לגרעינרים לעתיד...

fresh mishmesh

New member
ארבלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני בצוות מסע חוף! אבל אני לא יודעת אם אני אדריך אף אחד לא יודע עדיין... כולם הולכים לעבור את ההכנה, גם אלה שיהיו במפקדה, לפי מה שהבנתי... אבל אם התכוונת לצוות- אז אני שם! גם את?

magnum325

New member
מנצל"ש-

איך את יודעת שאת בצוות מסע חוף? מתי כבר יגידו לי איפה אני? ואם אני במסע חוף? מדריכים בזוגות נכון? אז איך קובעים את הזוגות?

kedeman

New member
לא יודע אם אני במסע חוף...

אני רוצה להיות!!!! ואני רוצה להדריך אין לי מושג איך קובעים את הזוגות אבל אני זוכר שמדריכים שם גרעינרים מסיימים וגרעינרים מתקבלים אז המסיימים מדריכים לבד והחדשים בזוגות זה כל מה שאני יודע

אותי הדריכו מסיים עם מתחיל(ה)

דני ושירה

רועי וקשת:

שנינו בצוות מסך עוף!!! מקנאים?!?!!? מקנאים?!!??!?! חה חה חה חה!!!!!!!!!!! אנחנו גם התקבלנו בלי ראיון שני... אגב עומר בהצלחה...

מאוו Boaz

New member
איזה ערב עבר עלינו...

היה נחמד לא? רועי וקשת מה יש לכם להגיד על זה?

קשת הלכה...

היא לא גרה פה יותר... היה אפילו נחמד מאוד ומצחיק מאוד! עשינו מפגש תנועתי בשמרלינג או 'מערת הנטיפים' איך שתרצו אני וגל לקחנו את קשת לרכבת והגענו על הדקה... היה מאוד כיף ועכשיו גיליתי שהיא שכחה את הבושם שלה ואני מריח וזה אשכרה היא!!! היא הייתה בטוחה שהיא שחכה משהו ומסתבר שהיא צדקה...

מאוו Boaz

New member
זה מערת הוביטים או מערת סמים!

וכן היה ערב תנועתי מטורף מי שלא היה הפסיד

S a l i t

New member
נבלות

למה אתם לא אומרים לאף אחד שאתם נפגשים? טוב נו, צורן ולב שרון למה כבר אפשר לצפות

ורמה"ג וחוצמזה...

אני דווקא אמרתי בואו נתקשר לסלעית והם אמרו לי: "לא לא בעבעב בעבע". את רואה אני כן דואג לך...

fresh mishmesh

New member
לא כדאי לך...../images/Emo3.gif

הרכבת בנתניה זה פיכסה... פיכסה... (זה חוץ מהעובדה שהיא בנתניה) אני מניחה שלתחנה הזאת הם נוסעים... אבל תמיד אפשר לבוא באוטובוס...

למעלה