לגנימדס......................

idani2222

New member
לגנימדס......................

הגבת בתגובה למה שכתבתי .. לגבי הים שמסתובבים שם לא צנוע .. אז .... ים - זה מקום שבו אתה אמור ללכת חשוף עם בגד ים. ולא עם שטרייימל!!! רחוב - זה מקום ציבורי שלא אמורים ללכת שם עם חוטיני וחזיה (במקרה הטוב.. )ולשדר סקסססס בתהלוכה מטופשת מול עניהם המשתאות של ילדים! ראיתי איזו אוכלוסייה הולכת לשם............. אם אתה כל כך רצה להיות "גאה" ולהראות נוכחות של הומואים דתיים אז תצאו מהארון מול החברים והמשפחות שלכם!!!!! ואל תתחבאו מאחורי משקפי שמש וכובעים במצעד (כמו שמישהו כתב כאן באחת מהתגובות ) אז יאלללללה..... דיי לשחק אותה... ואגב............................... שלא תבין לא נכון .. אני בחור מסורתי - דתי לא רב ולא צדיק.. אני מכיר את עולם הגייז טוב.ותודה לאל שאני לא מעורבב יותר מידי. וב"ה תמיד הייתי ותמיד אשאר נאמן למסורת ולעקרונות שלי !!! ואני יודע להודות מתי אני חוטא... אני לא מנסה לכסות את החטאים שלי ברעיונות.. ולחפש הלכות... שאולי מתירות ושאר גינונים דתיים... כדי לאשר את החטאים! אני מצפה מאנשים דתיים שיהיו אמיתיים עם עצמם! לטוב ולרע

טיףטף2

New member
אתה כל פעם מחדש

קולע בול בדעותיי. הבחור לעיל הולך כנגד הרבנים ועוד טוען"רק ה' יודע כמה קידוש ה' עשינו". יצר הרע בהתגלמותו

גנימדס

New member
הומופובים ,התאחדו.

להוסיף עוד עלבון לרשימה? או שמא אתה הולך לפי תורת XXXX -לפיה מותר לפגוע בכל מי שאינו כמוני? איך אתה היית מגיב אם מישהו היה כותב עליך דבר דומה? נא לדייק . אני טוען שחלול השם הוא הפגנות אלימות בשם היהדות. אני טוען שמטחי שנאה זה חילול השם אני טוען שבאמת ה' יראה ללבב והמשפט לאלוקים הוא. אבל לא רקדתי על משאית חסידית, פשוט כי אין לי אומץ. -אבל אני בוחר להודות שאין לי אומץ ,ומעריך אחרים שכן. יותר פשוט מאשר לגדף. מענין אם גם עכשיו יבואו עוד חברים מלאים בהומופוביה ושנאה עצמית ויעשו לך לייק . כמו כל התגובות נגד המצעד.

נתיN

New member
למה אתה טורח?

כפי שכתבתי בהודעה שלמעלה - מי שיילך ויראה יווכח שאתה צודק. ומי שרוצה להיות דוס צווחן שמדבר על דברים שאין לו מושג בהם - כמו מצל"ג ועידני ושאר אנשים פה בפורום - שיהנה. (ואני עושה לך לייק
)

גנימדס

New member
לפעמים שמישהו תוקע את הראש בקיר

בא לך לעזור לו אבל יש משהו בדבריך, לפעמים צריך לתת לו להמשיך, רק ככה לומדים כמה נורא זה להכאיב לעצמך.... כפי שנאמר: " הוכח חכם ויאהבך הוכח כסיל וישנאך" שבוע טוב ולילה טוב!

טיףטף2

New member
הומופוב?

איני הומופוב. אין כאן התבטות שלי כלפי האכלוסיה ההומואית,אני גם בתוכה. אני מתנגד נחרצות למצעד כשהוא מצעד זימה נטו. אילו היו עושים תהלוכה עם הסברים כמו כמה חשוב לתת להומואים יכולת ביטוי,להעשיר תידע של האחר,אני הכי בעד. אבל להתהלך ברחוב כחבורת רודפי מין.זה לא לעניין בכלל. ועכשיו אתה תגיד שאין שם שום זימה ובלה בלה בלה.הבנתי תתקליט שלך.אל תודה בפומבי שטעית,זה בסדר

גנימדס

New member
זה לא היה ברור עד עכשיו?

אפשר להיות הומופוב גם שכשאתה הומו זה נקרא שנאה עצמית. המצעד איננו מצעד של זימה זו הסבה שהוא נקרא מצעד גאוה מאחר ואתה לא קורא אף הסבר (או קורא ומתעלם) באמת מיותר להסביר שוב ושוב. להגדיר את ההומואים כחבורת רודפי מין, לטען שהמצעד הוא רק סקס וסקס וסקס כשלא היית בו (!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואתה מתבסס על דיעה קדומה- זה סוג של הומופוביה יש כאלה ששונאים את כל המתנחלים- בלי שהכירו אף אחד יש כאלה ששונאים את כל החרדים-בלי שהכירו אף אחד ויש כאלו שמחליטים שהמצעד הוא "זימה נטו". קל מאד לשנא משהו בהתבססות על דיעות קדומות. הרבה יותר קשה להיפתח .

טיףטף2

New member
מה שתגיד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה משעמם אותי כבר. סורי.

idani2222

New member
צר לי לאכזב אותך..... אבל..

ב"ה תודה לאל אני לא סובל משנאה עצמית. אם הייתי הומופוב... לא היו לי בני זוג ולא היו לי חברים טובים ומדהימים שבקטע ולא הייתי במסיבות וכו...... בנתיים מי שהתבייש ולא היה לו אומץ לעלות ולרקוד על המשאית זה רק אתה .. אתה כניראה לא מבין את הנקודה שאני מנסה להבהיר לך.. אז אני יבהיר אותה פעם אחרונה.. כי אין את הזמן לדוש ולחרוש את הנושא... אני הבעתי את דעתי על העניין שמישהו כתב: שהק מיוצג על משאית.. ודברים בסגנון הזה אני כבחור מסורתי - דתי לא מסוגל בכלל לשמוע שמישהו מכניס ומערב את בורא עולם בתוך המצעד הזה. ולהשוות את המצעד הזה למתן תורה חס ושלום (כמו שאתה גנימדס כתבת באחת מהתגובות ) לקחת נושא קדוש ?????? ולהזנות אותו ????????????? אני לא אשתוק כשאשמע דברים כאלו!!! הרי באמת ניראה לך??? שאלוקים היה רוצה להיות נוכח במצעד כזה????? כאילו... אין לי בעיה עם הומואים מכל דת.. מכל עדה... ומכל מגזר... אני אוהב ומסתדר עם כולם וכנ"ל כולם איתי. אבל לקחת נושא קדוש ולהזנות אותו עם כל הכבוד לכל ה"דתיים" למינהם .. יש גבול.. ואני מדגיש שוב!! אין לי בעיה עם הפגנת נוכחות של הומואים או הומואים דתיים. צריך לדבר צריכה להיות הכרה וכו.. ואני נגד אלימות מה שאני אומר שיש צורה איך לעשות את זה !!!!! ועכשיו להתפזר נגמר הנושא.

גנימדס

New member
נכון שיותר קל ככה?

בלי עלבונות בלי "סדום" בלי קריאות "זימה" להבדיל מהודעות אחרות בסגנון אחר לגמרי שכתבת קודם. וגם אני רוצה להבהיר נקודה: כוונתי היתה שהאחידות חשובה "ויחן שם ישראל" איש אחד בלב אחד. כוונתי בהשוואה למתן תורה היא לאחידות| שהיתה. מן הרגשה כזו שכולנו יחד באותה סירה. סדגש| אף אחד לא אמר שכל הכהנים פרוצים, שכל בני לוי סוטים, כולם פחות או יותר בעלי אותם זכויות ובעלי כבוד אחד לשני. ולעניות דעתי בלבד, אם ה' היה רוצה באמת היה אומר לנו "כולכם ילדיי. הפסיקו להתעלל אחד בשני". אבל עד שתהיה התגלות מאין זו, נצטרך שוב ושוב להזכיר לעצמינו ,שגם גייז הם בני אדם. -ואם הדרך לעשות זאת היא במצעד גאווה- יהיה כך. לילה טוב.

גנימדס

New member
אני משעמם אתכם כשאני חוזר על עצמי?

שוב פעם? למצעד מתלבשים רגיל ! רגיל!!1 רגיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ראיתי שום חזיה!!!! שום חוטיני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מתחיל להעליב. אני לא משקר בדרך כלל. בטח לא עכשיו. רוב האנשים במצעד היו לבושים הרבה יותר מאשר אלו שלבושים על שפת הים אבל שאתה הולך לשפת הים- זה בסדר. הלבוש במצעד אמור להיות משהו מאד שולי, אבל איכשהו מתנגיד המצעד נטפלים דוקא לזה. ובתור מישהו שהיה שם כבר 10 שנים---- רוב האנשים במצעד לבושים העקר זו התחושה החיובית שיש למי שמגיע למצעד. לדעת שאני בסדר, כמו כולם, אין מה להתבייש. אינני "תועבה". זה כל כך רע? תפסיקו להיטפל לשטות הזו! אם זה כל כך מציק לכם- בואו למצעד ותספרו כמה אנשים לבושים רגיל יש. ועוד משהו- מי שנוח לא להתחבא מאחורי כובע- שיתחבא (וגם לא יקבל מכת שמש) מי שנוח לו לא להתמוד מול משפחה שמרנית וחסרת סובלנות- שלא יתמודד מי שרוצה רק להסתכל -שיבוא ויסתכל זה עדיף בהרבה מאשר להתלונן על דברים שלא ראיתם מעולם

טיףטף2

New member
אתה משעשע אותי ספצית

כל פעם מנסה מחדש להוכיח לעצמך שאתה צודק כשאתה בעצם רחוק מזה ויודע כך. לא בכל יום רואים מחזה מצחיק שכזה

למעלה