לגמרי off

lgicher

New member
לגמרי off

עזרה במציאת שם של סרט. אני יודע שיש כאן אנשים שיודעים על סרט אחד או שניים. ויש לי סרט שתקוע בראש ואני לא זוכר איך קוראים לו. הסיפור בעצם הוא סביב שלושה בחורים שניזרקים מבין האחווה שלהם כי נחשדו שגנבו את הכסף של בית האחווה. בנתיים עד שהם חושבים על תוכנית לנקות את עצמם הם מתחפשים לבחורות ועוברים לבית אחווה לבנות מכוערות, אח"כ אחד מהגברים מתאהב בנשיאה של בית האחווה. ניראה לי הבנתם את הנק' בבקשה תעזרו לי עםן השם של הסרט

steeple

New member
איו לי מושג איך קוראים לסרט

אבל אני בטוח ב100% שראיתי אותו כבר...

c0g

New member
זה נשמע כמו סרטי אמצע הלילה של ערוץ 4

לפני יותר מ-10 שנים.

omrili77

New member
זה נקרא Sorority Boys

לא בטוח איך זה נקרא בעברית אבל כנראה "שגעון של בנות" (עוד אחד מהשמות המופלאים של מתרגמי ארצנו)

omrili77

New member
לך יש תמונות של אבי נמני בפרופיל

לכולנו יש רגעים של שיקול דעת מוטעה, כמו לדוגמא בשלוש הפעמים שראיתי את הסרט הזה
אני לא מתבייש בזה שאני רואה סרטים גרועים. אחד מהסרטים האהובים עלי הוא Can't Hardly Wait

laufgas

New member
אם מדבר על סרטים, לכו תראו את בולט!

אחד הסרטים המצחיקים.

itaihasid

New member
זה לא בפרופיל אני מבקש

זאת תמונה שצולמה במסגרת העבודה והועלתה למען אנשים שסוגדים לאיש (אם הייתה לך תמונה של ישו לא היית מעלה אותה בשביל הנוצרים?) אתה מוציא לי שם רע.. אל תשכח שהייתי בוואן ולמדתי דבר או שניים על תביעות של הוצאת שם רע

lgicher

New member
הינה הסביה שהייתי צריך את השם של הסרט

סיפור עצוב, אבל הוא הולך ככה, ראיתי את הקליפ party like a rock star, ועד כמה שזה לא רוק והם אף פעם לא יהיו כוכבי רוק ניזכרתי פעם באיזהשהו סרטון הסברה של שחקן ששיחק תפקיד משני בסרט סיגעון של בנות. לשחקן קוראים בריאן פוסן. אחרי שעמרי אמר לי את שם הסרט, חיפשתי קצת IMDB, אח"כ הגעתי ליו-טיוב. והינה התוצאה. בלינק היה לי צורך לשתף אותכם, אל תשאלו למה, כניראה השמן השרוף של הסופגניות כבר עלה לי לראש

למעלה