לגעת בכוכבים

לגעת בכוכבים

בעקבות מה שקיפי סיפר - יצא לכם לשרת סלבריטיז? ובבקשה לא ללכלך יותר מדי... בגלגולו הקודם של הפורום העניין הועלה כמה פעמים, ואני סיפרתי על פעם שנתקלתי באייל גולן שהיה מקסים. הייתה גם פעם ששירתתי את ליהי האלון היפיפיה ומי שהיה החבר שלה בזמנו - גילי כהן (שאותו אני מכירה מגיל צעיר ולכן לא ממש הלהיב אותי להיתקל בו). היא הייתה ממש חמודה. אני מניחה שבגלל שמלצרתי בפריפריה לא יצא לי להיתקל ביותר מדי סלבריטיז, אבל מי יודע מה יהיה שאני אמלצר בעיר הגדולה. מישהו יודע במקרה איזו מסעדות אביב גפן הכי אוהב? (ושאף אחד לא יעיז להגיד מילה רעה עליו)

לי יצא לתמוך טלפונית בנתן זהבי

והוא היה כזה מצחיק - היינו בשיחת וועידה איתו ועם בזק, וזה היה כלכך מצחיק כי הוא כל הזמן קטל את התומך של בזק. היה משעשע. מה שמצחיק, וסטטיסטית מוזר - באותו יום הוא היתקשר שוב למשהו אחר - ובמיקרה שוב נפל עלי.... היה משעשע.

JaneLame

New member
אוף, אני רוצה את נתן זהבי!

למה לך יוצאים לקוחות מגניבים ועליי נופלים כל מיני רות סירקיס?

יצא לי כעובד בנק לתת שירות לכמה

מפורסמים. מגיש טלויזיה וקומיקאי שביקש ממני בקשה מאוד מוזרה,לא נענה כמובן. מלכת יופי ודוגמנית לשעבר,שכמה שהיא יפה,ככה היא סתומה. שחקן קולנוע ותיק שבקושי הכרתי אותו בגלל השיער הצבוע ומשקפי השמש. ושחקנית ק3ולנוע שהייתה ממש חמודה.לא זיהיתי אותה בטרינינג ובלי איפור,ורק כשהעליתי את החשבון שלה גיליתי מי היא.

לא יפה להשאיר אותנו במתח...

חוץ מהדוגמנית אתה יכול לציין את השמות...

שיהיה

ויהיה נחמד אם תספר קצת על העבודה בבנק - אבא שלי משגע אותי עם זה שאין בפורום יצוג הולם לעובדי בנק.

JaneLame

New member
שיהיה בלי שמות, רק דבר אחד תגלה.

מה הייתה הבקשה המוזרה? לפרוט שטר של 200 למטבעות של 5 אגורות?

nbw1

New member
נראה..

* דיברתי עם מתי סרי, התקנתי לו דרייברים למודם, בחור נחמד וממש התאפקתי שלא לבקש שיחקה את סדאם.. * דיברתי עם אבשלום קור, גם היה נחמד אבל נזהרתי כל הזמן לא לטעות בלשון
. * דן תורן, הייתה שיחה די מוזרה (מי שמעוניין בתוכן שישלח מסר). * אחד שעובד איתי דיבר עם ראש המוסד פעם אחת, ואמר שהוא לא נעים בכלל. זה מה שאני זוכר בינתיים.

TheSegal

New member
חבר שלי עשה שיחת אחראי עם צביקה פיק

הוא אומר שהוא לא נחמד..... אני עצמי דיברתי עם לאה שבת שהייתה מתוקה מאוד !! וחברה טובה שלי דיברה עם דרק שארפ...

JaneLame

New member
הוא נראה כמו אדם איום ונורא.

רואה את "המאסטרו" בערוץ ביפ? הוא מלא באגו מכף רגל ועד ראש, ומתייחס למוזיקת הפופ הפרימיטיבית והרדודה שהוא מייצר ברצינות כאילו זו יצירה של בטהובן. הוא בן 50-60 פלוס ויוצא עם ילדה בת 18. אם הייתי אחד מההורים שלה, הייתי הולכת למשטרה ומתלוננת על פדופיליה.

tea spoon

New member
לא רואה את התוכנית שלו,

ומקפידה לזפזפ בכל פעם שמתחילה הפרסומת, בנסיון להרחיק את תחושת הטומאה ממני. "המאסטרו". לא פחות ולא יותר. אני מתביישת לחלוק איתו מדינה (ועם עוד כמה, אבל לא משנה כבר). ואם כבר תוכניות "ריאלטי" על כוכבי(?) עבר מקומטים ומתפוררים שצריכים היו לפרוש לפני שרובנו בכלל נולדו, אז שיורידו מהמסך גם את "עולמה של פנינה" או איך שלא קוראים לתוכנית הריקנית שלה. יופי. עכשיו התמלאתי בתחושת חלחלה איומה. :( נ.ב להתלונן על פדופיליה בהחלט, אבל לא לפני שיש הזדמנות לתת לו את עונש המוות. אני חושבת שלא תהיה זאת הגזמה לומר שהוא אשם בפשעים נגד האנושות.

tea spoon

New member
ואיך שכחתי,

סירוס. כדי לצמצם למינימום את תפוצת הגנים שלו בעולם. שתי הילדות האלו שלו עשו מספיק נזק as it is. <מקווה שאין פה מעריצים>

אדם פשוט נורא

למה הוא בטוח הוא מקסימום בן 25 אבל מה? כשהפינק פלויד הופעו ביום שבת כמות הארס שיצאה ממנו עליהפ (הם זקנים כבר וכו וכו) רק מראה כמה האיכות שלו ירודה וכמה הוא קנאי ברמות

get well

New member
שירתתי מלאאאאא מפורסמים

אבל האמת שאני מתייחסת אליהם כמו אל אנשים רגילים (כי הם כאלה) בד"כ הרוב היו נחמדים חוץ מאחת שלא אזכיר את שמה רק אומר שהיא מבוגרת וזמרת..

JaneLame

New member
מכרתי מטהר מיים לליהי לפיד.

אני לא מאמינה שהיא קנתה את הזבל הזה. מי צריך מטהר מיים למכונת כביסה?!

למעלה