לגרעינרים לעתיד...

kedeman

New member
אל תלכלכי על נתניה!!!

את לא צריכה.. היא מספיק מלוכלכת גם בלעדייך אבל בלי קשר... התחנת רכבת שם דווקא לא רעה רק צריך לדעת כשיורדים למטה איפה לעלות במדרגות..... פעם הכל היה שם למטה ריח של שתן אבל עכשיו נקי שם!!!

מאוו Boaz

New member
ועמק חפר (נטע-לי) ודרום שרון (עדי)

אז לא היינו כ"כ לבד.. והיה המוןן מפגש תנועה וחבל כי פספסת

קשתונה

New member
ומזל שלא עשינו תאונה כי...

אם היינו נהרגים באוטו...חצי גרעין של שנה הבאה היה הולך... (כן@! 5 אנשים זה חצי גרעין!)

kedeman

New member
אז אתם סתם זונות!!!

אתם מגיעים לשמרלינג שנמצא 6 דקות נסיעה מהבית שלי ולא מודיעים??? (ד"א, לדעתי אני היחיד בי"ב של כל האזור פה שלא יצא לו להיות בשמרלינג אף פעם..)

קשתונה

New member
בואנה

אין שם כלום חחחחח הם עוד לא שברו את השיא של הג'ירפה אבל הם היו קרובים לזה מאוד!!!

קשתונה

New member
אני לא מאמינה!! ידעתי!!!!

ידעתי ששכחתי את הבושם!!! כהמאבטח בכניסה לתחנת רכבת התחיל לבדוק לי את התיק נראה לי חשוד שהוא לא הגיע לקופסת בושם... איזה דפק!!! רוי מתי אני רואה אותך? אני רוצה את האולטרה ויולט שלי בחזרה:((( (ואני שמחה שאתה אומר שיש לי ריח של אולטרה...זה מחמיא:) חוצמזה היה ממשמששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש כיף!!!!! תודה רבה רבה רבה רבה רבה...ותמסור לקובי שבפעם הבאה אני רוצה לראות אותו:)

קשתונה

New member
וואו זה היה מצחיק!!!!!!

אגב רוי אם הסוודר שלך שבארון (נו ההוא של ההומואים-לא הארון, הסוודר) לא מקופל טוב...אני מתנצלת...רציתי ללבוש אותו אבל גל אמר שזה לא יפה:(

מ ו ר ע ל

New member
כן תצחקו... אה ותודה

ארבע בבוקר ואני ער לפני הראיון במקום לישון מה לעשות יש אן בי איי Go Detroit

S a l i t

New member
הא גמני ראיתי תמשחק

היה מגניב חוץ מה שהקובי הזה הוא פשוט שחצן אדיוט לא ניראה לי שדטרויט ניצחו את הלייקרס מאז 89' לא?

למעלה