לג'קו

Karina85

New member
אני רוצה לגלות את ייעודי בחיים!!!

ג'קו תעזור לי גםםם חחח

moon line

New member
כל הכבוד שרשור תמיכה:)

מגי מה שלומך? זוכרת שנכנסנו לדבר איתו? אמרתי לו שהוא יצליח בגדול ,ושההסטוריה מוכיחה שהאומנים הגדולים באמת עברו דרך חתחתים, אני זוכרת שהוא חייך ואמר" את באמת חושבת"...

עכשיו גילית לי דבר חדש..

כי אני זוכרת שעמדתי איתה ליד הדלת אחרונות ממש לפני המופע מחכות בסבלנות (
) וורד כבר לא נתנה להיכנס.. לא ידעתי שהיא נכנסה בסוף, מגניב..

מגושקה

New member
לא נכנסתי... אבל

עמדנו בחוץ ביחד, ותכננו להיכנס, אבל רק מוני הספיקה. מוני כל הכבוד שאמרת לו את זה כי כשאני דיברתי איתו, רציתי לומר לו דבר כזה, אבל כמובן שברגע שראיתי אותו היה לי משום מה אמנסיה פתאומית, חחח.

a d i d a s 2 1

New member
חראאא מכבי

ג'קו אם אתה קורא תתעודד אני פסימית ממכבי הרבה יותר מאשר ממך בלאטטטטטטטט

rifkin1

New member
איזה מקסימה את ../images/Emo140.gif

אמרת דברים מאוד יפים. מעולם לא חשבתי שג'קו השפיע על אנשים בצורה כזו יפה ואני מוכרחה להודות שבגללו (וגם בגלל מאיה) נפתחתי לכל מני סגננות במוסיקה הישראלית האיכותית יותר...

talytal

New member
מגושקה!!! התגעגעתי אלייך כל כך!

איפה היית? איך שאת חסרה לי!
ואיזה כיף שאת כאן עכשיו! לא יכלת לבוא בזמן טוב יותר, ולכתוב דברים טובים יותר כדי לרומם את מצב הרוח השפוף!

Nova5

New member
למגושקה

ריגשת גם אותי, מ א ו ד יכולה לחתום אחרי כל מילה במכתב הנהדר שלך. לא בטוחה שג'קו עזר לי לגלות את ייעודי בחיים (ומבין - מבין), אבל שינה אותם - זה בטוח... לא עבר כמעט יום, מגי, שלא חשבתי איך אני רוצה לראות את הכתיבה שלך וחתימה שלך (!!!) בפורום, בעיקר בזמן אחרון

מגושקה... את נפלאה....

את ריגשת שחבל... אני חושבת שלכל אחד מאיתנו נגע האדון ג'קו במשהו שאי אפשר אפילו להתחיל להסביר אותו.... זה סוד הקסם של הבנאדם.... המוסיקה שלו והמשהו הזה שגורם לך להבין שהוא בנאדם אמיתי ולא פלקט.... זה מה שעושה אותו כל כך נאהב....

rootteem1

New member
זואוש!!!!!!!!!!!!!!

מקורה? מה את מביאה לי מסן פרנסיסקו עוד חודש ו-15 ימים?

את גשר הזהב....

מה את אומרת... וואללה קארינושש צודקת את ממש רורי... מאד מתאים לך... אני אחזיר לך מסר בלילה... אני גרועה לא החזרתי מסרים לכמה אנשים... אל תרצחו אותי... חוחוששש חולה עלייך....

rootteem1

New member
ואו איזו הודעה מרגשת!

אני מקווה מאוד שאדון חשוב אחד קורא! אומנם וואקוש לא שינה את יעודי, אבל הוא בהחלט שינה את החיים שלי.. ואת כל העניין הוירטואלי מה שבטוח חח סתם... אני ניסיתי להתכונן למבחן בהיסטוריה, אבללללל מישהו העונה לשם קטרין סיפרה לי דבר שאני לא יכולה להרכז וללמוד עם הידיעה הזו!!! קטרינה תחרשי! בהצלחה! אני אשלח לך הצלחה מאורלנדו... =] אוףףףף טוב גברת קטרין נדבר מחר, לא במקום שקיוויתי לדבר איתך.. אבל החיים קשים=[ =[=[=[=[=[

Karina85

New member
../images/Emo6.gif רורי שלי!!!

קמתי בבוקר להתחיל ללמוד... והנשוא קפץ לבקר
אני הולכת עכשיו לקנות כמה דברים... ואז לכרטיסיות המילים... רפה ותשושה
אח הצלחה מאורלנדו... תודההה רורי...

eilati27

New member
אוי מגי...

כל כך הייתי צריה לקרוא דבר כזה עכשיו... האנרגיות פה ירודות,לצערי לא לחינם... זה באמת משפיע על כולנו (כל אחת בדרך שלה) שהוא נעלם קצת... שמחתי לקרוא את מילותיו שלו מהבוקר... ועוד יותר שמחתי לקרוא את מה שכתבת את... עשית לי טוב על הבוקר וחיזקת אותי מאוד לגביי הסיבה אליה הצטרפתי מלכתחילה לפורום... ג'קו סליחה... סליחה על הפסימיות וסליחה על המילים הקשות והאכזבה...אני פה בשבילך!!! ותודה למגי שהעירה אותי משנתי...

רנה6

New member
מגושקה....

כל כך מרגשות המילים שלך, הרגשתי צורך להגיב לך במיוחד ,כיוון ומרגישה שהן באות ממש מתוך הלב...אהבתי את המטאפורה שלך " השירים שלך הצמיחו לי כנפיים לנשמה". אני כמעט מאמינה שלכולנו כאן עשה את אותה פעולה,אבל את הצלחת להגדיר את זה כל כך יפה. ואכן, יש בו אור אינסופי ואהבה והכוח שלהם כל כך חזק שאף אחד לא יוכל להם. וכל מי שקרא את ספריו של בראין.ל.וייס יודע שכוחה של האהבה כל כך חזק ועצום ,היא תשרוד לנצח, היא תנצח!

reviital

New member
מגי?? מה שלומך מותק??

איזה כייף שבאת גם את! התגעגעתי!! הלואי וכולנו נצליח לגלות מה יעודינו בחיים!

למעלה