לגרש את פרס!!!

לגרש את פרס!!!

אין לי זמן כרגע לשבת ולפרט את עמדתי הנחרצת בעניין, אבל אשמח לשמוע "רעיונות" לגבי מה דוחף מיפלגה שמאלנית שלימה (לא רק פרס) להתנגד לעמדת ממשלת ישראל בעניין היותה של הרשעות ה"פלשטינית" ישות טרוריסטית? וכל זאת בזמן שישראל נמצאת בעיצומו של אחד הקרבות הקשים ביותר על עצם קיומה?? הרי קודם כל, אין עוררין על כך שקביעתה של ממשלת ישראל נכונה. שנית, קביעה זו מאפשרת לישראל להתמודד עם הבעיה שעומדת בפניה בדרכים הרבה יותר יעילות מאשר אם הייתה מכריזה שהרשעות ה"פלשטינית", והרוצח העומד בראשה, הם "פארטנרים" ל"שלום"....... אז אם היו שואלים אותי, אני הייתי מגרש מכאן את פרס וגרוריו לפני שהייתי מגרש מכאן את ערפאת וחבורת מרצחיו!!

אבו-דני

New member
שמוליק דגן..החזק במוסרות סוסייך

-- חשוב דקה..שאל את השאלה..האם פרס עושה זאת מאהבה? אהבת ערפאת? האם הוא מחזיק בדיעה X משנאת ישראל גרידא..כשתענה לעצמך!!! נדבר מה לעשות בפרס לאלתר...הסיבות של פרס אינן תורת הנסתר המטרות הן גלויות לפנינו והן לא שלום בכלל... כוון לפני שאתה יורה- עצה ממשהו שמבין קצת!!!!בעיקר

nightbird

New member
אין צורך לגרש את פרס

הוא בין כה וכה נמצא רוב הזמן בכנסי שלום וסעודות חגיגיות בחו"ל. לכן הוא לא בדיוק מבין מה מתרחש פה.

גלי111

New member
אולי אבו דני מתכוון לומר ש..

פרס הוא רץ מזוייף על שולחן השח במשחק הימין(שרון) עם ערפת. פרס מייצר את תדמית החוץ שחשובה לנו מאוד והיא ריקה מכל תוכן. היא ריקה כי אין לה גיבוי מהעם וגם לא היה לה (עיין ערך תוצאות הבחירות האחרונות). היא נראית הכי אמיתית שניתן כי זהו קו מדיניותו ה´הסטורי´ של פרס. מה ששרון עושה למעשה זה לשווק את ישראל כמי שרוצה שלום ולמעשה מייצר את המתח עם הפלסתינאים מבפנים. עושה רושם ששרון בחן כמה הפוך על הפוך מסוגלים ערפת ואנשיו לישר ולהבין. עושה רושם שהם איבדו פוקוס על המציאות הבין לאומית. מתחילה הפליאה הגדולה. ואגב לגבי פרס.... חבל עליו, הוא יזכר בהסטוריה כקליפת השום. ואני מאמינה שכזו סדרה (מדינית) הייתי מניחה על השולחן, פתוח ואת פרס משחררת. אני מאמינה (בעזרת השם) שלאף אחד אין סדרה גבוהה יותר בשלב זה. ולמרות זאת יש לי סבלנות.

resh0

New member
כאילו שאינך יודע מדוע פרס נשאר...

וודאי מוכרת לך אותה האחת בכיתת התיכון הנותנת מחסדיה לכל דורש... כו-לם אוהבים אותה, מעריכים אותה ורוצים בקרבתה. אבל... לאחר שמסתיימת לה תקופת התיכון, איך זוכרים את אותה האחת? זוכרים אותה כ"שרמוטה הגדולה של השכבה"... אילו פרס היה פורש (או יפרוש כעת), תצאנה הסכינים הארוכות ותתחיל לבוא חשבון עם הקוקטייליסט, חתרן בלתי נלאה, אבי התרגיל המסריח, פוליטרוק ולוזר!!!!! פרס קיבל הזהרה מאוד ברורה בנושא, כאשר עמד בוועידת מפלגת העבודה ושאל: "אני הפסדתי???" וכולם יחד ענו: כן!!!!!!! לכן יישאר בפרס בחיים הפוליטיים עד ליום מותו... אז כבר לא ניתן יהיה לתקוף אותו וזה גם לא יהיה פוליטיקלי קורקט לתקוף אותו... אולי גם עבורו יארגנו כמה ילדי נרות... זאת התחזית.

אתה היית מגרש את מחצית המדינה

בזאת היית מקרב עוד יותר את היותנו (מי שישאר לאחר הגירוש) מיעוט קטנטן השולט על רוב עצום ורב. מכאן דרום אפריקה וסופה הידוע לכל איננו רחוק.

ראובן10

New member
אתה צודק

צריך לגרש את מי שמסוכן יותר למדינה, והיום זה פרס וחבורת השמאלני זבל שאיתו

בלר

New member
לולא השמאל איפה אתה היית היום?

אתה היית היום עבד במצרים או ברומניה או בעירק-זה השמאל שהביא אותך לפה האם משום כך אתה שונא אותו כל כך ? כשהימין פוצץ אנגלים וערבים השמאל הביא לכאן מעפילים ועולים מכל קצוות העולם! והכין להם מדינה.

ראובן10

New member
שטויות במיץ עגבניות

אתה משווה לציונים הסוציאליסטים בעת קום המדינה את השרצים המתקראים שמאל עכשו? מה אתה היסטוריון חדש?

בלר

New member
השנאה שלך לשמאל

נובעת ממניעים פסיכולוגיים שלא נעים לי לומר אותם אבל זה המצב. יהודי שלא שונא את שכנו או חברו הוא לא יהודי. בכל אפגניסטאן יש שני יהודים שכנים אבל הם לא מדברים זה עם זה 10 שנים. זה כנראה בגנים -יש טיפול נגד זה?

*גלעד*

New member
כן יש טיפול.

להוציא אנשים שכמותך אל מחוץ לחוק! שמתי לב שלכל שמאלני בארץ הזאת יש בעייה פסיכולוגית. אל תשליך את הבעיות שלך על אנשים אחרים! רק היום קראתי בעיתון תגובה של שמאלני חולני שאומר למתנחלים שבגללם כל המצב ושהוא מקווה שהפצמר"ים ישכנעו אותם לעזוב. זה לא נתפס בכלל איך מפלץ מחריד שכזה יכול להגיד בעיתון ישראלי של היום שהוא מקווה שיהודים אחרים כמוהו יפגעו מפצמר"ים! המילה היחידה שמתאימה לשכמותו ושכמותך: בוגדים!

yscti

New member
נסיעה טובה לשמאל

ראובן 10 השמלאניםשיסעו מכאן מהר הרס למדינה וליושביה.

רובל

New member
זה מזכיר את האלה ממרתפי הבירה במינכ

עם המפלצת ההוא עם השפן הקטן כשהוא דיבר על היהודים באירופה. פסיכופתים יש בכל מקום !

ראובן10

New member
מסתבר שאתה פסיכופט לא קטן

והעדויות מאירופה תוך קריצה לנאציזם מעידות על אבדן חושים ונטיה להתאבדות. אל תסבול חבר-צא החוצה ומצא שיח לתלות עצמך. שיח יספיק לירוד כמוך

קיימת דרך טובה יותר

להתרחק מהפצמ"רים - לחזור למדינת ישראל, להפסיק את הכיבוש ואת השליטה על עם אחר. היכן הנפש היהודית של שובה ונחת שנהפכה למחרחרת ריב ומדון. נחזיר גם את נפשותינו לנדנה וננהג על פי המצוות של בין אדם וחברו וגם בן אדם והזר היושב בקרבנו. כמובן שאני מוחה על כל רמז, ממנו משתמע שהפגועים במתנחלים שלווים ( כל עוד הם שלווים ואינם מתגרים) מוצדקים בצורה כל שהיא. על המדינה להתעשת ולהחזירם הביתה.

resh0

New member
ואולי להרחיק את הפלשתינים מהמטוסים?

לידיעתך: ישנם כאלו הטוענים כי אין הצדקה לנוכחותם של פלשתינים בכל תחומי ישראל כולל ישע". בדיוק אותם הדברים שאתה טוען כנגד המתנחלים. ואולי הגיע הזמן לשאול את העם? או "להתרחק" (המתישבים ביש"ע), או "להרחיק" את הפלשתינים!!! מה לדעתך העם יקבע?

מי יבנה את המדינה ?

אתם הימין הדברן, המתמיד לשבת על הגדר ולהתהדר במתנחלים, שגם הם לא באו מתוכו. אל אף שאתם מובילים את המדינה לפירוק לא ניתן לכם וגם לא נציע לזרוק אותכם - אנו זקוקים לכל אזרח כמסה קריטית לשימור הרוב הישראלי במדינה. על מנת לשמור על יציבות האוניה, משתמשים גם בחומרי פסולת וד"ל אם אתה כזה בכלל.

resh0

New member
תעזוב לנו את הטיפול "הרוב הישראלי"

את זה נעשה באמצעות הטרנספר ולא באמצעות הקמתה של מדינה פלשתינית לצד מדינה דו-לאומית. את ה"עבודה" הזאת נעשה כמו שצריך, בלי להשאיר זנבות וחורים בגדר! הרי ידוע כי הפלשתינים מומחים בלנצל כל חורון שבגדר... אז האניה תהיה חזקה ויציבה ולא יהיה צורך לדאוג כל הזמן לייצובה.

למעלה