לגרי החתייייייך!!!

Chocolat Girl

New member
לגרי החתייייייך!!!

שאתה מלמד מערכות מידע אני ממש אסירת תודה. לראות את גופך החזק והשרירי (אני מקווה שאין בו שום איבר שברירי...)! חתיך כמו בראד פיט כוסון כמו דודי בלסר (אני מקווה שבשום איבר לא חסר לך בשר...)! ושאתה שואל אותי: "מה תשובתך? מה את אומרת?" אני מתרגשת, וכמעט גומרת. להסתכל על גופך שנראה כה טעים ופריך (אני מקווה שהכל מתפקד בו כמו שצריך....)! ואם אתה, לא הבנת עדיין, האיבר שאני מתכוונת אליו זה ה..................................משקפיים כי מה יותר סקסי מהמשקף?! שאותו אוהבים גברים, נשים ותף. ואם אתה עצוב, תדע לפחות שאותי המסגרות שלך ממש מושכות...!!! בהמון
, התלמידה (והמעריצה) האלמונית...

ילדת שוקולד...את משוררת גדולה!!!

באמת מעניין מי את..... כדי לשמור על חשאיות תפני אליי לאיי סי קיו שמספרו 119032200

Chocolat Girl

New member
מממממ אז ככה...

לפומי, תודה על המחמאה. לעדי, יש לך כבר את המספר שלי ולטראבל מייקר... בינתיים אני אשמור מי אני לעצמי. דרך אגב, מי אתה??

גרי רשף

New member
סימנתי לך פלוס ביומן../images/Emo22.gif

האמת שלא רק בראד פיט ודודי בלסר נדבקים אלי ברחוב (וכולם שואלים- מי שני המכוערים האלו שהולכים עם גרי?..), אלא שאני רואה שגם לירן ועדי העצבני וטראבל מייקר החליטו להתחיל עם המעריצות שלי.. בנים- להירגע ומייד! קודם כל תהיו משקפופרים כמוני
ואחרי זה תתחילו עם ילדת השוקולד! ואת ילדת השוקולד היקרה- המשיכי כך, ואת פטורה מלהגיש את העבודה הבאה!

Chocolat Girl

New member
חחחחחחחחח איזה חמוד!

יש אני לא צריכה להגיש את העבודה הבאה ושימותו הקנאים!!!
וכל אלה שמבקשים שאפנה אליהם באיי סי קיו... לירן יש לי אותך באיי סי קיו... ודבר שני מי זה קראנצ'??? הא וגם טראבל מייקר הא וגרי כמו שכתבתי כבר אתה חמווווווווד!!!

Sagi Pumy

New member
לילדת שוקולד!

גם אני באיי סי קיו שלך?? נ.ב כדאי לך להגיד מי את דווקא לי כי אני יכול לעזור לך בשירים (אני טוב בזה תאמיני לי...)

למעלה