נני יקרה..( שמך מתחרז בשמה...)
תגידי לי משהו...את חושבת שאם לא נדבר על ``זה``, ונחשוב על ``זה``... זה ימוג מאליו??? זהו ? זה ימחק??? אם כן...אז את טועה... כי אני אישית, שנה וחצי(וואו...ש נ ה ו ח צ י...)לא דיברתי על זה עם אף אחד , אף אחד לא ידע מה עובר עלי...אף אחד לא ניחש ... והיא אף פעם לא יצאה לי מהראש...לרגע לא... כל הזמן חשבתי...למה?למה?למה?...לא עזרה לי כלום העובדה שלא דיברתי על זה ...כלום ! פתאום, רק אחרי ששפכתי את הלב פה בפורום...ופרסמתי את הסיפור הכמעט מלא.. (לא המלא-מחשש לזיהוי...) את הרגשות שלי...את כל הנימים והדקויות שבזה... אז נחה עלי דעתי... חזרתי לעצמי... ורק אני יודע , עד כמה הייתי רחוק מלהיות ``עצמי`` בשנה החולפת...שום חבר, גם לא הקרוב ביותר...לא ידע ... ההורים ,המשפחה ? וודאי שלא...רק צער גרמתי להם בהתנהגות שלי... והם היו תוהים מאחרי...``מה עובר על הבחור?!...`` פשוט כך... עכשיו חזרתי לעצמי במלוא מובן המילה...(ואז את באת ועוררת אותי...אבל זה היה משמיים...ואל תתנצלי.) אמנם יש כמה שזיהו אותי... והמומים ממה שקראו...אבל...אה...זה מה יש. לכן נני, אני ממליץ לך... גם אם את לא רוצה כל כך ...גם זה קשה... תפרקי, אל תכבידי על הלב הצעיר שלך...את לא תוכלי לסבול... אני ממש לא ``נביא זעם`` , אבל אולי זה מניסיון.... אל תדחיקי את הרגשות האלו...הם עלולים לפרוץ אחר כך בצורה, שתוצאותיה מי ידע...אני לא מפחיד אותך,או משהו כזה...אני לא יודע איך זה אצל בנות.. אבל אני יודע שאצלי... ואצל בחור יקר שהכרתי... זה יכל להסתיים באסון... אני לא מאמין שחשפתי גם את הפרט הזה ... אבל זהו זה ...פרקתי הכל!!! אני לא מבין, נני... למה את חושבת שטוב יהיה אם אף אחד לא יראה את השירים או ``את השאר`` כלשונך...הרי- א.זה יעזור לך...לפרוק, כנ``ל. ו-ב.חברי הפורום ישמחו (כך אני מאמין) לעזור לך...יש פה אנשים זהב , פשוט ז-ה-ב , שיודעים לומר את המילה הנכונה בזמן הנכון...(מניסיון...נני) אוקיי...אני חושב שאמרתי יותר מידי...ואולי בעצם אני מעצבן אותך... אני חושב שזוהי הדרך היחידה להתמודד עם ``זה``... יש לך משהו אחר...? אה... בעצם אמרת שתמצאי או תמציאי דרך...אולי נמצא/נמציא יחד??? אין לי מה להוסיף... אההה...ואני עוד אמרתי לעצמי לקחת הפסקה...אתם מבינים? אוהב... רחוק.