לגרד את ה...

חן (*_*)

New member
לגרד את ה...../images/Emo6.gif

מובטל חסר אשכים מגיע לראיון עבודה ב חברת החשמל: הוא נכנס לראיון אצל המנהל ומספר לו את קורות חייו בקול דק במיוחד. המנהל לא מתאפק ושואל את המובטל איך איבד את אשכיו "אני לא אוהב לדבר על זה" עונה המרואיין. בסדר" עונה המנהל "תגיע מחר בתשע ותתחיל לעבוד". ת מגיע המובטל לעבודה ורואה שכולם כבר הגיעו לפניו. הוא ניגש לאחד העובדים ושואל אותו: :תגיד לי מתי אתם מתחילים לעבוד"? "בשמונה, כרגיל" עונה הפועל. הבחור הולך למנהל לברר את פשר העניין. נכנס למשרד ושואל אותו "תגיד לי למה אמרת לי לבוא בתשע כשכולם מגיעים בשמונה"? "תירגע" עונה לו המנהל "ממילא בין שמונה לתשע כולם מגרדים כאן את הביצים".

danistar

New member
רק בין שמונה לתשע ?? ../images/Emo9.gif

הם מגרדים את הביצים כל היום ואם מישהו חס ושלום עושה משהו בועטים בו למטה כדי שירגע .

Mוניk

New member
ווקשה עודדדדדדד חןןן../images/Emo3.gif

איש שמן עומד ליד גן ילדים. יוצאת הגננת ושואלת: "סלח לי אדוני, אתה מחכה לילד?" "לא", עונה האיש "אני סתם שמן"... שתי אמהות פולניות נפגשות ליד הנדנדות בגן. "בני כמה הילדים שלך? שואלת האחת "הרופא בן שלוש והמהנדס בן שנתיים... אדם מתייחד עם המאהבת. בסוף גומר לה בפה. אחרי שגומר אומר לה: "לא סיפרתי לך. יש לי איידס." מיד היא יורקת לתוך ידיה. "סתם עבדתי עלייך", הוא אומר. היא בולעת את זה שוב ואומרת "לא צוחקים באהבה..." בתור לבנק הזרע עומדת אישה. מסתובב אחד הגברים ושואל: סליחה גברת, אבל את בטוחה שיש לך מה לעשות כאן? "המממממממ..." ממלמלת האישה בפה מלא. ערכו ניסוי במעבדה. לקחו גבר קשרו לו משקולת של קילו לביצה הימנית, משקולת של קילו וחצי לאבר עצמו, ומשקולת של שני קילו לביצה השמאלית. מה ניקרע ראשון? תשובה: מיתרי הקול. שני חברים עומדים ומשתינים בשירותים ציבוריים. האחד משתין "פספספספספספס" והשני משתין -"פררררררררררר" -"איך זה שאתה משתין ,פרררר, ואני משתין ,פססס," שואל אחד - אם תזוז קצת ימינה, גם אני אשתין פססססססססססס... סלאמתתתת

למעלה