לגעת באושר

אלסי

New member
לגעת באושר

זה לא רק טלנובלה בכבלים. זה מה שקורה איתי עכשיו ,כשאני מנסה להתמודד עם הפרידה שלי מהעובר שהספקתי לאהוב אהבה עזה בזמן כה קצר ,ונפרדת כי הוא הפסיק להתפתח. כשהתחיל להסתמן שמשהו לא תקין,הבטא קירטעה,השק היה קטן,אבל ההורמונים היו עדיין גבוהים מאד ,דיברתי איתו,עם העובר הקטן שלי. שמתי יד על הבטן בנקודה שבה השתרש (והרגשתי את זה כשקרה),וביקשתי שאם יש צל צילו של סיכוי-שלא יוותר וילחם, אבל אם לא- אז let go. למחרת הבטא ירדה טיפה. ממש בכמה יחידות בודדות אבל יש סיכוי שאולי אם זה ימשך כך אני לפחות לא אצטרך גרידה. אני עדיין עם כל הסימפטומים של הריון,נפוחה,עם חזה כואב ועייפה כל כך. התלבטתי אם לכתוב. לא רציתי שיחשבו שהצלחתי ונעלמתי. רציתי להשאר פה ולעודד ולחלוק בידע העצום שצברתי,אבל כל כך קשה לי לכתוב עכשיו כשעדיין טרי לי זיכרון הלילה שישבתי שעות ועניתי לכל איחולי המזל טוב וביטויי השמחה שקיבלתי כאן. אנשים כותבים לי למייל ומנסים בעדינות לברר מה קורה,אז החלטתי לספר. זה לא רק שהחיים הזעירים בתוכי חדלים,הנשמה שלי גוועת ודועכת. וכל מה שאני רוצה זה לא להיות יותר.

מרב.

New member
כאב חד שמפלח את לב

זה מה שאני שהרגשתי כשראיתי את המילים, כתובות כאן בפורום, שחור על גבי לבן. עוצרת וחושבת מה לכתוב, העיניים מתמלאות בדמעות, הגוף מתנפח בכאב, הלב מתנפץ. אל תחדלי, אני לא אתן לך. קשה לי לכתוב לך כאן ועכשיו, אבל זה יגיע אלייך, בדרך זו או אחרת. אני אוהבת, ומחבקת, ורוצה שתתני לי לחלוק איתך את הכאב העצום האינסופי הזה. מרב

מרב.

New member
ובכל זאת

יקרה לי, אני נקרעת. אני יודעת שאת שסועה, כואבת ודוויה כל כך. אני מדמיינת אותך מכווצת מכאב. זה כואב עוד יותר אחרי התקופה האחרונה, בה נפלת באין כוחות, נחת והתעודדת, ואז באה ההצלחה- כל כך סמלי, ואז הנפילה הזו, כל כך לא צפויה, ממש כאילו מישהו חייך אלייך חיוך גדול ובאותו זמן ללא מצמוץ שמט את האדמה תחת רגלייך. אני כואבת איתך את זה, באמונה- כמו היה זה הכאב שלי. אני מרגישה חסרת אונים כל כך שאין ביכולתי לעזור לך, שאת כל כך שבורה שאין ביכולתך אפילו לאחוז ביד שלי ששלוחה אלייך. אני רוצה לעזור, אני רוצה לחבק, לתמוך בך, אני רוצה להיות שם בשבילך. אל תסגרי את הדלת, אל תקברי את התקווה. היה נסיון של השתרשות, זה אומר שמשהו ניסה לשלוח בך שורשים, הוא גם נאחז בך כ"כ חזק, אבל החליט להיטמע בך ולא להפוך לחיים משלו. אם כל הסבב הזה לא היה מסתיים בהריון, האם גם אז היית צונחת כך? יש אור קטן, שלהבת זעירה של תקווה במה שהגורל טרף עכשיו, למרות שהיא כ"כ זעירה ואַת, את עינייך עוצמת חזק כל כך שאינך רואה. אני לא אניח לך, אני לא אתן לך ליפול. יצאת מייאוש גדול, את תצאי גם מזה, ראיתי אותך פורחת, קורנת וזוהרת, ואת תהיי כזו שוב. תפתחי צוהר קטן, חריץ קטן בדלת, תני לי להיכנס, להיות שם בשבילך באופן פיזי ולא רק ווירטואלי. אוהבת, המון, אני

עידית ד

New member
ואני מבקשת אלסי שתפתחי

פתח יותר גדול כדי שגם אני אוכל להכנס דרכו אלייך ולהיות שם גם בשבילך אני לא אתן לך לעבור את זה לבד אני שלך עידית

יפעתי&

New member
אוי אוי אלסי ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

כמות הלבבות השבורים לא תספיק... אני עוד זוכרת את ההודעה השמחה שלך אני כואבת איתך יקירה ושולחת לך המון חיבוקים לנסות קצת לגרש את הכאב תבכי, תצעקי, תרקעי ברגליים, ואל תהיי נחמדה לאף אחד אבל מחר כשה
תזרח תדעי שהתחיל יום חדש ושאנחנו צריכות להיות... ואת תהיי
אני יודעת שאת תהיי אמא פשוט נהדרת מחבקת אותך המון ומקווה שהצלתי להשחיל חיבוק אחד קטנטן מעבר לערפילי הכאב

עמית@

New member
אלסי

למקרא דברייך אני חשה בתוכי קיפאון, שעוד יפשיר לכלל כאב. הדרך שלך לספר, לכתוב, לחבר את מה שאת חשה עם מילה כתובה,גורמת לי להבין דברים שממש לא רציתי- בשבילך כואבת איתך הוא המעט שאני יכולה לומר. אני אכתוב לך למייל בעוד זמן מה. תחזיקי מעמד הן צמד מילים מופשטות אבל אין דרך אחרת להעביר את החרדה, אל תתני לנשמה שלך לגווע. אוהבת עמית

רומי 007

New member
אלסי היקרה והעצובה

אני רוצה לחבק אותך (את מרגישה?) מאוד עצוב לי לקרוא שאת כל כך סובלת ושהסיפור הזה נגמר עם סוף כזה. זו חויה מאוד קשה לאבד את ההריון (לצערי אני יודעת זאת היטב) ובמיוחד אחרי שכבר רואים שק ויודעים שיש התחלה של משהו אבל אני רוצה להתמקד עכשיו במישהו אחר, בך. תקשיבי יקירה: את מוכרחה לתת לעצמך את המנוחה הזו - הפיזית והנפשית. העייפות שלך מבטאת את הצורך הגדול לנוח ולישון. הגוף שלך כמו גם הנפש שלך צריכים להרגע וזה לא קורה ברגע אחד. אני מבקשת ממך שתפרגני לעצמך את הצורך הזה. אני יודעת (ושוב מנסיון) שבעוד כמה ימים, הגם שהמחשבות לא מרפות, את תתחילי לחזור לעצמך. פשוט כי אין ברירה אחרת. הגוף עוד מלא הורמונים ולאט לאט הוא יתנקה. בבקשה תכתבי לנו עוד פעם בהמשך שנדע שאת משתפרת. בינתיים - שוב חיבוק גדול מכל הלב מקווה שלפחות זה שכתבת את העובר עליך מקל עליך ולו במעט את הסבל.רומי

כל מה שאנחנו רוצים זה שתהיי !!!

מקווה שהסיכוי הקטן יתממש. זה איום הטלטלות הללו שבין שמחה לייאוש. טוב, כמו שלך קשה לכתוב אז ככה גם אצלי. משאיר פה קווים ריקים כמו במבחן באנגלית להשלים לבד. המסר בטוח יעבור. ______ ____ __________ ___ __ ____ ________ _____________________!!! מחבק ומקווה לטוב, ליאור

עידית ד

New member
אוי הכאב הזה

אלסי שלי האושר שהציף אותי בהודעת ההריון הפך לכאב שלא ניתן להסבר במילים עכשיו אני כועסת בא לי לצעוק זה לא הוגן אני רוצה להגיד את המילה הנכונה המילה שתעזור אבל אני לא מוצאת אותה מחבקת אותך אני לא יכולה לכתוב יותר קשה לי מתמיד אוהבת אותך מאוד עידית

מה כותבים? מה אומרים????

גם אני תהיתי ביני לביני מדוע ניתקת מגע ולמה אין שום עדכונים ממך באף פורום. עכשיו אני מבינה , ואין לי יומרות לנסות ולומר משהו שאפילו יתקרב למה שאני מרגישה. הכל בלה בלה בלה. אבל אין לך ברירה, כי לחדול את לא יכולה. פשוט מפני שבהשתרשות הבאה העובר כן יתפתח , ואז , אם תחדלי , מי ידבר אליו ויגדל אותו? , כך שהאפשרות הזאת יורדת מהפרק אבל זה לא אומר שאין לך לגיטימציה מלאה להרגיש שאת רוצה להיעלם. אין , אין קשה מזה אלסי. תתאבלי כמה שאפשר ואולי תזדככי קצת מהכאב הבלתי נתפס הזה.

אלסי,

אני קוראת שוב ושוב, מחזיקה את הראש מרוב תדהמה. כל מה שאכתוב לא יגיע לקצה קצהו של מה שאני מרגישה. אז אני שולחת לך מכאן חיבוקים אוהבים ותומכים עד כמה שרק אפשר, בוכה באמת ושואלת את עצמי מתי נפסיק להטלטל מתקוה ליאוש, מתי יגיע האושר האמיתי, הבטוח. מגיע לך להצליח והאושר עוד יגיע, אפילו שהוא נראה רחוק מאוד עכשיו. שמש קטנה.

מיכל ק-ש

New member
אוי אלסי,

מה קורה פה?!!!! קודם סאני ועכשיו גם את? תמיד נדמה שאם רק נעבור את המשוכה של "להכנס להריון", אז הכל כבר יהיה בסדר. אנחנו יודעות על כל האופציות, אך מנסות להדחיק וליהנות ממה שמתפתח. זה כ"כ קשה ולא הוגן. אין לי מילים מנחמות אז רק אומר לך שחייבים להמשיך ושבסוף תנצחי. עצוב לי נורא לקרוא את כל מה שכתבת ובעיקר את 2 המשפטים האחרונים. לצערי, זה מוכר לי מנסיון ואני מבינה את ההרגשה הנוראית הזו. עד כמה שזה בלתי נתפס עכשיו עבורך, גם זה יהיה מאחורייך. לא תשכחי, אבל תמשיכי קדימה. אין ברירה אחרת, למרות שזה בטח הדבר האחרון שבא לך לשמוע עכשיו. אז תתאבלי ותנקי את הגוף מכל התחושות הכואבות ותדעי שעוד מצפים לך ימים יפים והלוואי שהם יגיעו בקרוב קרוב. מיכל.

Meine Schatz

מבקשת לחבק אותך אל ליבי נדמה שאת הולכת ומתמעטת אבל ככל שיכרסמו יותר תתפתחי ותגדלי ותתעצמי בבקשה תמשיכי אפילו עם עיניים עצומות ולב סגור מבקשת לחבק אותך חיבוק אוהב אוהב. אוצר יקר אל תאבדי עצמך בימים הקרובים שוב חיבוק ואולי אקח אותך כמה ק"מ על הידיים.

אולה *

New member
אוי אלסי...

זה כ"כ כואב (גם לקרוא וגם לדעת מה שאת עוברת כרגע). וכמעט אין מילים לנחם. רק לחשוב אליך. הכאב שלך מאוד חד כרגע. אבל עם הזמן זה יכאב פחות. זה לא יעלם, אבל יכאב פחות. ואני יודעת על מה אני מדברת, כי הייתי שם פעמיים. אולי זה לא עוזר לך כרגע לקרוא את סיפור חיי, אבל חשוב מאוד שתזכרי: את תהי מאושרת, תהי אמא תבכי עכשיו, זה עוזר. ותחזרי אלינו אחרי חודשיים-שלושה של מנוחה והתנתקות.
אולה.

רוני@30

New member
אלסי -

אני לא מוצאת את המילים המתאימות. נדמה לי שאין כאלה. רק מחבקת אותך מבלי להכיר, ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם. רוני

אוייייי ../images/Emo10.gif

את חייבת להיות
חייבת
אנחנו נעזור לך בכך
כשהודיעו לי על הבטא שלי, רציתי לעשות בדיוק כמוך, ולהודות לכל אחד ואחד מחברי הפורום אישית. ואכן. כך התחלתי לעשות. הבטא שלי הרקיעה שחקים בצורה יפה, ובכל זאת..... ההריון יוצא ממני עכשיו בצורה כל כך כואבת ומדממת שזה פוצע לי עמוק את הלב והנפש. עברנו כבר דברים נוראיים, וחשבנו שבזה זה מסתיים. ועכשיו יהיה טוב יותר. תמיד אמרתי ואשוב ואומר: מזל טוב רק בהולדת התינוק. ויהיה לך. מבטיחה שיהיה לך. רק אולי לא עכשיו ולא התינוק הזה. ואני בטוחה במיליון אחוז שאת התינוק הזה בדיוק את רצית. אבל... החיים בנויים קצת אחרת. ואני נורא מצטערת שזה כך. רוצה לחבק אותך חזק חזק מכאן. יהיה טוב מתישהו. יהיה. סאני.

אלסי יקרה ../images/Emo14.gif

כאב חד ממלא אותי כשאני קוראת את המלים שלך הלוואי שהיו לי מלים או כל דבר אחר שהיה יכול ולו לרגע אחד להקל מעט את הכאב הבלתי נסבל הזה... אני יודעת שמלים לא ינחמו אותך עכשיו אני רק מבקשת ממך שתשארי איתנו תני לנו לעטוף אותך באהבה שאולי תעזור לך לעבור את הימים הקשים האלה קחי את הזמן שלך להתאבל על החיים הזעירים האלה, על החלום שהתנפץ, אבל אל תחדלי ולו לרגע להאמין שאת תהיי אמא. אני מתפללת בשבילך שזה יקרה בקרוב. ובינתיים, רק תני לנו להיות פה בשבילך
כוכי

אלסי,

אף מילה שאכתוב לא תייצג נכונה את מה שאני מרגישה למקרא מילותייך. עצוב לי בשבילך וכואב לי עלייך ואם היית ליידי הייתי מחבקת אותך חזק חזק עד שיתחזק הניצוץ שבתוכך. זה ייקח זמן, ודמעות, וכאב גדול, אבל את תשובי ותחזרי להיות אלסי, זו שתצליח שוב להיכנס להריון, והפעם - לתשעה חודשים שלמים.
כל החיבוקים שיש לי

טלי2

New member
אלסי יקרה

אוףףףף, אני רוצה לצעוק ולא יודעת לאן, ל מ ה ? למה זה מגיע לך ולכל היתר שזה קורה להן, הכאב הוא פשוט בלתי נתפס. אני לא רוצה בשלב זה לנחם אותך, אני רק רוצה לחבק אותך, לתת לך מעט מהחום שבתוכי, ולהחזיק לך קצת את היד עד שתעברי את התקופה הקודרת הזאת.
טלי2

למעלה