לג'קו

מגושקה

New member
לג'קו

רק רציתי שתדע כמה דברים: השירים שלך הצמיחו לי כנפיים לנשמה. אתה הזמר הישראלי, היחידי, שגרם לי לשמוע מוזיקה ישראלית, מזה עשור. אני אוהבת את נשמתך שמלאה בטוב ואור אינסופי. אני מעריצה את זה שתמיד ידעת מה ייעודך, ובמשך השנים למרות כל המכשולים והקשיים בדרך, האמנת ודבקת בו. ואני מאמינה שגם תגשים את חלומך ותצליח בגדול, כמו שראוי, כי כישרון כמו שלך לא יכול להישאר חבוי לנצח. ולסיום, תודה לך! תודה על המוזיקה היפה, שיצרת ותיצור, תודה על היחס החם, ותודה שעזרת לי לגלות את ייעודי בחיים, ולגרום לי אפילו להאמין בו. אוהבת, מגי.

דורית41

New member
מאוד ריגשת אותי

ותדעי לך בכל הכנות שבעולם-ש 1)התגעגעתי אליך. 2)את מאוד חסרה לי בפורום.

מגושקה

New member
גם אני התגעגעתי

תודה על התגובה, והמון אהבה גם אלייך

שונית 7

New member
מגושקה את מקסימה התגעגעתי ואת

צודקת. זאת הדרך לחזק את ג'קו.גם אני מאמינה שהווא יפרוץ ויצליח.לא יכול להיות אחרת!!!

חולית5

New member
מגוש יקרה מה שלומך ממי ???

אז קודם כל ריגשת אותי מאד.. מילים כל כך יפות הן באמת המקום ... התגעגנו אלייך !!! ונשבעת לך שהיום חשבתי עלייך כשראיתי את התמונות מאלג'יר ...

מקסים! מה שלומך??../images/Emo24.gif

אני שמחה שחזרת ועוד יותר שהבאת איתך פנינים כאלו, "באת לי טוב" כמו שאומרים
, הצטערתי כשנעלמת ושאלתי עלייך (וגם אותך ..כשקפצת יום אחד לבקר.. אם את זוכרת) בדיוק כתבתי פה שיצא לי בפורים לעבור ליד האלג'יר ונזכרתי בזמנים אחרים והתרחשויות אחרות וגם את בתמונה בזכרוני..

מגושקה

New member
לשמיים וחולית,

אתן מקסימות בעצמכן. תודה על כל האהבה והתמיכה שלכן, בי וגם בג'קו (אם יורשה לי לדבר בשמו), דבריכן המעודדים לא חמקו מעיניי.

kapit5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמגושקה -התגעגעתי

איזה כיף שחזרת חסרת לנו. ג'קו- שולחת לך המון אנרגיות חיוביות. מחשבות אופטימיות והמון המון תיקווה. אני מאמינה שהעתיד וורוד ולנו נותר רק להתאזר בסבלנות אבל עם המון אהבה ,הרבה תמיכה תמיכה ושוב תמיכה.

a d i d a s 2 1

New member
על זה אני מדברת!

that's my girl אם הוא קורא..ורק אם...כאלה דברים הוא צריך לקרוא... מגוש...אוהבת אותך... ואיתך תמיד תמיד... אגב, את כבר יודעת שאני בדעה של דורית!!

מגושקה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מוצפת מאהבה, ונגמרו לי המילים...

Karina85

New member
נו באמת עדי!!!

הרי ידוע שג'קו קורא פה "כל יום"!!!
אולי תתחברי רגע לאייסיקיו???

shongold

New member
תודה לך מגי על המילים הנפלאות

ויש לי מין הבנה שאני יודעת למה את מתכוונת "עזרת לי לגלות את יעודי בחיים..." אני חושבת שאני יודעת..אולי..

shongold

New member
חשבתי שאני יודעת ../images/Emo140.gif

ואיזה כף לך...רק טוב!

למעלה