לג בעומר..

טל205

New member
לג בעומר..

מדליקים מדורה? מוזמנים למדורה? הולכים לראות מדורה? אוכלים תפוחי אדמה? עושים על האש? עושים מזה בכלל עניין? בילדות עשיתם מדורה? עשיתם תחרות של מי יותר גדולה? עשיתם פאשלה עם המדורה? אני כבר שנה שניה כבוגר נוסע במיוחד לצפון ועושה מדורה ענקית לכל הדודים,שכנים,אחיינים ועוד כל מיני מוזמנים.. אח``כ על האש ולישון. יהיה שמח. מחר אהיה בחור מדליק :)

ל"ג בעומר

לא מדליק מדורה אבל כמו בשנים האחרונות אנחנו מוזמנים לדודה שלי לעשות על האש, כבר ביקשתי מאמי שתביא לי חולצה להחלפה כי אני מגיע מייד אחרי העבודה ולא בא לי להספיג את הבגדים בריח של על האש. לא עושה מזה עניין אבל זה חג וכיף לחגוג אותו עם המשפחה המורחבת, כמו מרבית הילדים גם אני עשיתי מדורה בילדות. היתה מין תחרות סמויה למי יש את המדורה הכי גדולה... עד היום כיף לי לראות את הילדים בשכונה אוספים עצים וקרשים לקראת ל"ג בעומר.

אמממ

לא חושבת שמאז התיכון עשית מדורה... וחבל! מחר בעבודה אני עושה "על האש" צנוע וכמובן מרשמלו צלוי וכו'.. יהיה דביק ומסריח :) ליד הבית שלי עושים תמיד מדורות אז ככה שאי אפשר לפספס.... סוגרים את החלונות ומקווים לטוב

ש חף

New member
אש אש

אחד החגים האהובים עלי כילדה,נשארים ערים כל הלילה מסביב למדורה... השנה אין משהו מעניין,אני מניחה שאני אצא או שזה יהיה ערב רגיל למדי.

טל205

New member
תשלימי

אש אש מדורה.. אל תעבירי תיום הזה סתם.. צאי לשווקים ולרחובות.. את חייבת לפחות לראות מדורה..

ש חף

New member
תחתונים של בחורה

ממש גאון מי שהמציא את המשפט הזה! בנתיים אצא לי לבריכה (שבטח ריקה,איזה כיף) לשחות קצת לגבי ההמשך עוד לא ברור. חג שמייח אנשים!

טל205

New member
נכון גאון?

והקטע שכל שנה כל האהבלים של השכונה עוד צורחים את זה בקול.. בריכה? מים ביום שכזה? זה סתירה לכל האש.. תהני.

למעלה