לגסיקה - שוב גמישות

cincin

New member
לגסיקה - שוב גמישות

קראתי את הספר של תומס קורץ, הבנתי שהוא ממליץ לאומנויות לחימה לעשות גמישות דינמית (הנפות רגליים) בחימום ואחרי האימון מתיחה סטטית , נדמה לי שכתבת פעם שאת עושה הרבה גמישות סטטית והבנתי שזה בתוך החימום, גם דינמי ,כיון שהמלצת על שיטתו של קורץ האין סתירה בין ההמלצה שלו למה שאת עושה? ואולי לא הבנתי נכון ,תודה

Pyongwon

New member
קודם כל, תומס קורץ הוא מדהים. יש

כל מיני דרכים לעשות גמישות, דינאמית (כפי שאתה מתאר עם הנפות רגליים - מתחילים למטה ואז עולים למעלה בהדרגה) יש סטטית - מחזיקים מצב של גמישות לכמה זמן, ויש עוד כמה שיטות. בדרך כלל עושים ערבוב בין השיטות- בין אם זה סטטי, PNF, דינאמית, על הקיר, על הרצפה, הכל. אני לא המלצתי לאף אחד לעשות שום דבר. אני הכנסתי תמונה כדי להראות לאן אפשרי להגיע - וכל אחד, אני מקווה, מודע ליתרונות לגמישות. לכל סוגי הגמישות, לשיפור התנועה, הכל. זה גם הרבה יותר בריא להיות גמיש כי השרירים מתארכים ויותר קל למנוע פציעות - שזה בהחלט דבר חשוב! ראית את הוידאו של תומס קורץ? זה גם מאוד יפה! ולא, לא נראה לי שיש סתירה בין מה שאני עושה לבין מה שהוא עושה... לי יש פשוט דרכים נוספות ושונות לעשות את הדברים...:) ואפילו יגידו "משונות"...:)

למעלה