לגעת בכוכבים

מטהר מים או מונע אבנית?

זה דבר ידוע שהמים בישראל לא עושים חסד עם מכונות הכביסה (וגם עם קומקומים). יש אמצעים שמאריכים את החיים של המכונה ע"י סינון המים. (למדתם עכשיו משהו חדש עלי - כביסה היא אחד התחביבים העיקריים שלי)

yuli c

New member
ווואלה?

אז את באה לעשות אצלי כביסה?
אל תדאגי יש אצלי כביסה בשפע וממש אבל ממש אין לי כוח לזה... :)))

JaneLame

New member
אז בואו ואספר לכם משהו על מטהרים.

עבדתי בתמי4 בגיל 19. אפילו הם מודים שהמוצרים שהם מוכרים שווים לכוסות רוח למת. ה"מטהרים" נגד אבנית נסתמים באבנית אחרי 2-3 כביסות. אומרים שלנציגים לומר שזה מחזיק שנה. סיפורי סבתא. חבל לשלם על זה.

s h i r k u s h

New member
יצא מישהו אחד מפורסם...

יותר באיזור השרון הוא מפורסם... אבל אמא שלי עובדת ועבדה עם מלא אנשים מפורסמים: צביקה פיק, ירון האסטרולוג <שכחתי את השם משפחה שלו>.

שירות מפורסמים

כשעבדתי בהשכרת רכב בת"א אז אילן שושן לקח רכב לשבוע בשביל הסרט שלו, הוא היה תותח וממש נחמד. גם את נאור ציון שירתתי, בחור נחמד מה שכן פאראנואיד:"אתה לא מחייב לי את הכ.א יותר, נכון??" ו...יב"ז. כן, כן...קרוב משפחה שלה הגיע איתה לקחת רכב. היא? מעלפת. תמיד הייתה ותמיד תהיה.

Oיון

New member
משום מה את יב"ז אני רואה פעם בשבוע

ב3 חודשים האחרונים ליד הבית שלי.. למישהו יש מושג?

Oיון

New member
אז אולי כדאי שהיא תגיד משהו... אני

עלולה להיות תפוסה בתאריך שלה..

אם זה יקרה תמליצי עלי!

בשביל להתחכך בשושבינים של גז"א אני מוכנה לשנות תוכניות...

Oיון

New member
../images/Emo3.gif את יכולה לבוא, גם הוא מגיע..

יחד הם חונים מול הבית שלי, היא בד"כ חוזרת קודם, יושבת קצת על גדר של החצר שלי עד שהוא חוזר.. והם הולכים..אחחחח. .. אפילו לא שלום...

טלפונית אמנם, אבל: ../images/Emo119.gif

אורלי יניב - זיהיתי ישר לפי הקול
זבולון מושיאשווילי (ששי משמש) - ניסה להתחיל איתי כל השיחה...
משה חיים (האקס של פנינה רוזנבלום) שחקן כדורגל, ברח לי השם שלו, מצטערת בוריס סולטנוב (כוכב נולד הראשון - ביקש להיות vip אצלנו) המממ... זה כל מה שעולה לי בראש כרגע...

daniel882

New member
גם לי יצא "לגעת בכוכבים"

לא תאמינו מי התקשר אלי לשיחת ערב מרנינה: קובי עוז.. !

למעלה