב רוח. זה יהיה או החולון או ברשל"צ.

niya

New member
ברוכים הבאים כולכם../images/Emo140.gif

גם סבא רחמים, גם דליה חנום וגם את, jun jun מוזמנים להשאר אתנו כאן, לדון ולהעלות כל מה שאתם חושבים שקשור לתרבות הפרסית, ובכלל
איזה יופי לקבל לכאן משפחה חמה ואוהבת
וכמובן, הרבה הרבה כבוד למבוגרים שבינינו שמתחילים את הצעדים הראשונים בגלישה באינטרנט... אנחנו כאן לרשותכם בכל שאלה או בעיה, נשמח לנסות לעזור לפתור לכם בעיות כשאתם נתקלים בהן
ברוכים הבאים

גון גון חנום תודה רבה

|גון גון חנום תודה על העזרה שאת נותנת לי ולאבא שלך קראתי את כל התגובות ועניתי עליהם בהצלחה פחות או יותר תדעי שיש אנשים מקסימים ב פורום

פרויז1

New member
דליה חנום!

מה דעתך על ארוע פרסי ביום חמישי בערב? תביאי את אחיך, סבא רחמים. יהיה שמח. כולל הכל : אוכל פארסי מגוון ועשיר , שתיה קלה, תה בסוף, ריקודים, להקה פרסית מקורית - הכל ב : 120. בלבד !!!! עדכני אותי ואודיעכם כתובת מדוייקת ודרך ההגעה (*אם אין GPS ).

JUN JUN

New member
הודעה מחנום דליה

פרויז-בגלל עבודות פסח בלי נדר אחרי החגים או בחול המועד אני ואח שלי ובעלי נבוא להופעות תודה חנום דליה

פרויז1

New member
בכל הכבוד!

באיזה סרט שיחקת? האחיינית שלך -
ג'ון ג'ונכּ -
גילתה את אוזננו דבר!!!

פרויז1

New member
בגלל התוכן, לא אוכל להגיב!

סתם הטעיית האויב שאוזניו לכותל ! 2 תיקונים קטנים : ‫ راز ان !!! چيزى نه گو! ‫ رازان !!! چيزى نگو! אין רווח בין סוד לבין אותיות התוספת לרבים. הכל ברצף אחד. אל תאמר - הכל מילה אחת . מכאן שהאות ה' אחרי האות נ' - מיותרת ממילא.
בשלב זה השעורים חינם.
עד להודעה חדשה.
נייה! את גבית את החובות שרשמתי כנגד מספר משתתפות? אה?

niya

New member
חשבתי, שסיכמנו שאתה הגזבר../images/Emo132.gif../images/Emo192.gif

niya

New member
דליה חנום חנום../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

מהר מאד לספר לנו מי ומה את!
יש לך כאן אחיינים ש"הלשינה" עלייך שאת שחקנית... אנחנו נשמח מאד לדעת מי את (רק אם את רוצה כמובן)

הלשנה

אני סבתה ל שני נכדים אכיי מקסימים אמא לארבע בנים מוצלחים השם ישמור עליהם אני גהה שנולדתי בפרס אחיניתי התחתנה לפני חמש שנים ב אולם ש ביפו במקרא היו מסריטים סרת ישראלי ששמו רגלים קרות ואז אני היתי שושבינה שלה אני מצולמת בפורום של הסרט אז פתאום הם חושביםאותי לשחקנית סליחה על אי הבנב

niya

New member
גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תעלו את הסרטון לפורום (אפשר דרך יו-טיוב או פליקס)
ואז נראה כולנו את הכוכבת...

JUN JUN

New member
אני אסביר

לא מדובר בסרטון...מדובר בסרט קולנוע ממש!!! היא מופיעה בימים אלו בסינמה סיטי ואפילו לא יודעת ... הסרט הרגע יצא לאקרנים ואיך דאך להוריד אותו משום מקום עדיין. דליה כוכבת כוכבת ..
.היא פשוט מצטנעת. אני לא בטוחה אם היא מוכנה לחשוף את עצמה בשלב זה, שלא ירדפו אחריה הפאפארצ'ים.

פרויז1

New member
../images/Emo13.gif

ההסבר ברור!
ןחוצמזה : הכי גדולים
התחילו בצעד מהוסס ועיניים מצודדות לתפקידם הראשון. אני אופטימי. הדוד חנום כישרונית, בטח יש לה גם מראה והופעה הולמים. את האחוזים
: נא להעביר בהמחאה בנקאית משוך ע"ש ב"כ החוקי.

JUN JUN

New member
خاله من ستاره ان‌

אני מצליחה לכתוב או שאני מביישת את עצמי פה? מה אתה אומר פרויז?

למעלה