לגעת באושר

שושי @:-)

New member
אלסי לגעת באושר ....

אני יושבת פה וחושבת מה אני יכולה להגיד לך, זו אני שעברה הפלות כה רבות, לא יודעת מה לאמר. אני נזכרת אך לא מזמן, ההפלה האחרונה, מה רציתי שיגידו לי? רציתי שיבטיחו לי שאצליח, רציתי שכולם יאמינו ביחד איתי שיצליח, לא רציתי שיגידו לי כלום-שיעזבו אותי במנוחה, רציתי להשתבלל ולא להיות ואפילו למות. אבל יום עבר ועוד אחד, והכדור ממשיך להסתובב, והשמש עולה ויורדת והירח זורח בלילה וגם בלילה שאחריו... והכאב מתחיל טיפה להתעמם, לא עובר רק קצת דועך, יורד למטה כמו בשכבות, והפצע מעליו מתחיל להגליד ורק כך עוד אפשר לחיות. והנה אני שוב אוטוטו בפיתחו של עוד טיפול. לכן אלסי מה שאני חושבת הוא - שאם את צריכה להשתבלל - תשתבללי אם את רוצה לבכות תבכי אם את רוצה שהאמין שיצליח - אני מאמינה! אם תרצי שאעזוב אותך במנוחה - אעזוב אבל לעולם לעולם לא אתן לך לא להיות! כי אם לא תהיה גם הילד שלך לא יהיה. הנשמה אלסי כואבת וצועקת, וזה כאב שרק מי שעבר את זה יודע על מה מדובר, אי אפשר אפילו לתאר בהרגשה או במילים, זה כ"כ כואב... את רוצה לצעוק, לתלוש שערות לשרוט את עצמך מרוב כאב, אבל את תראי מחרבבוקר יהיה טיפה יותר טוב, ואם לא מחר אז מחרתיים... לאט לאט אין קסם שיגרום ללב להחלים, כמו שלא מבראים בשניה מניתוח לב. אלסי, את יודעת איפה למצוא אותי אני לרשותך שושי

נטאשה

New member
אלסי יקרה ../images/Emo25.gif

על המחשב שלי תלוי קטע מתוך שיר (היום הדפסתי את המילים משום מה) וכבר אני נותנת לך במתנה: מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה תבכי את כל הבכי שלך ואת כל הצער שלך אבל תצמחי חזרה מתוכו ותחזרי אלינו באהבה דלית

venus13

New member
לאלסי

לצערי לא יוצא לי לבקר כאן לעיתים קרובות ובכל זאת מצאתי לנכון להצטרף לידיים המחבקות מותר לך לעצור, לנוח ולבכות אך לא לשכוח - את התקוות הצלחת הפעם - ודאי תצליחי שוב ותשמרי על עצמך - הכי הכי חשוב. שלך, ונוס

אוי אלסי למה לחיים לא הוגנים ...../images/Emo14.gif

למה ?למה ? אני לא מבינה למה רק בשורות רעות צריכים לשמוע פה בפורום ולמה החיים כל כך קשים לנו זה לא פייר ... ולך אלסי שולחת
גדול גדול מקווה שינחם במיקצת את החור בלב אוהבת יונית החיננית

אלסי יקירתי

אני קוראת את הודעתך ובוכה.אובדן כזה הוא כואב וחורך כל חלק בגוף. האמיני לי, חוויתי זאת פעמיים והתחושות שאת מתארת עוד פועמות בי בכל יום. אבל, מתחושת החידלון הזו ומתחתית הכאב קמים. לא היום וגם לא מחר. לאט לאט זה כואב טיפה פחות, העוצמות מתקהות ושבים לתפקוד. המנוע שלנו החותר להגיע אל המטרה, מקים אותנו משק האבל ומושך אותנו חזרה אל החיים. אני כאן בשבילך, אם תרצי תכתבי אליי למייל של וואלה ואתקשר אלייך. מחבקת אותך בכאבך העצום זוהרה

דינדה

New member
אלסי

כמה עצב וכאב יוצאים מהמילים שלך. זה חותך בלב. אבל יום אחד הכאב הזה יהפוך לאושר גדול. אני יודעת. אל ייאוש. דינדה.

ligo

New member
אלסי היקרה

אני ממש לא יודעת מה לומר לך. העצבות הזאת פשוט נוראה וכל כך לא מוצדקת. אני מבינה אותך כשאת אומרת שכל מה שאת רוצה זה לא להיות יותר, ומה באמת כבר אפשר לרצות עכשיו? אני רק מקווה שההרגשה הזאת תדעך לאיטה, ובקצב שלך תחזרי למירוץ המטורף הזה. כי בסוף, אלסי, את תהיי אמא!

מירה@

New member
אלסי יקרה

אין מילים שיכולות להביע את הצער שלי, אבל ניסיתי לבטא חלק, ושלחתי לך אותם במייל. מירה

טביקאט

New member
אלסי יקרה

אל תוותרי, אל תגוועי ואל תדעכי. כנראה שלעובר הזה לא היתה ברירה ולא היה סיכוי, וזה קורה הרבה, יותר ממה שאנחנו מדמיינות. אבל זה לא מנבא שום דבר על הההשתרשות הבאה... בינתיים תבכי החוצה את ההריון הזה, תנוחי קצת ותאגרי כוחות להריון הבא. והוא יבוא. בטוחה. נשבר לי הלב איתך- טביקאט

רחלי*

New member
../images/Emo24.gif

את וכולנו ניגע באושר וכשהוא יגיע על אמת הוא יהיה כל כך גדול שהכל יהיה שווה את זה . מצטערת לשמוע זה באמת כואב מאד אבל מאחלת לך שנשמתך רק תתמלא באושר ושמחה.

הרמוניה

New member
אלסי אהובה

שולחת לך שתיקה גדולה וארוכה שמחבקת אותך ועוטפת בכל האהבה שבעולם שתיקה של כאב,של השתתפות של ידיעה מה זה כשהמילים מאבדות משמעות ומחכה איתך ועוברך לזמן שניתן יהיה לחזור להיות הרבה אהבה אני

yaelhul

New member
אלסי יקרה, לא העלתי בדעתי... ../images/Emo7.gif

הכל הרי הלך כל כך טוב, כל כך מושלם, האושר שלך היה שלם - סוף סוף האופטימיות השתלמה והגעת למקום בו רצית להיות, והנה - שוד ושבר. לא חשבתי שיכול לקרות משהו רע להריון שלך לאחר שהבטא הכפילה שוב ושוב, ולכן אני מצטערת ומתנצלת עכשיו אם פגעתי והכאבתי בשאלות במייל. סליחה
אין לי מילים יקרה שלי. כואב לי כאילו היה זה העובר שלי שהפסיק להתפתח. הייתי עושה כל דבר כדי להחזיר את הגלגל לאחור, לשעות הפטפוט האופטימי במחלקה בבלינסון, ומשם להתחיל לגלגל את הסרט שוב, עם סוף אחר לגמרי... סוף בו את ממשיכה את ההריון התקין שלך ואנחנו יולדות זו לצד זו. הסוף הזה יקרה כנראה בתסריט ובתזמון שונים, כי אלה הקלפים שחילק לנו הגורל. שולחת לך חיבוק ענק והרבה אהבה שתמלא במעט את החחל שנפער בך. אור בהיר שיאיר את הנשמה שלך, שלא תגווע. היא זקוקה להתאוששות אחרי השבר הזה וזה יקח זמן. אני בטוחה שתהיי אמא בדרך זו או אחרת אלסי. את זקוקה לזה והתינוק שמחכה לך זקוק לך. אם את רוצה ויכולה - השאירי לי דרך להתקשר איתך כשאהיה בארץ בדוא"ל שלי. כל אהבתי יעל

נוגעת בכאב שלך אלסי

והכאב זועק מהמילים שלך וחודר ללבי. מדהים מה שכמה מאיתנו חוות בדרך להיות אמא, האם אלו נסיונות ובדיקות לראות אם אנחנו באמת מוכנות? אני כל כך רוצה לעזור לך ולהבטיח לך שיהיה טוב, ולא יודעת איך. שולחת אהבה והשתתפות בכאב.

נועם@בת

New member
אוי לא אלסי שלי ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אלסי אחותי, למה????? אני יושבת כאן ובוכה איתך. כואבת את האבדן הזה. לגעת לרגע באושר, ואז באה יד זדונית וחוטפת אותו ממך. מרגישה כאילו גם חלק מהנשמה שלי גווע עכשיו. כל כך שמחתי בהריון שלך. כל כך שמחתי בשמחה שלך, ודרכך נגעתי מעט באושר. ועכשיו בוכה ומתאבלת איתך. זה כואב כל כך, ולא הוגן. ויחד עם זה רוצה שתמשיכי להיות, שלא תעלמי. שאחרי שתגיעי לתחתית הכאב הנורא הזה תעלי למעלה ותחזרי אלינו, כי למרבה הצער לא סיימת עוד את החתירה שלך. עכשיו זה בודאי סוף העולם אהובתי, אבל סוף העולם באופן זמני. אנחנו נמשיך לחבק אותך, עד שתחזרי אלינו, לחיים המלאים.
נועם

אושרת@@

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

זה הכי כואב לשמוע חיובי ואח"כ להגיע למצב כזה שולחת לך
ומאחלת לך רק אושר ובשורות טובות

ינסון

New member
קרוב אבל רחוק

אלסי, אנחנו לא מכירות..ואני פה ממש במקרה....מנסה עדיין להבין איך זה עובד....אבל רציתי להגיד לך...אני יותר ממבינה ויותר מכואבת ...חוויתי את ההרגשה 3 פעמים, במהלך שמונה שנות טיפולים.....הגעתי לבאר..ולא יכולתי לשתות ממנו....ומכל פעם שזה קרה יצאתי מחוזקת יותר...מגובשת יותר ועם ציפיה עצומה לפעם הבאה שזה כן יצליח. וזה יצליח! זה חייב......אין בכך ספק...אז עוד קצת סבלנות ועוד אכזבה...וזה יקרה..אני בטוחה! אל תתני לאני שלך להיחלש או להתמוטט..... חפשי את החוזק הפנימי שלך...עכשיו את צריכה אותו יותר מתמיד..... ועם הפנים קדימה..... אנחנו יותר קרובות מרחוקות.... בהצלחה!

למעלה