"לגעת באושר..."...פחחח...

UpTown~Girl

New member
"לגעת באושר..."...פחחח...

טוב, אז אנשים... החלטתי לפתוח את מבצע "לגעת באושר" שבו כל אחד יספר על הדברים השמחים שקרו לו בחיים בשבוע האחרון!!! (כמובן אם גיא לא מתנגד...) אז בקיצקיצ אנשים, רק דברים שמחים!!! אז אני מתחילה: החיים יפים! כל הבנים מחייכים אליי! הילד שאני בקראש עליו עושה לי מסאז´
חשבתי על משהו שאני ממש רוצה שיקרה ואחרי 10 דקות הוא קרה... לא משנה מה זה היה...זה היה מגניבבבבב! המממ...בשלושת שיעורי תקשורת האחרונים לא למדנו...ראינו סרטים... החברות שלי נחמדות יותר מתמיד!!! זהו!!! ביי אנשים! תיהנו!

UpTown~Girl

New member
אתם רעים רעים רעים !!!

עד שסוף סוף מישהו כאן מאושר ושמח, אתם לא מראים קצת תמיכה קצת פירגון? אז, תודה לכם אנשים! ואלון- זה לא היה מצחיק!

Variety

New member
אני שמח בשבילך.

הדברים שעשו אותי שמח השבוע: המממ... שהוא נגמר! כן, זהו זה! אני שמח שהשבוע נגמר כי היו לי מבחנים מעצבנים בתנ"ך וביולוגיה. ויש לי עוד איזה 2 בשבוע הבא, ואח"כ עוד 3, ואז עוד 4, ואז עדשגכידשךלחעדגךלחעיףדגכלחעידףגלךחכ!!!!!!! אז, לסיכום, אני שמח שהשבוע נגמר! :) Variety-

חלמן

New member
נמאס לי מהפורום הזה!

הפורום הזה ממש מעצבן! הפורום (לא חלומות צלולים!) דפוק לאללללה אתה יכול לנסות 10 פעמים לשלוח הודעה ולא תצליח! זה ממש מעצבן! אני מפסיק לשלוח הודועת! כי נמאס לי.. שיתקנו את זה תגידו לי טוב! פורום מסריח! גם כן תפוז האלה לא יודעים לעשות פרומוים נורמלאים! תתבע אותם גיא! בייי

Variety

New member
תגובה

היי, כנראה יש לך קשר גרוע לפורום. גם לי הוא לא תמיד פועל. לרוב, בערב זה מסתדר.

לגעת בעושר

יצא לך להרצות למרצה שלך. ממש ללמד אותו? איש שאת מעריכה מבחינה מקצועית שהיה החונך שלך במרבית החיים המיקצועיים שלך? זה שיא!!

למעלה