לגנגי.

לגנגי.

ראשית מאחל לך החלמה מהירה. שנית - האם יש אפשרות להוסיף את מנגנון ההקפצה לפורום? בדיוק כפי שנעשה בפורום אופיס של תפוז? ברוך.

גנגי

New member
שכן יקר,

אין לי מושג מהו מנגנון ההקפצה, אבל אני אבדוק את זה, ודאי. תודה על האיחולים. אמן כן יהי רצון. בינתיים אני בתהליך היכרות מעמיקה עם כל המומחים בארץ וגם עם אגף הפיזיותרפיה. נכון כיף?

ilanmar

New member
להבנתי הוא קיים ועובד בכל הפורומים

על פי אותם כללים. יש פרק זמן כלשהו שעד אליו אפשר להקפיץ. אני לא זוכר מהו
מעבר לזה, יש מספר מסוים של תווים שצריכה להכיל הודעה כדי להקפיץ. אני לא זוכר כמה
אבל נדמה לי שבאזור ה-15 תווים או משהו כזה.

גנגי

New member
אה, אתם מדברים על הקפצה רגילה?

היא אפשרית רק תוך 72 שעות מפתיחת ההודעה הראשית שרוצים להקפיץ, ודורשת מינימום 15 תווים או אייקון בגוף ההודעה.

ilanmar

New member
אני הייתי רק השכן...

אני חושב שכן אבל לא בטוח למה התכוון הנוהל.

הגיטריסט גדי בן אלישע מתארח בבר גיורא 27.12

ההודעה הזו, מתוך לוח הופעות והודעות ענתה לתנאים שאמרת. אבל היא לא הוקפצה לראש הרשימה, או לפחות להודעה הראשונה לאחר ההודעות המנהליות. אבל חבל שאנו מטרידים את מנוחתה של ידך , בלי ציניות. את מוזמנת לתת ליד לנוח ולהתערב רק כשאין ברירה. נחזור אליך כשתחלימי. החלמה מהירה.

גנגי

New member
לא חושבת שהבנתי -

הודעה שמשורשרת להודעה ראשית לא תוקפץ לראש ההודעה. רק ההודעות הראשיות מוקפצות, וזאת הרי בראש הרשימה כעת. אז איפה הבעיה?

גנגי

New member
זה הרי משתנה כל הזמן

בגלל הודעות אחרות שיוקפצו כשישיבו עליהן, לכן הנה צילום מסך מרגע זה:

הסבר

תגובה המשורשרת להודעה ישנה, הנמצאת במקום מרוחק מההתחלה אמורה להקפיץ את ההודעה הישנה לראש הרשימה. בהודעה הישנה הסדר נשמר והתגובה המשורשרת החדשה מצטרפת לסוף הרשימה (או לסוף התגובה שאליה שורשרה). נא לעיין בתמונה המצורפת. "דוח נוכחות " נכתבה 26/12/11 15:24 "בקשת עזרה - הודעות אבטחה אופיס 2010‬ 0 אור 0 " נכתבה ב26/12/11 15:08 מכאן ש"דוח הנוכחות" היתה אמורה להיות אחרי "בקשת העזרה" (הסדר הוא סדר יורד). אבל היא לפניה בגלל התגובה "‫אז ככה . . .‬ מיכאל אבידן " שנכתבה ב26/12/11 15:34 אני יודע שאני לא יודע (להסביר). מקווה שהפעם הצלחתי.

גנגי

New member
נו, ואותו דבר קורה כאן.

לא הבנתי מה לא בסדר בהודעות בפורום הזה. לא ראית את הצילום מסך שהוספתי?

למעלה