לגרציה .

לגרציה .../images/Emo91.gif

קראתי בדף הקודם שלך הודעה על המשפט" כמה נוח שאפשר, שתי עולמות לך תבחר".. ואת ייחסת את זה על חזרה בתשובה .. עמיר התכוון בשירו .. שיש לאותו אדם שתי בחירות .. בין "עולם החיים", .. "לעולם המוות " ... והאדם בשירו ..היה עם לב פועם ..אך הוא בחר לחיות כמו מת .. "האחד מובן , ואין בו סוד"(העולם שאנו חיים בו) .."האחר קצת פחות ,אליו אתה נכנסת בכל זאת". הוא משתמש "האחר קצת פחות" .. בגלל שהדת אכן מסבירה לנו .. מה יהיה עלינו אחרי שנמות .. אז הוא לא הקצה בדבריו .ורשם שזה סוד מוחלט. ומי שמתחבר עם המילים מבין .. למה עמיר כתב את השיר ..ומהיכן זה יוצא.

ג ר צ י ה

New member
וואוו נשמה,איזה פרוש החלטי,כאילו...

נאמר מפיו של מר בניון בעצמו ובכבודו. התוודתי והבנתי את כוונות השיר עוד מינזמן, רק שהרשתי לעצמי לשאול את המשפט הזה למטרתי בעניין,והחזרתי למקומו ולכבודו, נשבעת בחיי,כמו שנאמר מפיו של כותב המילים מר בניון, כל אחד לוקח את המילים לאן שהוא מרגיש צורך,אז הרגשתי צורך, ותודה על היגע שהענקת לנו.

גרציה נשמה ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

תקחי את המילים שלו איתך לכל אורך הדרך חמודה .. אבל בשיר הזה של עמיר ..יש החלטיות לגבי המשמעות ..ואין לייחס זאת על הדת .. וחמודתי ..אני מכירה את עמיר מקרוב וגם את סיפור חייו מקרוב .. בגלל זה הרשתי לעצמי להיות החלטית ולא לקחת את המילים לאן שבא לי.. :))

idanb2

New member
נשמה אם את מכירה את עמיר מקרוב...

אולי תספרי לנו לשם מה לקח עמיר את ההפסקה של החודשיים? או לפחות מתי נוכל לראותו שוב?.... בתודה מראש עידן

חמוד שלי . בוא ..../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

לא נראה לי שאני כאן בתפקיד הדוברת של עמיר.. עמיר עושה את ההחלטות שלו לבדו..,ולא שנראה לי שגם אני חייבת לתת דין וחשבון בגלל שאני מכירה אותו.. ..ואם יש לך שאלות,בעיות ,מענות , וטענות.. תפנה לעמיר .. רק טוב

למעלה