לג`ניה (קלרה)

רוג^ר

New member
לג`ניה (קלרה)

הנה מכתב אהבה שכתבתי לחברתי לעבודה ג`ניה (קלרה): `` לג`ניה אהובתי, אני אוהב אותך כמו שהכוכבים נוגעים בשמיים, ועינייך מנצנצות כמו יהלומים למראה הירח. את זוכרת ששידכו אותנו בגיל 16? היה ממש פצצות, חבל שהייתי צריך ללכת לשירותים. הו ג`ניה, מה אמרתי שלא נאמר? מאהבתי אליך, אני מבין שאני בעצם כלום. `` מה אתם אומרים? רומנטי? בבקשה תנו לו דירוג...

black soul

New member
יותר מידיי רומנטי

אני חושבת שהיא תאוהב את זה... אני לא

בתור רומנטיקן חסר תקנה...

אני אומר לך ת`אמת... יש לך מה ללמוד. קודם כל אתה מתחיל את המכתב בשקר: ``אני אוהב אותך כמו שהכוכבים נוגעים בשמים..`` כל מפגר יודע שהכוכבים לא נוגעים בשמים, לא נגעו ולא ינגעו, כך שאם ככה אתה אוהב אותה, אז אתה לא אוהב אותה בכלל. הבה נמשיך: ``עינייך מנצנצות כמו יהלומים למראה הירח``. מתי פעם אחרונה ראית יהלומים למראה הירח? החזקת פעם יהלום ביד והסתכלת דרכו על הירח? ואם כן (למרות שאני בספק רב), ראית בו את עיניה של ג`ניה אהובתך? במכתב אהבה אמורים להיות מקוריים, לגרום לבת להרגיש שאתה חושב על כל מה שאתה כותב. יהלומים וירח זה מין מתכון שחייבים להכניס לכל מכתב אהבה, הלא כן? ``את זוכרת ששידכו אותנו בגיל 16?`` -טוב עכשיו אני מתחיל לחשוב שהסתלבטת עלינו ואתה סתאם עושה צחוק... לא מזכירים דבר כזה במכתבי אהבה! אתה אמור להגיד ``מהרגע שראיתי אותך ידעתי שאת תהיי שלי, אבל מפאת יופייך והדרך, ידעתי שלא אוכל לשאת במטלה זאת בכוחותי האפסיים, לכן משכתי בחוטי המשי ונעזרתי בחבריי....`` והלאה (לזה אני כבר ממש לא יכול לחכות): ``היה ממש פצצות, חבל שהייתי צריך ללכת לשירותים`` טוב מה אתה מסתלבט, אני מרגיש דפוק שלא עליתי עליך מההתחלה.. אחלה מכתב אהבה. יאללה ביי. דוד.

למעלה